Su Orucu İle Zayıflama Deneyimlerimiz

HERKESE MERHABALAR ;

AÇLIK ORUCUNU BUGÜN BIRAKTIM.. HEMEN HEMEN 5 GÜN YAPABİLDİM. DAHA FAZLASINI VUCUDUM KALDIRMADI.. (HATTA 4,5 GÜN DİYELİM SUNA ; 7 ADET SARMAYI ES GECMEMEK LAZIM :))

ÖZETLERSEK 4.5 GÜNDE TOPLAM 3 KİLO GİTTİ VE BUNLARIN COGU YAĞDAN GİTTİĞİ ÖLÇTÜK. 169CM 60 KG BAŞLADIM. BU SABAH TARTILDIGIMDA 57 KG'DUM )
SON GÜNLERİ BİRAZ ZORLANSAMDA GAYET BASARILI ATLATILIYOR..

VE YASADIĞIM BU DENEYİMDEN SONRA HAFTA DA 3 GÜN SADECE SIVI TÜKETİLEREK , HİÇ ZORLANMADAN HEM COK RAHAT KİLO VERİLİYOR , HEM DE NEFSİNİZE FAZLA EZİYET ETMEMİŞ OLUYORSUNUZ. VUCUT VE RUH TERBİYESİ İÇİN ; KALAN HAYATIMDA ; HAFTANIN 3 GÜNÜ SIVI (ACLIK ) ORUCUNA AYIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM..

YAPMAYI DÜŞÜNENLER İÇİN UMARIM BİR FİKİR VERMİŞTİR , DENEYİMLERİM..

NOT:ACLIK ORUCUNDAN SONRA UN SEKER VE TUZ KESINLIKLE KULLANMADIM..

SAĞLIKLI MUTLU VE GÜZEL GÜNLER DİLİYORUM HERKESE :)

BU ARADA BUGUN BAŞLAMAYI DÜŞÜNEN VARSA ; 3 GÜNLÜĞÜNE EŞLİK EDEBİLİRİM :)

BU ARADA BUGUN BAŞLAMAYI DÜŞÜNEN VARSA ; 3 GÜNLÜĞÜNE EŞLİK EDEBİLİRİM :)
Bence acele etme vücudunu dinlendir sekerine dikkat et.Bıraktıkdan sonra bir anda katiya geçme yavas yavas alıştır vücudunu.Hakkında hayırlısı olsun.Bende en kısa zamanda başlarım inşaAllah

Bence acele etme vücudunu dinlendir sekerine dikkat et.Bıraktıkdan sonra bir anda katiya geçme yavas yavas alıştır vücudunu.Hakkında hayırlısı olsun.Bende en kısa zamanda başlarım inşaAllah

AYNE CANIM DEDİĞİN GİBİ YAPIYORUM.. ZATEN DENEDİKTEN SONRA GÖRÜCEKSİN , BİRANDA KATIYA GECEMİYORSUN... İKİNCİ LOKMADAN SONRA TOKLUK HİSSİ GELİYOR.. SEN İSTEMİYORSUN. KARBONHİDRAT VE TUZ COK SEVEN BİR İNSANIM.. ONLARIDA YILLAR ONCE SEKERİ CIKARDIĞIM GİBİ HAYATIMDAN CIKARMAYI DÜŞÜNÜYORUM.. İNSALLAH BASARILI OLURUM

İnsaAllah canım şekeri sadece çay da bıraktım güya ama tatliya yok diyemiyorum malesef ama üç beyaza bende son vericem belki su orucu sayesinde buda olur.Bakalim nasip kısmet en önemlisi irade

MERHABALAR ;

KOLAYLIKLAR DİLERİM CANIM... İNSALLAH ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERİR... İSTEDİĞİN GİBİ OLUR. BU ARADA BİR DENEYİM DAHA PAYLAŞMAK İSTİYORUM SİZLERLE

GÜNDE BİR BUCUK-İKİ PAKETE YAKIN SİGARA İÇİN BİRİYDİM.. BU ORUCDAN SONRA SİGARA İÇEMİYORUM.. GÜNDE BİR PAKET BİLE BİTMİYOR , COK SASIRDIM AYRICA KİLO VERMEYE DEVAM.. ÇOK DAHA AZ AMA VERMEYE DEVAM EDİLİYOR. BUGUN KİLOM : 56,70 Dİ SABAH

BU AKSAM YADA YARIN AKSAM ... YANİ İŞ YOGUNLUGUM BİTER BİTMEZ UZUN YÜRÜYÜŞLERİME DE GERİ DÖNÜYORUM...

Senin adına sevindim canim inşaAllah tamamiyle bırakırsın

Çok iyi dayanmışsın 5 gün inşallah şu zehiride bırakırsın iradelisin sen hepten bırakırsın inanıyorum özgürlük güzel şey esir olma boşver sigara alkol bunlara ihtiyacında yok senin güzel haberlerini bekliyorum takipteyim

Merhabalar emziren bir anneyim açlık yapamam ama su orucu yapabilirmiyiz bilgisi olan varmı

merhabalar ;

alkol yok tek kötü alışkanlığım sigara.. su rejimini yaparken; sigara içme istegği azalıyor. bizzat deneyimlediğim :) ben bıraktım.. ama yarın tekrardan 5 günlüğüne yapacağım.. cok iyi geliyor bana ... katılmak istersen destek çıkarız birbirmize :) yarın paslıyorum

Merhabalar emziren bir anneyim açlık yapamam ama su orucu yapabilirmiyiz bilgisi olan varmı

merhabalar ;

emziren bir anne olduğun için ; bu konuda yorum yapamayacağım...ama sunu biliyorum her 15 dakikalık bebek emzirme 400-500 kcal kaloriğ yaktırır.. eger su orucunu da yaparsan hem kendin için hem de bebeğin için tehlikeli olabilir...
bir diyetisyene git... sana emziren anneler için uygun rejim programı versin.. süt de emzirdiğin için emin ol , normal insanlardan daha hızlı kilo verebilirsin...

hakkında simsiden hayırlısı olsun... saygılar

Canım Emziren bir Anne olduğunuz için uygun olacağını sanmıyorum.Haliyle emzirirken de efor sarfediyorsunuz hemde süt hormanlarinizin çoğalması gerek.Siz ve bebeğiniz için doğru olacağını sanmıyorum nasipse hala kilo probleminiz olursa sütten kesildikten sonra yaparsınız.

Selam ben regli dönemine gireceğim için oruç tutamam ama sadece yoğurt yemeği planlıyorum
Canım 5 gün tuttun vücudun temizlendi biraz ara versen önerim vücudunun durumunu sen bilirsin tabi de çok yorucu olabilir
Vücuduna bünyene de bir düzen oturmalı değil mi az ye öz ye organlarında enerji bekliyor üst üste böyle açlık grevi biraz fazla gibi
Tabii karar tamamıyla senin canım sağlıklı olmanı isterim

Merhabalar bugün nasipse oruca başladım bakalım dayanabilecekmiyim.78 kiloyum metabolizmam çok yavaş oldugu için kilo veremiyirum. İnşaAllah Rabbimin izniyle Ya Bismillah Ya Allah dedim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…