- 14 Ekim 2015
- 211
- 340
- 33
Bugün başladım arkadaşlar umarım gün içinde kötü hissetmem kendimi çalışıyorum ama ofisteyim çok fazla yorucu değil işim oturuyorum arada ayaga kalkıyorum yanımda hurma özü pekmezi limon suyu getirdim halsizlik durumunda suya karıstırıp içeceğim.
kılo vermek ıcınteşekkürler verdiğiniz bilgi için
ama bunu yapmak cesaret lazım
bebeğini sağlıcak kucağına almayı nasip etsinnnn
sağlık için mi
kilo vermek için mi yapaıyorsunuzzzz
ya ben tam 46 saat ac kaldım bas agrm hıc gecmedı halsızlık de dun aksam 19,30 da artık son raddeye geldım bunyem kaldıramadı zayf dustu sımdı farklı sekılde yapcam haftyaa dıyetsyen lıstesyle devam atcemBen düşebildiğim kadar düşmek istiyorum water fasting yazınca youtube kanalında bir bayan çıkıyor 100 gün yapmış ne kadar zayıflamıs ya mutlaka baş dönmesi halsizlik baş ağrısı olur ama geçer diye umut ediyorum
O NASIL BISE HIC BILMIORUM CANIM UMARIM SEN DEVAM ETTIREBILIRSINGIZOSKOS ben birde sey yaptım suyun içine hurma özü döktümöle içiyorum suyu tadsız oluyor 1.5 litre su olunca ama korkudan böyle yaptım
YA ILK GUN OLUO O ACLIK SONRASINDA ACLIK DEGILDE FARKLI SIKINTILAR OLMAZSA DEVAM ETTIREBILIRSIN :)Umarım ya çok sanmıyorum felaket acıktım yaaa inanılmaz bakalım yarın kaç kiloya düşeceğim ya çok mrk ediyorum.
baş agrısı basladıgım gunden berı vardı gıttıkce sıddetlendı sonra kabızlık cektım mıde bulantısı el ayak tıtremesı uyku uyuyamadım halsızlık ıste oyle seylersende neler olmaya başlamştı canım ya ben yarın hazırlıklı gelicem karnabahar kısırı yapıcam acıkınca bi porsiyon yicem aksamçok korkuyorum bsy olck die yaa sende neler oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?