Bence acele etme vücudunu dinlendir sekerine dikkat et.Bıraktıkdan sonra bir anda katiya geçme yavas yavas alıştır vücudunu.Hakkında hayırlısı olsun.Bende en kısa zamanda başlarım inşaAllahBU ARADA BUGUN BAŞLAMAYI DÜŞÜNEN VARSA ; 3 GÜNLÜĞÜNE EŞLİK EDEBİLİRİM :)
Bence acele etme vücudunu dinlendir sekerine dikkat et.Bıraktıkdan sonra bir anda katiya geçme yavas yavas alıştır vücudunu.Hakkında hayırlısı olsun.Bende en kısa zamanda başlarım inşaAllah
İnsaAllah canım şekeri sadece çay da bıraktım güya ama tatliya yok diyemiyorum malesef ama üç beyaza bende son vericem belki su orucu sayesinde buda olur.Bakalim nasip kısmet en önemlisi iradeAYNE CANIM DEDİĞİN GİBİ YAPIYORUM.. ZATEN DENEDİKTEN SONRA GÖRÜCEKSİN , BİRANDA KATIYA GECEMİYORSUN... İKİNCİ LOKMADAN SONRA TOKLUK HİSSİ GELİYOR.. SEN İSTEMİYORSUN. KARBONHİDRAT VE TUZ COK SEVEN BİR İNSANIM.. ONLARIDA YILLAR ONCE SEKERİ CIKARDIĞIM GİBİ HAYATIMDAN CIKARMAYI DÜŞÜNÜYORUM.. İNSALLAH BASARILI OLURUM
Senin adına sevindim canim inşaAllah tamamiyle bırakırsınMERHABALAR ;
KOLAYLIKLAR DİLERİM CANIM... İNSALLAH ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERİR... İSTEDİĞİN GİBİ OLUR. BU ARADA BİR DENEYİM DAHA PAYLAŞMAK İSTİYORUM SİZLERLE
GÜNDE BİR BUCUK-İKİ PAKETE YAKIN SİGARA İÇİN BİRİYDİM.. BU ORUCDAN SONRA SİGARA İÇEMİYORUM.. GÜNDE BİR PAKET BİLE BİTMİYOR , COK SASIRDIM AYRICA KİLO VERMEYE DEVAM.. ÇOK DAHA AZ AMA VERMEYE DEVAM EDİLİYOR. BUGUN KİLOM : 56,70 Dİ SABAH
MERHABALAR ;
KOLAYLIKLAR DİLERİM CANIM... İNSALLAH ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERİR... İSTEDİĞİN GİBİ OLUR. BU ARADA BİR DENEYİM DAHA PAYLAŞMAK İSTİYORUM SİZLERLE
GÜNDE BİR BUCUK-İKİ PAKETE YAKIN SİGARA İÇİN BİRİYDİM.. BU ORUCDAN SONRA SİGARA İÇEMİYORUM.. GÜNDE BİR PAKET BİLE BİTMİYOR , COK SASIRDIM AYRICA KİLO VERMEYE DEVAM.. ÇOK DAHA AZ AMA VERMEYE DEVAM EDİLİYOR. BUGUN KİLOM : 56,70 Dİ SABAH
[/QUOTE
ÇOK TESEKKÜR EDERİM CANIM BENIM.... GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUM
Çok iyi dayanmışsın 5 gün inşallah şu zehiride bırakırsın iradelisin sen hepten bırakırsın inanıyorum özgürlük güzel şey esir olma boşver sigara alkol bunlara ihtiyacında yok senin güzel haberlerini bekliyorum takipteyimMERHABALAR ;
Çok iyi dayanmışsın 5 gün inşallah şu zehiride bırakırsın iradelisin sen hepten bırakırsın inanıyorum özgürlük güzel şey esir olma boşver sigara alkol bunlara ihtiyacında yok senin güzel haberlerini bekliyorum takipteyim
inşallah canım benımİnsaAllah canım şekeri sadece çay da bıraktım güya ama tatliya yok diyemiyorum malesef ama üç beyaza bende son vericem belki su orucu sayesinde buda olur.Bakalim nasip kısmet en önemlisi irade
Merhabalar emziren bir anneyim açlık yapamam ama su orucu yapabilirmiyiz bilgisi olan varmı
Canım Emziren bir Anne olduğunuz için uygun olacağını sanmıyorum.Haliyle emzirirken de efor sarfediyorsunuz hemde süt hormanlarinizin çoğalması gerek.Siz ve bebeğiniz için doğru olacağını sanmıyorum nasipse hala kilo probleminiz olursa sütten kesildikten sonra yaparsınız.Merhabalar emziren bir anneyim açlık yapamam ama su orucu yapabilirmiyiz bilgisi olan varmı
Selam ben regli dönemine gireceğim için oruç tutamam ama sadece yoğurt yemeği planlıyorummerhabalar ;
alkol yok tek kötü alışkanlığım sigara.. su rejimini yaparken; sigara içme istegği azalıyor. bizzat deneyimlediğim :) ben bıraktım.. ama yarın tekrardan 5 günlüğüne yapacağım.. cok iyi geliyor bana ... katılmak istersen destek çıkarız birbirmize :) yarın paslıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?