kzılar aldığım ciciler tek tek koymaya kalksam site çöker herhalde:teytey: ben daha hamile kalmadan almıştım bir sürü şey bebek mağazasında çalıştım sanırım bi maaşımı vermiştim kıyafetlere
klava:
şu an 2 büyük koli doldu :) en az 25 tane patikli, patiksiz, penye, kadife tulum vardır yani.. pijama takımı aldım 2 tane,fb li çoraplar, atletler çıtçıtlı badiler, hele o bereler şapklar minik ayakkabılar, uku seti ve battaniyede aldım, lastikli çarşaf aldım sepet için 3 tane, minik havuz bile aldı annesi ona babamız batcaz bu gidişle diyo
klava:
daha neler neler aldım sayamıyorum... (2 ABİM NİŞANLI DÜĞÜNLERİNE AZ KALDI HEPSİNİ ÇOK AZ KULLANACAĞIM İÇİN VERİCEM ONLARIN BEBİŞLERİNE İNŞALLAH)
BELKİ YUH DİCEKSİNİZ BANA AMA BEN ALMAYA MECBURUM, BEBİŞİMİN SAĞOLSUN BABA TARAFI HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ HİÇ BİŞEY ALMİCAK Bİ BATTANİYE ALDI KAYINVALİDEM SADECE O KADAR.. ALSADA İSTEMİYORUM ZATEN HAMİLE KALDIĞIMDA ALDI BATTANİYEYİ 45 YTL YE KENDİNE VE KIZLARINADA BİŞEYLER ALDI, Bİ AY ÖDEDİ BATTANİYE TAKSİTİNİ ŞİMDİ BEN ÖDÜYORUM ÇOK KÜÇÜK Bİ MİKTAR AMA KOYUYO İNSANA BİDE EŞİM TEK ERKEK..ODA İSTEMİYO ALIRLARSA BİŞEY ALMİCAKSIN DİYO EŞİM BANA..