Selam bende sizinleyim birbirimizi motive ederiz bu orucun sahibi aidin salihin kitabı var bende bütün kuralları ile beraber yaparıztamam canım o zaman pazar günü saat 14:00 de burada buluşalım neler yapcagımızı konuşuruz .allah yardımcımız olsun
görüşürüz...
ebrarece dün oruçla ilgili yazılarınızı okudum aklımdan da geçtiniz siz bize bu konuda hem eşlik edip hemde yol gösterirsiniz pazartesi ilk günümüz olsun 3 günlüğe niyetlenelim daha sonra bir gün ara verip 7 günlük yapalım yalnız yarın neler yapmamız gerekiyor bunları yazalım yarın 14:00 da gizoskos da burda olduğunda daha net napcagımızı konuşalım biz bu kilo ları verecegizzzz kızlarrrrrrrrrSelam bende sizinleyim birbirimizi motive ederiz bu orucun sahibi aidin salihin kitabı var bende bütün kuralları ile beraber yaparız
eecem istersen sende gel bizle başlaBanada yardimci olur musunuz bende baslamak istiyorum 21 gunluk hem sagligim hem kilo vermek icin bugun niyet etmeden baslamak istedim sadece su ictim ve sabah elma sirkesiyle ilik su bugun basarabilirsem nasil niyet etmem gerekiyor
canım sen bılıosun bıze detaylı bısekılde anlatırmısıınnn yanlıs bısey yapmayalımSüper yarın tam saat 4 gibi burda olalım o zaman ayrıntıları konuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?