• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Su Orucu İle Zayıflama Deneyimlerimiz

Merhaba Canlar nasılsınız nerelerdesiniz sesiniz çıkmıyor hiç merak ediyorum sizleri.Sesimi duyan yokmiiii.Bugün 5.ci günüm kilo 74 gösterdi sabah.Hamdolsun gayet iyiyim fitnessa gittim geldim Aksama kadar bugun saat başı su içicem.Bir bardak da elma suyu içerim.Yatmadan önce de ingiliz tuzu aldım bağırsakları temizlemek için içicem inşaAllah icebilirim.Görüşmek üzere kızlar
Ayy Maşallah ne güzel gidiyorsun Ben pazartesi günü birinci günden başlayacağım ara vermek zorunda kaldım çünkü
bu açlıkla fitness e gitmen Harikasın kolay gelsin Ben seni takipteyim

Sağolasın tatlım maşaAllah deyim de kendime nazar degmesin ;) Ben bile kendime şaşıyorum inanki nasıl acıkmıyorum diye yoksa uykuda yemek mi yiyorum diye bile düşündüm biran güldüm kendi kendime.Bugün 73.5 kilo geldim.Yüzme kursum vardi bugün ona gittim 5 km yürüdüm gayet iyiyim hamdolsun.Bugun sadece su içtim meyve suyu icmedim.Ve yemekli kina gecesi vardi herkes yerken ben yudum yudum su ictim. Bahane ile nefsimde terbiye oluyor resmen.

Hayırlı sabahlar kızlar bugun itibariyle 1 haftayı tamamlamış bulunmaktayim hamdolsun.72.7 gösterdi tartım.Yani 5 kilo ödem dahil gitmis görünüyor.Hamdolsun gayet iyiyim çok hafif baş ağrısı nadir dönmesi oluyor ama oda normal mutlaka.Sıvıları yudum yudum içiyorum hemen bitirmiyorum 10 -15 dakikayı buluyor içmemKendinize iyi bakın canlar

Merhaba kızlar nasılsınız sizler neler yapıyorsunuz iyimisiniz ben Hamdolsun iyiyim bugün 72.2 geldim 500 gr gitmiş.Sabah kalktim yarım saat yürüdüm evde yürüyüşten 20 dakika sonra terim soguyunca 1 buyuk bardak su içtim yavaş yavaş bugün sadece su icmeyi düşünüyorum akşama kadar belki saat 8 gibi meyve suyu içerim toplamda 1.5 2 litre olmasi yeterliymis fazlasına gerek yok yani.Dun plates vardı hoca değişik çalıştırma yaptı arada başım döndü bende son 10 dakikasında çıktım spordan kendimi zorlamaya gerek yok Yarin görüşmek üzere canlar sizde yazın ne durumdasınız merak ediyorum

Valla size maşallah. Bir haftayı tamamladiniz galiba.
Ozellikle bel ve göbek eriyor,
yağlar gidiyor dediler ya çok heveslendim. Ama oğlum bir yaşında, emziriyorum. Şu an yapamam.
Diyet yaptım.6.5 kilo verdim. Hala 40 bedene rahat giremiyorum. 42 İdim. Hayır bir beden incelmek için 10 kilo mu veriyim.
Göbek ve midem azıcık indi. Nereden kilo verdim bilemiyorum. Yüzüm küçücük kaldı.

Valla size maşallah. Bir haftayı tamamladiniz galiba.
Ozellikle bel ve göbek eriyor,
yağlar gidiyor dediler ya çok heveslendim. Ama oğlum bir yaşında, emziriyorum. Şu an yapamam.
Diyet yaptım.6.5 kilo verdim. Hala 40 bedene rahat giremiyorum. 42 İdim. Hayır bir beden incelmek için 10 kilo mu veriyim.
Göbek ve midem azıcık indi. Nereden kilo verdim bilemiyorum. Yüzüm küçücük kaldı.[/QUOTE
Çok Sagolasin canim evet 1 haftayı 1 gün geçtim hamdolsun.Bel göbek gidiyor gerçektende yüzden aşırı vermedim zaten yüzden gidince dogru yöntem değil diyor diyetisler ne kadar dogru oda malum.İnsaAllah sende emzirme süren bitince yaparsın yeterki beyinde hazırla bitir gerisi geliyor zaten.Hayırlısı diyelim İnsaAllah

Merhaba arkadaşlar bugün sabah itibari ile 71.7 geldim.Sabah aerobik vardi ona girdim ordan çıktık arkadaşla yarım saat dinlendikten sonra fitness a geçtik geçen hafta spor yoktu telafi son gündü girdik arkadaşla kendimi çok yordum son 5 dakika kala başım döndü bıraktım.evden gidip gelmemiz yürüyerek gittik tabiki toplam 4 saat haliyle yıprattım geldim eve hemen nar suyu sıkıp içtim 2 saate kadar uyudum daha iyiyim.Tansiyon düşük çok olmasa da.Bakalım yarin Rabbim neyler neyler ise hakkımda güzel eyler İnsaAllah.Hayırlı Akşamlar

Günaydın arkadaşlar iyimisiniz ben bugün düne göre daha iyiyim evden çıkmadan yazayım dedim.71.3 geldim.400 gram gitmiş yavaş gittigi daha iyi bence toplam 11 günde 6 kilo gitmis oldu hayırlısı bakalım.Ben kaçar torunlarim beni bekliyor kendinize iyi bakin sağlıcakla kalın.KADINLAR GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN

Hayırlı Aksamlar bugünü de bitirdik hamdolsun.Tartı71 gösterdi bugün 300 gram gitmiş gittikçe azalıyor nasip bakalım 21 günün sonunda kaç kiloyla tamamliycam.Mutlu kalin sağlıcakla kalın

Aa aaaa kızlarrr nerelerdesiniz iyice merak ettim vallahi sizleri neler yapıyorsunuz iyimisiniz inşaAllah iyisinizdir.Ben hamdolsun 13.cü günümü tamamlıyorum sabah yüzme kursum vardı oraya gittim geldim bol bol meyve sularımı içtim saat 9.30 10 a kadar da Su içersem yeterli olur sanırım en fazla 2 litre olacak toplamı.Bugün sabah tartıldım 70.8 geldim Yarına Allah Kerim kendinize iyi bakın hoşçakalın.

Sizin kızlar hakkaten kayboldu :) ben bütün konuyu okudum
Size tekrar maşallah. Demekki normal hayat akisiniza hiç engel olmuyor açlık orucu
Peki ilk denemenizde mi direk 21 gün açlık yapıyorsunuz. 13 günde toplam kaç kilo gitti

Sizin kızlar hakkaten kayboldu :) ben bütün konuyu okudum
Size tekrar maşallah. Demekki normal hayat akisiniza hiç engel olmuyor açlık orucu
Peki ilk denemenizde mi direk 21 gün açlık yapıyorsunuz. 13 günde toplam kaç kilo gitti
Ben öncelikle çok düşündüm araştırdım öyle karar verdim.Ilk önce pazartesi günü 1 günlük 36 saatlik tam açlık yaptım sahurda 1 bardak su ertesi gün iftarda 1 bardak su sali günü sabah meyve suyu ile devam ettim. 1 önceki perşembe de tuttum onun için vücut alışmıştı zaten salı günüde meyve sebze sulariyla yaridan fazlasıyla sulandirarak + su ile devam ettim .Toplam da 7 kilo verdim sanırım gittikçe de vermem azalıyor ilk günler haliyle ödem filan derken 1 er kilo gidiyordu bugün 200 gram gitmiş.

Hayırlı Pazarlar olsun aileniz ve tüm sevdiklerinizle birlikte inşaAllah.Bugün 14.günüm 70.3 geldim gayet iyiyim hamdolsun.Kızlar nasıl destek olacaktık birbirimize anlamadim meydan da yoksunuz.Nasipse zaten haftaya pazara kadarda yapicam bitiyor inşaAllah tamamlarım.Hayırlı günler

Aa aaaa kızlarrr nerelerdesiniz iyice merak ettim vallahi sizleri neler yapıyorsunuz iyimisiniz inşaAllah iyisinizdir.Ben hamdolsun 13.cü günümü tamamlıyorum sabah yüzme kursum vardı oraya gittim geldim bol bol meyve sularımı içtim saat 9.30 10 a kadar da Su içersem yeterli olur sanırım en fazla 2 litre olacak toplamı.Bugün sabah tartıldım 70.8 geldim Yarına Allah Kerim kendinize iyi bakın hoşçakalın.

Hayırlı Pazarlar olsun aileniz ve tüm sevdiklerinizle birlikte inşaAllah.Bugün 14.günüm 70.3 geldim gayet iyiyim hamdolsun.Kızlar nasıl destek olacaktık birbirimize anlamadim meydan da yoksunuz.Nasipse zaten haftaya pazara kadarda yapicam bitiyor inşaAllah tamamlarım.Hayırlı günler
Selam canım
5-6 tatlı kaşığı nescafe içince midem çok fena olmuştu geçen gün bugün köydeyim bende tam anlamıyla başlayamadım diyete sen muhteşem gidiyorsun maşaallah çok mutlu oldum bozmadığın için zamanın varsa biraz daha detaylı yazar mısın yediğini içtiğini

Selam canım
5-6 tatlı kaşığı nescafe içince midem çok fena olmuştu geçen gün bugün köydeyim bende tam anlamıyla başlayamadım diyete sen muhteşem gidiyorsun maşaallah çok mutlu oldum bozmadığın için zamanın varsa biraz daha detaylı yazar mısın yediğini içtiğini
Gülüm yedigim bişey yok sadece hergün mesela bugün havuç kırmızı pancar suyu sıktım toplam 1 büyük duble bardak 2 duble bardak ta su ekledim sulandirdim.3-4 Saatte bir bardak meyve suyunu yudum yudum içiyorum 10 15 dakikada bitiriyorum biran içmek istemedim midem büyümesin diye.Sonra su içiyorum saat engec saat 10 da bitiriyorum içmeyi.4 ve 6 saat aç kalınca leptin hormonu çalışıyormuş onuda kaçırmak istemiyorum.Dün 2 duble bardak portakal elma karışımı sıktım 3 4 bardak suyla karıştırdım onu içtim.Birgun nar suyu sıktım havuç suyuyla karıştırdım sulandirip içtim bazen ayva suyuda karıştırıyorum.Dönüşümlü olarak içiyorum öyle ışte.Hafta da 3 gün spora gidiyorum Cumartesileri yüzme kursu vardı haftaya son gün.Hamdolsun hiç bir aktifitemide kaybetmedim.

Gülüm yedigim bişey yok sadece hergün mesela bugün havuç kırmızı pancar suyu sıktım toplam 1 büyük duble bardak 2 duble bardak ta su ekledim sulandirdim.3-4 Saatte bir bardak meyve suyunu yudum yudum içiyorum 10 15 dakikada bitiriyorum biran içmek istemedim midem büyümesin diye.Sonra su içiyorum saat engec saat 10 da bitiriyorum içmeyi.4 ve 6 saat aç kalınca leptin hormonu çalışıyormuş onuda kaçırmak istemiyorum.Dün 2 duble bardak portakal elma karışımı sıktım 3 4 bardak suyla karıştırdım onu içtim.Birgun nar suyu sıktım havuç suyuyla karıştırdım sulandirip içtim bazen ayva suyuda karıştırıyorum.Dönüşümlü olarak içiyorum öyle ışte.Hafta da 3 gün spora gidiyorum Cumartesileri yüzme kursu vardı haftaya son gün.Hamdolsun hiç bir aktifitemide kaybetmedim.
Ne kadar güzel haftaya kadar bi 3 kilo daha verirsen toplamda 10 kilo kaybetmiş olacaksın:KK52:
Enerjinin düşmemesi çok ilginç ama güzel bir olay
Kendini hafiflemiş hissediyorsun dur kesin

Aynen canım hafiflemis kuş gibiyim ama inşaAllah bunu sabit tutabilirim Allah muhafaza fazlasıyla geri alırsam çok üzülürüm.Dikkat edicem yediklerime çok az yiycem bundan sonra.Zaten bittikden sonra 10 gün sıfır tuz olacak yemeklerde çok az yağ olacak inşaAllah tuzuda bahaneyle bırakmış olurum.Bugün 69.9 geldim.Bugün nar suyu içicem baktım çok ekşi olursa havuç suyu eklerim.Mideme dokunsun istemem .Bu günlük bu kadar Allaha emanet olunn.

HERKESE MERHABALAR...

UZUN BİR DÖNEM YAZAMADIM ,AĞIR BİR GRİP GECİRDİM.. SONRADA SINAVLARIMA HAZIRLADINDIM.. ANCA FIRSAT BULUYORUM...

EVET BUGUN BENDE BAŞLADIM... YALNIZ HASTALANDIGIMDA ALDIGIM SERUMLARDANMIDIR BILEMEDİM 60 KG GÖRDÜM SABAH TARTIDA.. DESTUR NE OLUYOR DEDİM :) YANI HASTAYKEN YEMEK DE YEMEDİM NERDEN GELDİ BU KİLOLAR :)

SORUN DEGİL BUGÜN İLK GÜN ; KG 60 ... SADECE SIVI ALDIM YİNE CAY , SÜTLÜ TÜRK KAHVESİ VE SU.. SORUN YOK.. AÇLIK YOK ,KENDİNİ KOTU HİSSETMEK DE YOK... BAKALIM NELER YASAYACAGIZ... BU ARADA RYHN1970 TEBRİK EDERİM CANIM.. MASALLAH... ALLAH DEVAMINI GETİRSİN.. SENIN ADINA COK SEVİNDİM...

Back