Su orucu

Merhaba hanımlar bende bu ekolle diyet uyguluyorum. Bu ekole öcü gözü ile bakan insanlar çok olduğu için onlarla konuşmaktan yoruldum. Sizler doktor önerisi ile mi yapıyorsunuz yoksa kitap ile mi ?
Aidin Salih ,İbni Sina ve tabiki peygamber efendimizin beslenmesini örnek alarak yapıyorum

Bugün yine niyet ettim inşallah

Aidin Salih ,İbni Sina ve tabiki peygamber efendimizin beslenmesini örnek alarak yapıyorum
Aidin salihin öğrencilerine baktirirsaniz kendinizi daha iyi sonuçlar alırsınız. Ben ve eşim alternatif doktora gittik. Çok şey kattı bize . Bende de kitap var ama yeterli olmuyor bazı şeyler. Sizin ne rahatsizliginiz vardı.

Aidin salihin öğrencilerine baktirirsaniz kendinizi daha iyi sonuçlar alırsınız. Ben ve eşim alternatif doktora gittik. Çok şey kattı bize . Bende de kitap var ama yeterli olmuyor bazı şeyler. Sizin ne rahatsizliginiz vardı.
Vaskulit ve fibromiyaljim var canım doktor kontrolünde 21 gün yaptım ben
İnşallah bizde yarın niyetlenecegiz
İnşallah bende dün niyetlenemedim rahatsızım biraz inşallah iyi olunca yapacagim

Vaskulit ve fibromiyaljim var canım doktor kontrolünde 21 gün yaptım ben

İnşallah bende dün niyetlenemedim rahatsızım biraz inşallah iyi olunca yapacagim
Allah'ım şifalar versin . Bu hastalıkların adını hiç duymadim. Rabbim yardımcınız olsun

X