- 29 Kasım 2020
- 2.725
- 13.887
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7 aralık saat 15.40 başladım kuzum 5.gun bitti şükür saat olarakta 123 saatteyimBugün nasıl geçti canım senin kaçıncı gündü takip edemedim
Harikasın canım maşallah7 aralık saat 15.40 başladım kuzum 5.gun bitti şükür saat olarakta 123 saatteyim
Bugün iyim kuzum sadece çok fazla mide guruldamasi varHarikasın canım maşallah
ŞanındandırBugün iyim kuzum sadece çok fazla mide guruldamasi var
Canım 26. Saatteyim 7 güne niyetlendim inşallah kolaylıkla en yüksek verimle tamamlamak nasip olurSenin nasil gidiyor peki 3 gün mü yapacaktın sen dolar milyoneri
İyi yaptın kuzum.bas ağrısı çok oluyor malesef açlıktan olsa gerekCanım 26. Saatteyim 7 güne niyetlendim inşallah kolaylıkla en yüksek verimle tamamlamak nasip olur
Baş ağrım var arveles içtim içmemem lazımdı ama agrıya dayanamayıp bozmaktansa ağrı kesici içmeyi tercih ettim
Benim migrenim var canım açlık olunca hemen tetikleniyor ramazanın ilk günlerinde de hep yaşıyorum bunuİyi yaptın kuzum.bas ağrısı çok oluyor malesef açlıktan olsa gerek
Geçmiş olsun kuzum inşallahBenim migrenim var canım açlık olunca hemen tetikleniyor ramazanın ilk günlerinde de hep yaşıyorum bunu
Hosgeldin canım benim hedefim 21 gün 27 aralikda doluyor 28 i sabahi açacağım inşallah
İyiyim şükür canım sen nasılsın
Elhamdülillah canım ah yemek kokularını sorma çocuklara yemek yapıyorum eşime akşam için mutlaka her gün bir tatlı turu ustune çocukları okula bırakıp eşime yardıma dükkana gidiyorum lahmacunlar kebaplar cantiklar amam Allahim ama genede bozmuyorum nefis zorlanıyor tabi de o değil ben güçlüyüm diyorum kendimi motive ediyorumİyiyim şükür canım sen nasılsın
Komşudan gelen tavuk kokusu zorluyor beni ama direnmeye çalışıyorum
Tartilmiyorum ben kiloyla bir isim yok çünküİnsaAllah kilo durumunuz nedir
Ben bitirdim canım nefsime yenildim sana kolaylıklar diliyorumBaşım çok ağrıyor ara arada böbreklerimde bir sancı hafif.mide bulantısı var ...