• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Su orucu

141. Saatten bildireyim gayet iyim nefes almak çok güzelmiş vallahi arınmış hissediyorum kendimi
Dün geceden beri ara ara yoklayan bel ve bacak ağrım var magnezyum içip içmemekte kararsiz kaldığım için içmedim Onun dışında gayet iyim enerjim iyi yüzüm gözüm bir aydınlandı sanki gören herkes ne sürdün yüzüne ne kadar güzel diyor halbuki fondöten asla kullanmam 🤣 Egzema kasintilarim ve dokulmelerim bayaga bayaga azaldı çok şükür...
Hadi bakalim Rabbiminde yardımıyla inşallah ay sonuna kadar devam ....
Maşallah ya nasıl bı irade helal olsun.
Sadece su mu tüketiyorsun ? Ben 2 gün kahve bitki çayı su ile yaptım su orucu olmuyor gerçi benimki.

162. Saatide geride biraktim...
Ağzımda inanılmaz berbat bir tat var , 1 saat uyku yetiyor fazlasini uyuyamıyorum vücut otomatik uyanıyor ama uykusuzluk durumu yaşamıyorum yani enerjim iyi bacak ve bel ağrım var biraz ama dayanilmayacak boyutta değiller
Güzel geçiyor ya çok şükür

Evet ev isi yaptım 2 katida Dip köşe temizledim yarında mutfak dolabı ve buzdolabını.bosaltip sileceğim çocuklara makarna köfte patates yaptım tatlı olarakta cikolatali yas pasta😍 normalde çok severim ama gram nefsim uyanmadı vallahi
Midem guruldamaya devam 🤣 isleri normalden yavaş yaptığım doğrudur eeee olacak o kadar

Evet ev isi yaptım 2 katida Dip köşe temizledim yarında mutfak dolabı ve buzdolabını.bosaltip sileceğim çocuklara makarna köfte patates yaptım tatlı olarakta cikolatali yas pasta😍 normalde çok severim ama gram nefsim uyanmadı vallahi
Midem guruldamaya devam 🤣 isleri normalden yavaş yaptığım doğrudur eeee olacak o kadar
Canım zaten 3. Gün otofaji başlıyor yemeklere karşı tiksinme bile oluyor ama ben bir gün daha dayanacak iradeye sahip değilim bu ara (okuldakilerin nazarı değiyor taş gibi iradem vardı benim ahhhh ahhhh çenemi tutamıyorum ki işte 😕😕😕)

Canım zaten 3. Gün otofaji başlıyor yemeklere karşı tiksinme bile oluyor ama ben bir gün daha dayanacak iradeye sahip değilim bu ara (okuldakilerin nazarı değiyor taş gibi iradem vardı benim ahhhh ahhhh çenemi tutamıyorum ki işte 😕😕😕)
Evet cnm öyle suyun tadı bile yok vallahi onu dahi içesim gelmiyor artık
Göz olabilir oku kendini bol bol

Su üşüme olmasa hersey daha güzel olacak gibi coook üşüyorum yaaa

Evet cnm öyle suyun tadı bile yok vallahi onu dahi içesim gelmiyor artık
Göz olabilir oku kendini bol bol
Kız dün bir elbise giydim anaaammmm 30 kişi en az çok güzel dedi 3 kişi link istedi 🤣🤣
Biri diyo belin incecik kaldı
Allah’ım dedim ölmeden evime bi varsaydım🤣🤣🤣

Kızlar kaç gündür takip ediyorum bende 12 de yedim bişeyler inşallah bende su orucu yapmak istiyorum kısmetse başladım bakalım

Rabbim hepimizi kötü niyetli kem gözlü insanlardan muhafaza etsin canım 🤲🏻
Kaçıncı saattesi
186 ama dün gece çok berbattı ağrıdan gram uyuyamadim öylaki sabah namazını dahi kılamadim sanki bacak kemiklerim kırılmış gibi ağrıyor ne yatırıyor ne kaldırıyor

186 ama dün gece çok berbattı ağrıdan gram uyuyamadim öylaki sabah namazını dahi kılamadim sanki bacak kemiklerim kırılmış gibi ağrıyor ne yatırıyor ne kaldırıyor
Kuzum yaaaa yühhh demek ki bacaklarında sıkıntı varmış inşallah şifalanmıştır 🤲🏻 şimdi daha iyisin değil mi

Bundan fazlası beni yoracak gibi o yüzden şimdilik burda pancar ve elma suyuyla acıyorum orucu ilgilenmem gereken 4 çocuk ve kısmı felçli bir kayın babam var bu sekildeyken onlarla ilgilenemeyecegim

Eklentiler

• 1000019597.jpg
    1000019597.jpg
    54,5 KB · Görüntüleme: 8
  • 1000019599.jpg
    1000019599.jpg
    62,8 KB · Görüntüleme: 7
Bundan fazlası beni yoracak gibi o yüzden şimdilik burda pancar ve elma suyuyla acıyorum orucu ilgilenmem gereken 4 çocuk ve kısmı felçli bir kayın babam var bu sekildeyken onlarla ilgilenemeyecegim
Maşallah canım çok iyi ilerledin ama iradene azmine Allah nazarlardan korusun 🧿🤲🏻🌸

Allah kolaylık versin canım şartlar da zorlayıcı 😕

Maşallah canım çok iyi ilerledin ama iradene azmine Allah nazarlardan korusun 🧿🤲🏻🌸

Allah kolaylık versin canım şartlar da zorlayıcı 😕
Gonlum hiç bozmak istemesede enerjim kalmadı gerçekten derslerim var çocuklara bu şekilde özel ders veremem odaklanamıyorum su orucu yaparken enerji harcayacak hicbisey yapmamak lazım sanki

Back