Su Orucu İle Zayıflama Deneyimlerimiz

Merhaba arkadaşlar,
Uzun zamandır diyet yapmaya çalışıyorum ama hemen bozuyorum sabırsızlanıyorum uzun süreli diyet yapamıyorum. Su diyeti hoşuma gitti yarın başlamak istiyorum. Yapanlar ve yapmak isteyenler birlikte yapalım mıı sonra da fotoğraf koyarız. Birbirimize destek olalım ne dersiniz :))

Deneyenler yok mu bende çok merak ettim bende yapmayı düşünüyorum yok mu birlikte yapanlar

Arkadaşlar mrb 23 yaşında 86 kg biriydim bunu okudugumda tabiki bnde inanmadm birçok diyet yapıp başarısız olan biri için ama 11. Günümdeym 8.600 gr verdm ve bnm gbi inancını yitirip zayıflamak isteyen arkadaşlara yardmcı olmak istedm buraya yazarak hergün 4 lt su içiyorum lagman yapmamak için 3 gnde bi acı çehre yiyerek tuvalete çkyrm açlık hiç hissetmiyorm artık günde 1 saat da yürüyüş yapıyorum keşke daha önce görseydm bu diyeti yıllardır kilolu bi insan olarak kalmazdm denemenizi tavsiye ederm..

Merhaba yazilarin hepsini okumadim su orucunuda yapmadim ama saglik acisindan cok faydali oldugunu biliyorum bi tanidugim hersene yapiyordu ve hic dr gitmiyordu hastalandigindada cok hafif atlatiyordu o bize tavsiye ediyordu ilk once 3 gun sonra 7 gun daha sonra 10 gun yapip kendinizi alistirin birden 21 gun yapmayin kaldiramazdiniz derdi son derece saglikli dikkatli yapildigi surece

Merhabalar gerçekten belli oluyo mu verdiğiniz ve hala gidiyor mu kilolarınız merak ettim de ben 3 gün yapıp bırakmak zorunda kalmıştım ancak tekrar başlamak istiyorum

ben epey araştırdım, gerçek tıp kitabını okudum ve facebook da water fasting grubunda bunu uygulayan abdlilerin deneyimlerini de görünce bugun başladım. toksinlerden arınmak uyku süremi kısaltmak vs gbi sebeplerle yapıyorum ama kilo da giderse extra iyi olur yani:)
Bugün ilk günüm şimdilik çok iyiyim, hafiften bir açlık var o kadar. 7 günlük planlıyorum bakalım ya nasip. arada yazarım deneyimimi inşallah:)

Hic bisey yenilmiyor mu bu diyette sadece su mu ?? Yoksa bir ogun yemek var mi

Hic bisey yenilmiyor mu bu diyette sadece su mu ?? Yoksa bir ogun yemek var mi
hiçbirsey yenmiyor.
Benim bugun 2 günüm, dün hiçbirşey yemedim. Bolca su içtim. Akşam yemeği vakti kendimi oyalamak için bir bardak yeşil çay içtim.
Sabah kalktığımda hiç açlık yoktu sadece halsizlik. Tabi hemen kalkıp oğlumu hazırlamam, okula bırakmam sonra işe gidiceğim ve arada 2km civarı yürüyeceğimi düşününce yığılıp kalır mıyım diye korktum. Ve suyuma bir küçük kaşık hakiki bal katıp içtim ve zımba gibiydim bütün gün. Bide eve gelip sil süpür yaptım
kilo farkına gelince, başlangıçta 64.4 iken bu sabah 62.7 idim
7 gün düşünüyorum, umarım hep böyle kolay gider çünkü şu an beni zorlayan tek şey alışkanlık, yoksa açlık ve halsizlik yok

bir de yazmayı unuttum, bu detoxa başlama sebeplerimin başını çeken aşırı uyku hali idi, dün gece 10 da yattım 3 te kalktım, bu detox esnasında yok uyunmuyor, 5 saatlik uyku açken yetti de arttı bile

Merhaba, ben masabaşı çalışıyorum 1 senede 54ten 65 kiloya çıktım. Hatta daha fazla bile olabilirim en son 3-4 ay önce tartıldığımda 65tim, o zamandan beri de kilo aldım farkediyorum ama tartılmadım. Boyum 1.60, yaşım 26. Kilo aldıkça psikolojim bozulmaya başladı, sürekli huzursuzum, üstelik mide rahatsızlıkları, gaz sancıları da çekmete başlar oldum.
İşyerimde hep oturuyorum, yapacak hiçbi şey yok boş boş oturuyorum. Oturdukça can sıkıntısından abur cubur, ekmek arası, çay, kahve, kola derken iyice yağ bağladı her tarafım.
3 gün leslie ile yürüdüm. 1. gün 2 mil, 2. gün 3 mil, 3. gün 1 mil. Bugün 4. gün ve hevesim kaçtı yapasım yok. Acıkmasam bile sürekli bi şeyler yiyesim geliyor. Şu halimden çok rahatsızım.

Sabah kahvaltımı yaptım.
1 peynirli poğaça,
2-3 dilim domates,
küçük bir dilim kaşar peyniri,
3-4 zeytin,
yarım kupa şekersiz açık çay.

Sonra ben, açgözlü ben, bir paket sütlü kremalı yulaflı bisküvi yedim, 2 tatlı kaşığı bal ile birlikte.
Hiç açlık çekmediğim halde, kahvaltı yapalı yarım saat olmamışken, abur cubur sevdamdan yedim.

Şu saate kadar 1 lt su içtim, bugün itibariyle diyete başlasam olur mu sizce? Şimdilik sadece 3-4 gün kendimi deniycem. Diyetteki gibi ilk gün sebze-meyve, ikinci gün saat başı su kuralına uyarak mı başlamalıyım?

Ben direkt başlamıştım, ilk gün çiğ sebze meyve kısmını atlayarak. Bugun benim dördüncü günüm ve çok çok iyiyim. Her gün aynı performansla işe gidip oğlum evin işleri vs koşturabiliyorum:) yığılıp kalmadım:) Ve 4 kilo gitti, belim 3 cm inceldi. yarından itibaren korumaya geçeceğim, hafif hafif salata ve meyve ile. Bence başla, kendini kötü hissedersen başka bir şekilde devam edersin.

ben de hemen başlamak istiyorum ama, bu lavman yapmak için nereden alacağız malzemeleri . bilen var mı

Arkadaslar merhaba bu orucu yapmadım ama yapmış kadar oldugum 1aylık hikayem var dogum yaptıktan sonraki logusa depresyonuna giren biri olarak 1 ay sadece su haftada 1 kere 1 dilim ekmek kadar bişey yiyordum ama o ay içerisinde şişelerce su içiyordum hep içim yanıyordu ve midem gercekten yemeğe küsmüştü yemek ye diyenlerden nefret eder olmuştum tabi bu depresyon kızımın emmemesine ve 105 kiloyla doğumdan çıktım 1 ay sonra 82 kiloya düştüm tam 29 günde suan 80 kiloyum ve hiç almadım bilginiz olsun kendime inanamıyorum resmen su orucu yapmısım

APRİL
MERHABA BENDE BASLAMAK ISTIYORUM ACABA SAKINCASI OLURMU DIYE ENDISELENIORUM AYNI KILODAYIZ BEN DE BASLICAM AMA KAC GUNDEN BASLADINIZ ILK

Bu su orucunu Türkiye'ye getiren aidin salih bende kitabıda var kaç kez başladım motivasyon düşüklüğü küçük kızım yüZğnden sürdüremedim ama etkili

Bu su orucunu Türkiye'ye getiren aidin salih bende kitabıda var kaç kez başladım motivasyon düşüklüğü küçük kızım yüZğnden sürdüremedim ama etkili
pekı bana a
pekı bana anlatırmısınız nasıl yapılıyor gun ıcınde ne yenılıyor ıcılıyor bende nıyetlenmek ıstıyorum buaksam

APRİL

MERHABA BENDE BASLAMAK ISTIYORUM ACABA SAKINCASI OLURMU DIYE ENDISELENIORUM AYNI KILODAYIZ BEN DE BASLICAM AMA KAC GUNDEN BASLADINIZ ILK

Ben 7 gün yaptım, açıkçası bende korkarak başladım. İşe gitmem lazım, oğlumun okula bırakıp almak filan. Yığılıp kalır mıyım korkusuyla çantamda şekerler meyve vs taşıdım, ama hiç ama hiç gözüm kararmadı, bayılır gibi olmadım. Hatta 2. günü atlatınca hepten kolay geldi bana. Evde eliptik bisikletim var yarım saat de eliptik yaptım işin gücün üstüne.
7 gün sadece su içtim , 2 gün de yavaş yavaş gıdalara geçiş yaptım, kitapta anlatıldığı gibi. Şimdi alkali besleniyorum kilo koruma sağlıklı beslenmeyle devam ediyorum. 59 oldum diyet bitimi ve hala aynı kilodayım.

7gunde 5kg mı verdınız daha fazla yapıcakmısımız pekı spor yapmak sart mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…