Su Orucu İle Zayıflama Deneyimlerimiz

Gizem bende 5 senelik evliyim bu ayın 27 si evlilik yıldönümüm

tamam kızlar watsap grubu kuruyoruz o zman ve ordan daha net bısekılde bılgılenırız en azından burayı beklemek zor oluo okeymı

Varım kızlar ama bişey söyliycem ilk defa telden giriyom neler oluyo ben arkadan takip ediyorum whatsap en iyisi bencede

Merhaba kızlar, su orucunu 1 yılı aşkındır yapıyorum. gazetede yazan gibi değil tabiki de. o kişi vücudunu buna aylar öncesinden hazırlamış. çok dsiplin ve rütin isteyen bir olay, burada yazan şekliyle sakın denemeyin Allah korusun sağlığınızdan olmayın.

nasıl yapıyorsun anlatırmısınız

ilk başta ben tabiki bunun uzmanlığını yapan bir doktora gittim. Bu bir diyetisyen değil arkadaşlar zaten yaptığınız şey de diyet değil tamamen doğal yaşam. benim kan değerlerime ağzıma ellerime ayaklarıma kulaklarıma bakarak kendisinin anladığı bir şekilde bendeki eksiklilkleri tesbit etti ve tabi benim de şikayetlerim dahilinde bana reçete yazdı. (eskiden insanlar nasıl tedavi ediliyorsa o şekilde baktı ve bunu saçma bulan arkadaşlarım şuan tedaviye başladı)
eve geldiğimde bütün deterjanları parfümleri ayçiçek yağı gibi margarin herşeyi attım. bunun yerini dolduran doğal alternatif ürünler var kendi yaptığınız deterjanlar, sirkeler, kokulu yağlar gibi..
neyse beslenmeye geleim, tabiki rahasızlıklarıma göre bana tohum karışımları, çaylar var bunlarla tedavi oluyorsunuz. bağırsaklarınızı çalıştıran karışımlar var ve temizleyen. her sabah bir rütininiz var almanız gereken şeyler.. her sabah sarımsak çatlatıp yutuyorsunuz ve (maşallah diin) 1 buçuk yıldır grip bile olmadım bi kere öksürmedim :)
neyse saat 7 den sonra lokma yemiosun öğün olarak sadece 1 kere pişmiş yemek yiyorsun o da akşamları kan grubuna göre ve 1 çeşit. yanında salata veya yoğurt ok.
akşam uyku problemim olduğundan ona göre yine bir ot vermişti bi süre kullanıyorsun tabi. sonra düzeliyor herşey.
sinirli heyecanlı sabırsız bir yapım vardı hiçbirşeyim kalmadı, gece kabus görmüyorum artık.
neyse bu şekilde 2 hafta beslendikten sonra haftanın 2 günü normal bildiğimiz oruç tutmaya başlıyorsun bir süre bu şekilde devam ediyor, sonra bir kaç ay 1buçuk günlük su orucu tutuyorsun sonra vücut ona alışınca 2 günlük sonra 3 günlük oruç tutuyorsun. maksimum oruç süresi 10 gün. öyle abimin dediği kadar abartılı rakamlar değil.
ben bu şekilde 15 kilo verdim, evdeki eşim saolsun yapmadığı için bana bi süre sonra eziyet oldu bıraktım. 2 kilo aldım sadece. şimdi hamileyim :))

ayy çok uzun oldu. birde oruçlardan önce mutlaka bağırsaklarınızı boşaltmanız gerekiiyor. sinameki tozu olabilir, magnezyum sülfat olabilir ama bunların hepsinin bir ölçüsü var.

ANLADIM CANM TESEKKUR EDERIM . BEN DETERJAN VS ATMA SANSIM YOK AMA SENIN DEDIGHIN TARZ ONCE 1 BUCUK SONRA 2 SONRA 3 GUNLUK DENEYECEGIIM SUAN 1.5 BITTI 2 GUNE GECCEM OSEKILDE 10 GUN DEVAM ETTIRIRIM ARALIKLARLA AMA BEN SENN DEDIGIN AKSAM PISMIS SEBZE DEGILDE SADECE YOGURT VE SIVI TARZI BESLENIRIM 10 GUNUM BITENE KADAR DAHA SONRA SENN YAZDIGIN SEKILDE SADECE TEK OGUN PISMIS SEBZE YIYEBILIRIM COK SAOL BILGIN ICIN INSALLAH VERIRIZ :)

ayy çok uzun oldu. birde oruçlardan önce mutlaka bağırsaklarınızı boşaltmanız gerekiiyor. sinameki tozu olabilir, magnezyum sülfat olabilir ama bunların hepsinin bir ölçüsü var.
BU ARADA ALLAH KOLAY DOGUM NASIP ETSIN UMARIM HAYIRLISIYLA KUCAGINIZA ALIRSINIZ :)

teşekkürler verdiğiniz bilgi için

ama bunu yapmak cesaret lazım

bebeğini sağlıcak kucağına almayı nasip etsinnnn

sağlık için mi
kilo vermek için mi yapaıyorsunuzzzz

Merhaba Arkadaşlarrrr Bende Yarın Başlayacağım GIZOSKOS Merhaba Canım yaaaa bende başlamak istiordum cesaret edemiyordum bende 73.9 kiloyum yarın başlayacağım whatshapp m yok ama mail adresim var sana verebilir miyim birbirimize destek olalım yaaaa

Ben düşebildiğim kadar düşmek istiyorum water fasting yazınca youtube kanalında bir bayan çıkıyor 100 gün yapmış ne kadar zayıflamıs ya mutlaka baş dönmesi halsizlik baş ağrısı olur ama geçer diye umut ediyorum

işte o şekilde bir tedavi kesinlikle doğru kızın saçları kalmamış. lütfen duyduğunuz ve okuduğunuzla yapmayın o diyetleri.. çook tehlikeli. ve diyelim 10 kilo fazlanız var siz bu şekilde verdikten sonra tekrar eski hayatınıza dönerseniz çok daha fazlasını hemen alıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…