- 28 Aralık 2023
- 5.920
- 18.251
Allah şifa versin güzelim aslında dayanabilsen ağrıyan yerlerin şifalanıyor ama o ağrıyı da yaşayan bilirBüyük bir ihtimalle yarın orucu açacağım çünkü öncekilere oranla çok fazla zorlandım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah şifa versin güzelim aslında dayanabilsen ağrıyan yerlerin şifalanıyor ama o ağrıyı da yaşayan bilirBüyük bir ihtimalle yarın orucu açacağım çünkü öncekilere oranla çok fazla zorlandım
Dayandım kuzum bozmadım devam keto gribi olmuşum:) ama.bugun çok iyim elhamdülillahAllah şifa versin güzelim aslında dayanabilsen ağrıyan yerlerin şifalanıyor ama o ağrıyı da yaşayan bilir
Ben İngiliz tuzuyla yaptım kuzucumSelam gençler Allah izin verirse su orucuna niyetleniyorum bugün beş gün için düşünüyorum kolaylıkla şifalanmayı, fazlalıklarımdan arınmayı nasip etsin Rabbim
Görmemişim kuzum ya kaç gündür uyumayınca dün erkenden uyumuş kalmışımAktif olan varsa bi baksa ya sorum vardı, Denp nerdesin bacıııı
Canım niyetlendim bugün yarın başlıyorum inşallah
Sen nasıl oldun canım geçti mi keto gribi etkisi (bunu da yeni öğrendim he)
Daha iyim kuzum ya vallahi sanki gripmissin gibi hissediyorsun ama aslında deep ketozise girmiş oluyorsun yani vücut kendi hücrelerini yemeye başlamış oluyorSen nasıl oldun canım geçti mi keto gribi etkisi (bunu da yeni öğrendim he)
Bugün daha iyiyim yazmışsın sevindim valla
Yaaaa çoooook sevindim bitanem inşallah kolaylıkla şifalanmayı nasip eder RabbimDaha iyim kuzum ya vallahi sanki gripmissin gibi hissediyorsun ama aslında deep ketozise girmiş oluyorsun yani vücut kendi hücrelerini yemeye başlamış oluyor
Kanka Allah'tan bir mani çıkmazsa bozmadan bu ay sonuna kadar yapmayı planlıyorum bugün kan verdim ki daha geçen hafta insülin direncim yüksek çıkmış romatizmal testlerin tavan yapmıştı bugün doktor sonuçlara inanamadı ve 2 kere testler tekrarlandi hepsi o kadar inmistiki ben bile.sok oldum gerçekten
Bu hastalıktan kurtulacagim inşallah Rabbimin izniyle
1 tutam kaynamış suya atıp demliyorsun sonra Süz iç kuzum inan hiç telefona bakmak aklıma gelmiyorEki Görüntüle 3519433
Bunun çayını mı yapcam ne kadar atacam biliyo musun
Maşallah size bendede kuzucuklar var koşturmaca ekstra yoruyor insanı inşallah şifa olmuştur sizedeSeninle başladım ama 48 saat yapabildim 3. Gün dayanamadım bebeğime tek başıma bakıyorum işe de gitmem gerekiyordu her gün spor yapıyorum bide devam edemedim bayılacaktım artık ama sen çok iyi gidiyorsun
İçtim canım gece dörtte uyandırdı ahahah1 tutam kaynamış suya atıp demliyorsun sonra Süz iç kuzum inan hiç telefona bakmak aklıma gelmiyor
Maşallah size bendede kuzucuklar var koşturmaca ekstra yoruyor insanı inşallah şifa olmuştur sizede
Var öyle etkileriİçtim canım gece dörtte uyandırdı ahahah
Ben geçen sefer öğüre öğüre bi hal oldum ingilizVar öyle etkileri
Allahim bu ingiliz tuzunun tadı nasıl berbat burnumu kapatarak zor içiyorum
Gerçekten berbat tadıBen geçen sefer öğüre öğüre bi hal oldum ingiliz
Tuzunda
Tövbe ya
Bugün nasıl geçti canım senin kaçıncı gündü takip edemedimGerçekten berbat tadı