Suanda cok uzgunum, lutfen yorum yapin..sorun esim...

cok konustum guzellikle anlattim tartisarak anlattim, hakkini helal et diyor degisecam diyor ama yine ayni

canim ya demekki hakkini helal et degisecem diyosa o zaman dusuncende sen haklisin o da kabul ediyor bunu.bence bir psikiyatr dan yardim al nasil bir yol izleyecegin hakkinda yardimci olsun.burda hepimiz ayri kafadan bir seyler diyecez ama sen herseyi anlatacaksin o da ona gore yardimci olacak sana.boylesi daha iyi olacak gibi gozukuyor.
bir yuvayi yikmak hicte kolay degil cok ince mevzular bunlar o yuzden canim.

eger gercekten dusundugum gibi biriyse psikologa gitmekle degisir mi sizce?

eger gercekten dusundugum gibi biriyse psikologa gitmekle degisir mi sizce?

hayir canim benim onun duzelmesi anlaminda demedim.sonucta cocugunda var yani bu durumu cozmende ve sonrasinda nasil bir yol izlemelisin bunda yardimci olur o yuzden dedim.
ailene de diyemiyorsun.yavrunda var o da etkilenecek sonucta o yuzden dedim.yoksa oyle bir sey varsa sen degistiremedin psikiyatr mi degistirrecek.

Arkadaşlarda demiş zaten bu değişecek bir şey değil.Elinizde yeterli sebepler olsa bile biraz daha bekleyin derim ben.Boşan demek çok kolay ama yuva da kolay kolay kurulmuyor.Bir de çocuk var ortada.Ama böyle bir şeyin olduğu kesinleşirse devam etmeniz hem sizin,hem de çocuğunuz için hoş olmaz.Zaten bunun düşüncesi bile kötü bir de insanın başında olunca hazmetmesi imkansız gibi bir şey.

Bir de sadece 'merak' işin yine yalan boyutu.Normal bir insan niye bu denli merak etsin?Üye olup,bu tarz tanışıklıklar yaşayana kadar.Allah yardımcınız olsun.​

canim merhaba,
esine bisey belli etmeden psikologa basvurmani tavsiye ediyorum.doktor sana en iyi yardimi verebilir.esini nasil takip edebilecegini,nasil davranabilecegin konusunda bilgi verir.bence sen ilk git dr.derdini anlat.bu davranis bozuklugu canim ya esinin psikolojik sorunlari olabilir.lutfen esine belli etme,kavgada etme emin olmadan suclama.cocugun var onu dusun.cok uzuldum canim yaa benim esiminde internette sapik sitelerde gezme huyu var.cok uzuldum canim.

Bence de casus program kur takip et ve arkadaşlarında dedigi gibi mutlaka bir pisikologa git eşinede tavsiye et eşin degişirmi soruna en iyi yine pisikolog cevap verecektir. Ve eşin gerçekten e...ise çocunu o ortamdan derhal uzaklaştırmalısın...

herkese cok tesekkur ederim Allah razi olsun...tavsiyelerinizi uygulayacam... cok zor bir durumdayim,cikmazdayim, terk etmek kolay ama ben bir insan bukadar yanlis bir yoldayken ve kendine zarar veriyorken terk edemiyorum...elimden geldigince onun degismesi icin cabalayacam eger olmazsa yapacak bisey yok

eşiniz basbaya eşcinsel hangi erkek erkek arkadaşlarına AŞKIM diye hitap ederki düzelmeyi beklemek yanlış adamın tercihi bu,bu tercihi nasıl değiştirecez çok çok zaman alır ki

Sizin süphe ettiğinizi söylediğiniz şeyler gerçek olmasa bile yinede üzerinde durulması gereken bir durum bana göre..
Çünkü durduk yerde kimse böyle birşeyden süphelenmez..

Ben kendi adıma süphelerinizde haklı olduğunuzu düşünüyorum..

Anladığım kadarıyla eşinizin birçok yalanını yakalamışsınız.
Bu yüzdende gereksiz şüphelere düşmüşsünüz..
Söylediği doğru sözlerede inanmamışsınız buda çok normal..

Güven bir defa kaybedilince birdaha zannetmiyormki kazanılsın..

Yukarıda söylediğim gibi süphelerinizde haklı olduğunuzu
düşünüyorum..

Önce durumu kesinleştirmenizi sonrada önce sizin bir psikoloğa gidip durumu anlatmanızı yapabiliceklerinizi öğrenmenizi daha sonra eşinizi gitmeye ikna etmenizi öneririm..

Son düzenleme:
Burdayim hala arkadaslar
Mektupta yazilanlara gelince tahmin ettiginiz seyler, resmen bir ask mektubuydu..icindekileri anlatmak istemiyorum dilim donmez,erkek bir erkege yazamaz bunlari ilk basta erkek adi altinda kadindir sandim daha sonra aradim erkek sesi cikinca yikildim.... bilmiyorum ne yapacagimi....

Eşcinsellik hastalık ve davranış bozukluğu listesinden çıkarılalı yıllar oluyor.

Eşiniz gerçekten eşcinselse, onun da çok acı çektiğinden eminim. Değişebileceği konusunda kendi kendini ikna etmeye çalışıyordur. Sizi de kırmamak, üzmemek için defalarca yalan söylemiştir, kendi içinde kendiyle o kadar çok çekişiyodur ki. Eşcinsellik değiştirilebilecek bir kimlik de değil, dilerim ona "hasta" veya "sapık"mış gibi davranmayacak bir psikologla görüşebilirsiniz.

etrafımda benimde var eşcinsel tanıdıklarım tercihlerinin değişebileceğini hiç zannetmiyorum malesef.bir tanıdığım eşcinsel evli ,50 yaşlarında ve 3 tanede çocuğu var.eşi biliyormu bilmiyorum ama eşide kapalı bir bayan.çocuklarınında babalarına olan sevgileri saygıları gayet güzel ,herşeyden habersizler anlıcağınız.böyleleride var.ve bu kişi çok sakin,iyi niyetli bir insan ama gel gelelim cinsel tercihi bu yönde.size şöyle söyleyeyim eşiniz arkadaşlarıyla aşkım ,cnm diye konuşuyorsa olay bitmiştir.Allah yolunu açık etsin cnm.çok zor bir durum.

cnm herkesin dediği gibi kolay kolay insanın şüpheleneceği bir durum değil bu

ki bence de eşin e...l

en kısa zamanda bir psikoloğa gidip yardım almalısın en azından konuştuğunda herşeyi anlatabilirsin ve sana çözüm yolunu söyleyecektir

cnm burdamısın bilmiyorum ama eşin seninle cinsel açıdan ilgileniyor mu ?

yani bi seksüellik olmasın ?

çok üzüldüm gerçekten ama üzülme eğer düşündüğün gibiyse bile onun elinden gelen birşey değil ki bu bazı insanları biz böle kabul etmek durumundayız.boşanacaksan bile canını yakmadan.çünkü o sana acı vermek istemiyor ki yalan söylüyor.
sen arkadaşlarında dediği gibi bir psikologa gitmelisin ve rahatca herşeyi anlatmalısın içini dökmelisin o seni yönlendirecek hem boşanma yada devam etme ikileminden kurtulacaksın bir de çocuğun var iyi düşün burda boşan diyenlere aldırma..ama hayatını da mahvetme

allah yardımcın olsun rabbim huzurunu eksik etmeisn canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…