Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maydonoz kürü nasıl bişey canım, şu an aklıma gelmedi doktorun adı onun bi tarifi var limonlu o mu acaba?49.saatte maydanoz kuruyle bozdum
10 dal Maydanoz 3 yaprak ispanak 2 3 dal dere otu 2 dilim armut 2 adet kuru hurma zencefil ve 1lt su canım ödem ve toksin için çok iyi geliyor zaten sıvıyla devam etmek lazım yaMaydonoz kürü nasıl bişey canım, şu an aklıma gelmedi doktorun adı onun bi tarifi var limonlu o mu acaba?
Aynen canım hemen katı gıdaya geçilmiyor şifa olsun inşallah, benim de aklımda olsun ama blenderım Shake yapamıyo seninki kişisel olandan mı memnun musun ?10 dal Maydanoz 3 yaprak ispanak 2 3 dal dere otu 2 dilim armut 2 adet kuru hurma zencefil ve 1lt su canım ödem ve toksin için çok iyi geliyor zaten sıvıyla devam etmek lazım ya
Kesinlikle öyle canım ben de senin gibiNasip olursa bu defa Salı günü 72 saate niyet edeceğim yavaş yavaş bilerek.arttiriyorum ki vücut kotu etkilenmesin ve giden kilolar geri gelmesin diğer türlü orucu bitirince istemsiz yeme ataklarıyla hop geri geliyor kilolar
Canın ben arzumun smothie makinasini aldım çok kullanışlı çok işime yarıyor vallahi herseyide çok iyi ogutuyor arcelik yazmışımAynen canım hemen katı gıdaya geçilmiyor şifa olsun inşallah, benim de aklımda olsun ama blenderım Shake yapamıyo seninki kişisel olandan mı memnun musun ?
Link atılıyor mu burdan acaba varsa atar mısın ben de almak istiyorum özellikle su orucu sonrasında lazım oluyorCanın ben arceligin smothie makinasini aldım çok kullanışlı çok işime yarıyor vallahi herseyide çok iyi ogutuyor
Evet girdim Bir gruba deneme haftasıymis:) ya ben yıllardır bu kiloda olduğum için vücudum acayip direniyor mesela 48 saatlik açlıktan dahi 500 gram ancak gitmiş durumda ama pes etmek yok o direnci kıracağım elbetKesinlikle öyle canım ben de senin gibi
Düşünüyorum zaten aidin Salih hoca da kademeli alıştırarak artırın diyor
Bu arada seni takımda gördüm, mutlu oldum
Evet bir hafta deneme oluyor canım takipli olmak daha güzel ilerletiyor süreciEvet girdim Bir gruba deneme haftasıymis:) ya ben yıllardır bu kiloda olduğum için vücudum acayip direniyor mesela 48 saatlik açlıktan dahi 500 gram ancak gitmiş durumda ama pes etmek yok o direnci kıracağım elbet
Link atılıyor mu burdan acaba varsa atar mısın ben de almak istiyorum özellikle su orucu sonrasında
Hemen bakıyorum canım teşekkür ederimArzum AR1101-N Shake
Bu canım benim ki shakerlarida var yanında yukarıda arcelik yazmışım yanlislikla
Rica ederimHemen bakıyorum canım teşekkür ederim