Su orucu

Büyük bir ihtimalle yarın orucu açacağım çünkü öncekilere oranla çok fazla zorlandım
Allah şifa versin güzelim aslında dayanabilsen ağrıyan yerlerin şifalanıyor ama o ağrıyı da yaşayan bilir 🥺

Selam gençler Allah izin verirse su orucuna niyetleniyorum bugün beş gün için düşünüyorum kolaylıkla şifalanmayı, fazlalıklarımdan arınmayı nasip etsin Rabbim 🤲🏻

91 saati hemen hemen geride bıraktım hedefe kalan 77 saat
Bugün çok çok iyim enerjim çok iyi ağrı sızı vs hiçbiri yok
Ben aslında keto gribi olmuşum o yüzdenmis dünkü ağrı sizilar bırakmadım devam bakalım.

Eklentiler

• 1000018761.jpg
    1000018761.jpg
    53 KB · Görüntüleme: 7
Allah şifa versin güzelim aslında dayanabilsen ağrıyan yerlerin şifalanıyor ama o ağrıyı da yaşayan bilir 🥺
Dayandım kuzum bozmadım devam keto gribi olmuşum:) ama.bugun çok iyim elhamdülillah
Selam gençler Allah izin verirse su orucuna niyetleniyorum bugün beş gün için düşünüyorum kolaylıkla şifalanmayı, fazlalıklarımdan arınmayı nasip etsin Rabbim 🤲🏻
Ben İngiliz tuzuyla yaptım kuzucum
Aktif olan varsa bi baksa ya sorum vardı, Denp Denp nerdesin bacıııı
Görmemişim kuzum ya kaç gündür uyumayınca dün erkenden uyumuş kalmışım

Sen nasıl oldun canım geçti mi keto gribi etkisi (bunu da yeni öğrendim he🤗)
Bugün daha iyiyim yazmışsın sevindim valla
Daha iyim kuzum ya vallahi sanki gripmissin gibi hissediyorsun ama aslında deep ketozise girmiş oluyorsun yani vücut kendi hücrelerini yemeye başlamış oluyor
Kanka Allah'tan bir mani çıkmazsa bozmadan bu ay sonuna kadar yapmayı planlıyorum bugün kan verdim ki daha geçen hafta insülin direncim yüksek çıkmış romatizmal testlerin tavan yapmıştı bugün doktor sonuçlara inanamadı ve 2 kere testler tekrarlandi hepsi o kadar inmistiki ben bile.sok oldum gerçekten
Bu hastalıktan kurtulacagim inşallah Rabbimin izniyle

Daha iyim kuzum ya vallahi sanki gripmissin gibi hissediyorsun ama aslında deep ketozise girmiş oluyorsun yani vücut kendi hücrelerini yemeye başlamış oluyor
Kanka Allah'tan bir mani çıkmazsa bozmadan bu ay sonuna kadar yapmayı planlıyorum bugün kan verdim ki daha geçen hafta insülin direncim yüksek çıkmış romatizmal testlerin tavan yapmıştı bugün doktor sonuçlara inanamadı ve 2 kere testler tekrarlandi hepsi o kadar inmistiki ben bile.sok oldum gerçekten
Bu hastalıktan kurtulacagim inşallah Rabbimin izniyle
Yaaaa çoooook sevindim bitanem inşallah kolaylıkla şifalanmayı nasip eder Rabbim 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Ben de 5 güne niyetlendim güzel giderse 7 ye tamamlarım belki

Ayyy kankaaa gelmene sevindim ya sinameki içmem lazım nasıl içecem bilmiyorum İngiliz tuzuna şu an cesaretim yok 🥺

Seninle başladım ama 48 saat yapabildim 3. Gün dayanamadım bebeğime tek başıma bakıyorum işe de gitmem gerekiyordu her gün spor yapıyorum bide devam edemedim bayılacaktım artık 🤣 ama sen çok iyi gidiyorsun 👏👏

Eki Görüntüle 3519433
Bunun çayını mı yapcam ne kadar atacam biliyo musun
1 tutam kaynamış suya atıp demliyorsun sonra Süz iç kuzum inan hiç telefona bakmak aklıma gelmiyor
Seninle başladım ama 48 saat yapabildim 3. Gün dayanamadım bebeğime tek başıma bakıyorum işe de gitmem gerekiyordu her gün spor yapıyorum bide devam edemedim bayılacaktım artık 🤣 ama sen çok iyi gidiyorsun 👏👏
Maşallah size bendede kuzucuklar var koşturmaca ekstra yoruyor insanı inşallah şifa olmuştur sizede

Gunlukcum artık saate de bakmıyorum kaç saat olmuş diye🤣 ay sonuna kitledim kendimi ...
Gelelim gelismelere maşallah diyeyim çok güzel uyumuşum sürekli olan bir mide guruldamam var artık oda kulağıma melodi gibi geliyor 🤣 halsizlik yok mide bulantısı arada yokluyor ama geçiyor sonra enerjim güzel bacak ağrimda yok sadece agiz kuruluğum var onuda oruçlu olduğum için iftarda hallederiz inşallah
HErgün 10.000 ile en az 15.000 adım arasında yürüyorum ev işleri iş yeri saymıyorum bile hareketli olmak vaktin nasıl geçtiğini anlamamak daha iyi geliyor

1 tutam kaynamış suya atıp demliyorsun sonra Süz iç kuzum inan hiç telefona bakmak aklıma gelmiyor

Maşallah size bendede kuzucuklar var koşturmaca ekstra yoruyor insanı inşallah şifa olmuştur sizede
İçtim canım gece dörtte uyandırdı ahahah🤣🤣

X