Hayırlısı bakalım bende bugun başladımHERKESE MERHABALAR .... :)) KUSURA BAKMAYIN YENİ OKUDUM MESAJLAINIZI ARKADASLAR
BENDE BUGUN BAŞLADIM... AMACIM 21 GÜN... BAKALIM BASARABILECEKMIYIM... :) EVET KİMLER BUGUN BAŞLADI... YALNIZ BEN RAHATSIZLIKLARIMDAN DOLAYI ORUC TUTAMAM.. SIVIYI DEVAMLI ALMAK ZORUNDAYIM.. MEYVE SUYU MEYVE DE YİYEMEM.. ESKİ DÜZEN DEVAM .. CAY KAHVE SÜTLÜ TÜRK KAHVESİ.. BU SEFER GÜNDE BİR TANE DE VİTAMIN KULLANMAYI DÜŞÜNÜYORUM...
HER GÜN SİZE YAZACAGIM... EVET KİMLER TAKIMDA :)
Kendini tok hissetmen ne güzel Vücudunu alıştırmışsın bende çok yemeğe alıştırmışım ama bu gidişata dur demeli gelecekte hasta muhtaç bi hayat sürmek asla istemiyorum tüm hastalıkların başı çok yemekMERHABA CANLAR ;
BUGUNU BİTİRDİK SAYILIR :) BENDE UFAK BİR BAŞ AGRISI VAR.. SANIRIM HAVADAN. CÜNKÜ ACLIK YASAMIYORUM.. AGRI KESİCİ ALDIM 10 DAKİKAYA GECER... EVET BUGUN NE İÇTİME GELELİM. CAY KAHVE TABİKİ BOLCA SU VE FAVORİM ; BENİ VE DENEYEN HERKESİ COK TOK TUTAN SÜTLÜ TÜRK KAHVESİ..HER ACIKTIGINIZDA BİR KUPA KADAR YAPIN İÇİN DERİM.. FARKI GÖRECEKSİNİZ..KENDİMİ COK İYİ VE ENERJİK HSSEDİYORUM.. VİTAMİN DAHİ ALMADIM..
SABAH TARTILDIGIMDA 58 KİLOYDUM.. YARIN SABAHTAN YAZARIM CANLAR.. HEM KİLOMU HEM DE KENDİMİ NASIL HİSSETTİĞİMİ.. BOZMAK YOK :) HEP BİRLİKTE BAŞLADIK HEP BİRLİKTE DEVAM EDECEGİZ.
HADİ BAKALIM ŞİMDİDEN MASALLAH BİZE :)
İYİ AKSAMLAR CANLAR... ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN ...
AYNEN CANIM... VE İNSAN DEDİĞİMİZ VARLIK ,COK GÜÇLÜ BİR YARATIK..NEYİ İSTERSE YAPAR... BEN SENIN YAPACAGINA ADIM GİBİ EMİNİM.. ALT TARAFI BİR KAÇ GÜN ZORLUK CEKERSİN.. SONRASI COK KOLAYKendini tok hissetmen ne güzel Vücudunu alıştırmışsın bende çok yemeğe alıştırmışım ama bu gidişata dur demeli gelecekte hasta muhtaç bi hayat sürmek asla istemiyorum tüm hastalıkların başı çok yemek
SelamGÜNAYDIN ARKADASLAR ;
EVET BUGUN 2. GÜNÜMÜZ. KİLOM HALA AYNI 58 . REGL DÖNEMİME COK YAKIN OLDUGUM İÇİN SANIRIM BÖYLEYİM. YALNIZ BEN BUGUN AGZIMA BİR PARCA ACMA ATTIM , COK CİĞNEYİP YUTTUM SABAH.. :) YAPACAK BİR SEY YOK , KALDIGIM YERDEN DEVAM EDİYORUM.. BİR DAHA YAPMAM UMARIM :)
KENDİMİ IYI HİSSEDİYORUM.. SORUN YOK SİMDİLİK..
EVET SİZLER NE ALEMDESİNİZ , NASIL GİDİYOR .. ANLATIN BAKALIM
Merhaba canlar dün Açlık terapisi yaptım sahur ve iftarda sadece su içtim sabah 7 de meyve suyu içtim.Hamdolsun rahat geçirdim hatta platese bile gittim.Bugünde sadece sulandırılmış meyve suyu su ile günü tamamliycam İnşaAllah.Ve öyle acikmam yok ben bile kendime şaşırıyorum.Gerçekten de tok durdukça çabuk acıkıyordum ama şimdi 2.günüm ve öyle problemim yok.Rabbim gücümüzü kuvvetimizi arttırsın sağlıcakla tamamlama gücü vetsin insaAllahKendini tok hissetmen ne güzel Vücudunu alıştırmışsın bende çok yemeğe alıştırmışım ama bu gidişata dur demeli gelecekte hasta muhtaç bi hayat sürmek asla istemiyorum tüm hastalıkların başı çok yemek
Amin canım ne güzel kilo ne zaman tartılacaksınMerhaba canlar dün Açlık terapisi yaptım sahur ve iftarda sadece su içtim sabah 7 de meyve suyu içtim.Hamdolsun rahat geçirdim hatta platese bile gittim.Bugünde sadece sulandırılmış meyve suyu su ile günü tamamliycam İnşaAllah.Ve öyle acikmam yok ben bile kendime şaşırıyorum.Gerçekten de tok durdukça çabuk acıkıyordum ama şimdi 2.günüm ve öyle problemim yok.Rabbim gücümüzü kuvvetimizi arttırsın sağlıcakla tamamlama gücü vetsin insaAllah
Tartım bozuk galiba cumartesi 78 kilo gösteriyordu bugün 76.5 sanmam hemen kilo gitsin.Amin canım ne güzel kilo ne zaman tartılacaksın
Yok bozuk değil canım vücut ilk günlerde ödem atıyor kilon doğruTartım bozuk galiba cumartesi 78 kilo gösteriyordu bugün 76.5 sanmam hemen kilo gitsin.
Tabiki ilk günler ödem gider mutlaka.Bakalım zaman neyi gösterecek tek dileğim Rabbimden tamamlayabilecek güç vermesi.Şuana kadar maşaAllah gayet iyiyim açlık hissi yok hamdolsun.Hoş bugün 1 saat kaçamak yaptım uyumuşum torunlarimlaYok bozuk değil canım vücut ilk günlerde ödem atıyor kilon doğru
Önemli olan bırakmamak kaçamak yapsan bile ertesi gün bırakma canım torun mu maşallah yaşın kaç canım ben 34 yaşındayımTabiki ilk günler ödem gider mutlaka.Bakalım zaman neyi gösterecek tek dileğim Rabbimden tamamlayabilecek güç vermesi.Şuana kadar maşaAllah gayet iyiyim açlık hissi yok hamdolsun.Hoş bugün 1 saat kaçamak yaptım uyumuşum torunlarimla
Hahh haa uyku kaçamağı canım yemedim bisey bugün karadut suyu vardi şu saate kadar 3 bardak sulandirdim içtim 2 bardaga yakinda su içtim başka yok.48 olucam nasipse temmuzda.2 torunum var hamdolsunÖnemli olan bırakmamak kaçamak yapsan bile ertesi gün bırakma canım torun mu maşallah yaşın kaç canım ben 34 yaşındayım
Bu sizin görüşünüz saygı duyarım.Ama buda benim kararım sizde saygı duyun lütfen.Hakkımda hayırlısı olsun insaAllahaşırı mantıksız ve vücudu aşırı yemek ataklarına sokmaktan başka bir şeye yarayacagını sanmıyorum
Bu sizin gorusun
Bu sizin görüşünüz saygı duyarım.Ama buda benim kararım sizde saygı duyun lütfen.Hakkımda hayırlısı olsun insaAllah
Olabilir tabikidirek ilk sayfada ilk mesajı okuyup cevap yazdım.mesajınızı görmedim bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?