Su Orucu İle Zayıflama Deneyimlerimiz

tamam canım o zaman pazar günü saat 14:00 de burada buluşalım neler yapcagımızı konuşuruz .allah yardımcımız olsun
görüşürüz...

tamam canım o zaman pazar günü saat 14:00 de burada buluşalım neler yapcagımızı konuşuruz .allah yardımcımız olsun
görüşürüz...
Selam bende sizinleyim birbirimizi motive ederiz bu orucun sahibi aidin salihin kitabı var bende bütün kuralları ile beraber yaparız

ebrarece dün oruçla ilgili yazılarınızı okudum aklımdan da geçtiniz siz bize bu konuda hem eşlik edip hemde yol gösterirsiniz pazartesi ilk günümüz olsun 3 günlüğe niyetlenelim daha sonra bir gün ara verip 7 günlük yapalım yalnız yarın neler yapmamız gerekiyor bunları yazalım yarın 14:00 da gizoskos da burda olduğunda daha net napcagımızı konuşalım biz bu kilo ları verecegizzzz kızlarrrrrrrrr

Selam bende sizinleyim birbirimizi motive ederiz bu orucun sahibi aidin salihin kitabı var bende bütün kuralları ile beraber yaparız
ebrarece dün oruçla ilgili yazılarınızı okudum aklımdan da geçtiniz siz bize bu konuda hem eşlik edip hemde yol gösterirsiniz pazartesi ilk günümüz olsun 3 günlüğe niyetlenelim daha sonra bir gün ara verip 7 günlük yapalım yalnız yarın neler yapmamız gerekiyor bunları yazalım yarın 14:00 da gizoskos da burda olduğunda daha net napcagımızı konuşalım biz bu kilo ları verecegizzzz kızlarrrrrrrrr

Banada yardimci olur musunuz bende baslamak istiyorum 21 gunluk hem sagligim hem kilo vermek icin bugun niyet etmeden baslamak istedim sadece su ictim ve sabah elma sirkesiyle ilik su bugun basarabilirsem nasil niyet etmem gerekiyor
eecem istersen sende gel bizle başla

Süper yarın tam saat 4 gibi burda olalım o zaman ayrıntıları konuşuruz

hosgeldınız kızlar nasılsınız :) bu arada tanısmadık henuz :) nerden katılıyorsunuz yasınız kac evlımısınız cocuk varmı yas boy calısıyormusunuz :) haydı once tanısalım ve ebrar eceden de bılgılendırılmeyı 4 gozle belıyorum :*

Canım ben telden giriyorum msj geliyordur işalahben 35 yaşındayım 1 oğlum var çalışmıyorum sen nasıl gizos memnun oldum bu arada ebraa nerdesin sensiz olmzzzz

Memnun oldum efecan ben 25 yaşındayım evliyim 1 kızım var çalışmıyorum

ben de memnun oldum kızlar :) 25 yas cocugum yok evlıyım calısıyorum :)

yazdım ya :) adım gizem 25 yasındayım 5 senelık evlıyım cocugum yok calısıyorum bende orucla ılgılı bılgılerı beklıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…