- Konu Sahibi AglayanPasta
-
cnm herkesin dediği gibi kolay kolay insanın şüpheleneceği bir durum değil bu
ki bence de eşin e...l
en kısa zamanda bir psikoloğa gidip yardım almalısın en azından konuştuğunda herşeyi anlatabilirsin ve sana çözüm yolunu söyleyecektir
cnm burdamısın bilmiyorum ama eşin seninle cinsel açıdan ilgileniyor mu ?
yani bi seksüellik olmasın ?
eşcinselliğin belirtileri ayol,şekerim gibi kelimeler .....banyoda egzotik duş jelleri,losyonları sıralama... vücudunda ki kılları tüy dökücü ile almak....özgüven eksikliği...kendini bir erkek olarak eksik görme...aşırı derecede duygusal olma...anneye,teyzeye,halaya aşırı düşkünlük...kavga ve dövüşten kaçınma.....erkekler yerine kadınlarla muhabbeti tercih etme..erkek oyunlarına değilde kız oyunlarına eğilim...fiziksel aktivite ve spor oyunlarından nefret etme...gibi davranışlarhayatimda hic anlamlarin ne oldugunu bilmedigim kelimeleri ogrendim...bunuda dusundum...cok fazla duskun degil buna...ama cok ta istekli davraniyor...yani benden igrenmiyor, bana sarilip uyumayi cok seviyor...birlikteligimizdede mutlu oluyor...ben cozemedim ...
evet bundan supheleniyorum...cok uzgunum...peki sen ne yaptin?
Ben bosaniyorum canim buna karar verdim, deli gibi seviyorum cok uzuluyorum ama verdigi ilan cok igrencti ve ciplak fotolari vardi birinde ayni bayanlarin verdigi gibi poz vermisti, egilmis bir sekilde.Verdigi ilandada soyle yaziyordu, guzel sexy veya idare edecek tipte travestiyle ilkimi yasamak istiyorum daha once hic yapmadim, degismeli olarak yapabiliriz vs fln. yani travestinin ona biseyler yapmasini istiyordu ve kendide yapacakti eger istenirse. Ben yikildim aglamaktan kahroldm kimseye soyleyemedim. Bana hala daha dalga gecmek istedim canim cok SIKILMISTI bakalim kimler mesaj atcak diye yaptim gercekten bulusmiycaktim veya yapmicaktim dedi. Ama vucudunun fotosunu bile cekip koymus yani dalga ise amaci insan bu kadar ugras verirmi. Bende bunu acik unuttugu maili vasitasiyla kesfettim.Ben kahroldum kahroluyorum ama bosanma gerek. Bu boyle yurumez cunku hadi diyelim bosanmadim evli kaldim cocugum oldu yillar sonra esim bi travestiyle yakalayip kafami duvarlara vurmak istemiyorum. Cocugum yok temiz bi sekilde bitsin. kaldiramicam
kararında çok haklısın cnm
eşcinselliğin belirtileri ayol,şekerim gibi kelimeler .....banyoda egzotik duş jelleri,losyonları sıralama... vücudunda ki kılları tüy dökücü ile almak....özgüven eksikliği...kendini bir erkek olarak eksik görme...aşırı derecede duygusal olma...anneye,teyzeye,halaya aşırı düşkünlük...kavga ve dövüşten kaçınma.....erkekler yerine kadınlarla muhabbeti tercih etme..erkek oyunlarına değilde kız oyunlarına eğilim...fiziksel aktivite ve spor oyunlarından nefret etme...gibi davranışlar
Valla benim etrafımda daa böyle erkek arkadaşlarıyla aşkım naber yavrum naber diye konuşan çok kişi var... Arkadaşlarını kız msn si açıp işleten... O sitelere takılan arkadaşını yakalıyıp orda onunla dalga geçen... Eşinin zaten öle olup olmadığını anlarsın hareketlerinden...Öle olan insanlar hemen belli oluyor zaten ...Belkide adamın hiç bir şeyle ilgisi yoktur günahını alıyorsundur... Öle şeylerle ilgilisi olan erkeklerin eşlerinden de farklı istekleri oluyor bu ifarklı istekleri eşin sana sunmuyorsa öle şeylerle ilgisi yoktur ...
ya ben de arkadaşlarımla lan abi baba ula diye konuşurum bana abi derler kaba saba hareketlerim vardır çocukken mahalledeki kavga dövüş benden sorulurdu kafasını yarmadığım çocuk kalmamıştır
erkek parfümü ve arko traş kolonyası kullanırım
topuklu giymem giysem kötü hissederim yemek yapmayı danteli falan sevmem
şimdi ben de mi böyleyim yani :))
kızlar bence iyi bi araştırma yapmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?