Su orucu

Gunluk şuan inanılmaz aç hissediyorum 🤣 en sevdiğim yemek spagetti ve tavuk sote menüde olduğu için olabilir 🤣
Neyse bu faslı geçelim çok üşüyorum hava soğuk ama malum oruç durumundan dolayı çok daha fazla oluyor

Senin nasil gidiyor peki 3 gün mü yapacaktın sen dolar milyoneri dolar milyoneri
Canım 26. Saatteyim 7 güne niyetlendim inşallah kolaylıkla en yüksek verimle tamamlamak nasip olur

Baş ağrım var arveles içtim içmemem lazımdı ama agrıya dayanamayıp bozmaktansa ağrı kesici içmeyi tercih ettim

Canım 26. Saatteyim 7 güne niyetlendim inşallah kolaylıkla en yüksek verimle tamamlamak nasip olur

Baş ağrım var arveles içtim içmemem lazımdı ama agrıya dayanamayıp bozmaktansa ağrı kesici içmeyi tercih ettim
İyi yaptın kuzum.bas ağrısı çok oluyor malesef açlıktan olsa gerek

141. Saatten bildireyim gayet iyim nefes almak çok güzelmiş vallahi arınmış hissediyorum kendimi
Dün geceden beri ara ara yoklayan bel ve bacak ağrım var magnezyum içip içmemekte kararsiz kaldığım için içmedim Onun dışında gayet iyim enerjim iyi yüzüm gözüm bir aydınlandı sanki gören herkes ne sürdün yüzüne ne kadar güzel diyor halbuki fondöten asla kullanmam 🤣 Egzema kasintilarim ve dokulmelerim bayaga bayaga azaldı çok şükür...
Hadi bakalim Rabbiminde yardımıyla inşallah ay sonuna kadar devam ....

İyiyim şükür canım sen nasılsın

Komşudan gelen tavuk kokusu zorluyor beni ama direnmeye çalışıyorum 😕
Elhamdülillah canım ah yemek kokularını sorma çocuklara yemek yapıyorum eşime akşam için mutlaka her gün bir tatlı turu ustune çocukları okula bırakıp eşime yardıma dükkana gidiyorum lahmacunlar kebaplar cantiklar amam Allahim ama genede bozmuyorum nefis zorlanıyor tabi de o değil ben güçlüyüm diyorum kendimi motive ediyorum

Başım çok ağrıyor ara arada böbreklerimde bir sancı hafif.mide bulantısı var ...

X