- 24 Nisan 2010
- 4.187
- 5.758
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kabul etsin bende oruç şeklinde yapacagim 5 güne niyet etdim bakalım duruma göre devam yada 5.gunde birakirimBende bu akşam niyetleniyorum yarın oruç tutacagim insaAllah.
Kaç gün yapacaksin ben 36 saatte niyetleniyim duruma göre bırakır yada devam ederim insaAllah
Allah kolaylık versin kuzum ben okadar yapamam ama yapabildiğim kadar yere varimAllah kabul etsin bende oruç şeklinde yapacagim 5 güne niyet etdim bakalım duruma göre devam yada 5.gunde birakirim
En çok 75 76 saat yapmistim galibaAllah kabul etsin bende oruç şeklinde yapacagim 5 güne niyet etdim bakalım duruma göre devam yada 5.gunde birakirim
Allah kolaylık versin kuzum ben okadar yapamam ama yapabildiğim kadar yere varim
Yapabildiğimiz kadar yaparız inşallah sifalanmak nasip olurEn çok 75 76 saat yapmistim galiba
InsaAllah kardesimYapabildiğimiz kadar yaparız inşallah sifalanmak nasip olur
Benimde 19 saat oldu ama şuan devam edemeyecek gibi hissediyorum..17.saatten günaydın
İyi gidiyor açlığa alisigimda beni kafeinsiz kalmak zorluyor ...
Nasıl iyi hissedeceksen öyle yap canım bende grip zorluyor sürekli boğazım kuruyor oruçluyum bideBenimde 19 saat oldu ama şuan devam edemeyecek gibi hissediyorum..
Sende kendini yorma ben de niyetliyim vücudunun sıcak bir çorbaya ihtiyaci var bir tavuk çorbası yap içNasıl iyi hissedeceksen öyle yap canım bende grip zorluyor sürekli boğazım kuruyor oruçluyum bide
Eşim sagolsun yoğurtlu tarhana çorbası yapmis ondan içerim eve geçince inşallahSende kendini yorma ben de niyetliyim vücudunun sıcak bir çorbaya ihtiyaci var bir tavuk çorbası yap iç
Geçmiş olsunEşim sagolsun yoğurtlu tarhana çorbası yapmis ondan içerim eve geçince inşallah