Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba hadi hayırlısı olsun inşaAllah.Ben aidin salih hanfendinin kitabını aldım okuyorum.orda 21 gün boyunca sebze meyve icilerek geçirilmesi gerek yazıyor.Gün boyu aynı yada her öğün farklı meyve suları içilebilir diyor.Merhabalar bende başlıyorum arkadaşlar bugün keşfettim yarın başlıyorum inşallah :) tam olarak nasıl yapılıyor detaylı net bilen varsa anlatabilir mi? Şimdiden teşekkürler :)
Merhabalar bugün nasipse oruca başladım bakalım dayanabilecekmiyim.78 kiloyum metabolizmam çok yavaş oldugu için kilo veremiyirum. İnşaAllah Rabbimin izniyle Ya Bismillah Ya Allah dedim .
Merhabalar bende başlıyorum arkadaşlar bugün keşfettim yarın başlıyorum inşallah :) tam olarak nasıl yapılıyor detaylı net bilen varsa anlatabilir mi? Şimdiden teşekkürler :)
MERHABALAR
BEN TAM TAMINA 4,5 GÜN YAPTIM ..VE ÜÇ KİLO GİTTİ .. TARTIM YAG KAS SU OLCUMU YAPIYOR.. KİLOLARIN COGU YAĞDAN GİTMİŞTİ.. 22-24 SAYFALARINDA GÜN GÜN BİLGİ VERDİM ..DURUMUMLA ALAKALI..
AMA KISACA ÖZETLERSEK ; KATI HİÇ BİR SEY YOK.. SEBZE MEYVE YADA ET...UN TUZ SEKER YOK YOK... SADECE SIVI... BEN SU İÇTİM CAY İÇTİM .SÜTLÜ TÜRK KAHVESİ YAPTIM ONU İÇTİM.. 4,5 GÜN BOYUNCA.. AÇLIK HALSİZLİK YASAMADIM GENELLIKLE.. SADECE NEFSİME VE GÖZ AÇLIĞIMA DUR DEMEK ZOR OLDU...
Merhaba hadi hayırlısı olsun inşaAllah.Ben aidin salih hanfendinin kitabını aldım okuyorum.orda 21 gün boyunca sebze meyve icilerek geçirilmesi gerek yazıyor.Gün boyu aynı yada her öğün farklı meyve suları içilebilir diyor.
Aksilik oldu bozdum 1 gün tam açlık yaptım hiç birşey yemeden içmeden sahurda sadece su ictim 1 bardak onunla tuttum.Ama Pazartesi nasipse mutlaka basliycam ve sıvı tuketerek yapicam.Aidin in kitabında Açlık terapisi vardı onu yapayim dedim ama Bazi sebeplerden 1 gün le kaldi.26 sında birlikte başlayalım inşaAllah olur mu Canım birlikten Kuvvet doğarİNAN BANA BASARIRSIN , HERGÜN YAZ BİZE.. BU SENI DAHA DA MOTİCE EDECEK...
26.02.2018 TARİHİNDE BEN DE TEKRARDAN YAPMAYA BAŞLAYACAGIM.. AMACIM 21 GÜN YAPABILMEK... BAKALIM DAYANABİLECEKMİYİM.. GÜN GÜN SİZE YAZARIM ARKADASLAR
Kitabında böyle bir diyeti mi varmış Ben sadece su içilerek yapılanı duydum yani sadece su içiyorsun başka hiçbir şey yokAksilik oldu bozdum 1 gün tam açlık yaptım hiç birşey yemeden içmeden sahurda sadece su ictim 1 bardak onunla tuttum.Ama Pazartesi nasipse mutlaka basliycam ve sıvı tuketerek yapicam.Aidin in kitabında Açlık terapisi vardı onu yapayim dedim ama Bazi sebeplerden 1 gün le kaldi.26 sında birlikte başlayalım inşaAllah olur mu Canım birlikten Kuvvet doğar
Evet bende yanlış yapmamak için kitabi aldim okudum.Nasipse 1 haftayla başlarım baktım güzel gidiyor 21 gün e Rabbim nasip eylerse tamamlarim.Ama Şifa Orucu niyeti ile başlayalım.Beynimizde oturtalim inşaAllah.Kitabında böyle bir diyeti mi varmış Ben sadece su içilerek yapılanı duydum yani sadece su içiyorsun başka hiçbir şey yok
ama böyle meyve sebze suları Gerçekten iyi sağlıklı
pazartesi günü sizinle bu şekilde olanı yapabilirim inşallah
Kaç günlük yapacağız kızlar
Tabii niyet çok önemli canımEvet bende yanlış yapmamak için kitabi aldim okudum.Nasipse 1 haftayla başlarım baktım güzel gidiyor 21 gün e Rabbim nasip eylerse tamamlarim.Ama Şifa Orucu niyeti ile başlayalım.Beynimizde oturtalim inşaAllah.
Aslında kitapda şöyle bisey var.Bunun öncesinde Açlık terapisi var sahurda iftarda sadece su başka hiç birsey yok.3 günlük 10 günlük şeklinde ve dayanilmasi muhtemelen zor.Bu diyeti yapamayan Meyve sebze sularıyla yapsin deniliyor.Tabii niyet çok önemli canım
Gönderdiğim yazıyı okuduysaniz meyve sularını sulandirarak yapmak gerekiyormusTabii niyet çok önemli canım
Evet canım ben bütünüyle robottan geçirip püre yapıp kaşıkla yiyeceğim meyve sebze inşallah 21 boyuncaAslında kitapda şöyle bisey var.Bunun öncesinde Açlık terapisi var sahurda iftarda sadece su başka hiç birsey yok.3 günlük 10 günlük şeklinde ve dayanilmasi muhtemelen zor.Bu diyeti yapamayan Meyve sebze sularıyla yapsin deniliyor.
İnşaAllah hakkımızda hayırlısı olsunEvet canım ben bütünüyle robottan geçirip püre yapıp kaşıkla yiyeceğim meyve sebze inşallah 21 boyunca
Hadi kolay gelsin canım buraya sık sık yazMerhaba canlar Ben nadipse bugün gece sahurda sadece 1 bardak su ile başlıyacagim.Ilk gün hem pazartesi orucu niyetiyle hem Açlık terapisi niyetiyle başlayıp sali günü sifa orucu niyetiyle devam edicem inşaAllah.Iftarida su ile açıcam nasipse meyve sebze sulariyla tutmaya devam edicem
İnsaAllah dayaniriz.Birde günde 1-2defa soğuğa yakın ılık suyla gusul abdesti almak iyi olur yazıyor.Ne abdest alırken nede içerken sıcak su tüketmeyin diyor.Sicak su normalde de sakıncalıymis.Hadi kolay gelsin canım buraya sık sık yaz
Bende başlıyorum ama ben protein ekledim yogurt bakalım sonuç ne olacak
Gün gün bu topiğe yazacağım hayırlısı
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/21-gunluk-meyve-sebze-yogurt-diyetim.1059972/
İnşallah uygulamaya çalışırım çok sagolİnsaAllah dayaniriz.Birde günde 1-2defa soğuğa yakın ılık suyla gusul abdesti almak iyi olur yazıyor.Ne abdest alırken nede içerken sıcak su tüketmeyin diyor.Sicak su normalde de sakıncalıymis.
Aksilik oldu bozdum 1 gün tam açlık yaptım hiç birşey yemeden içmeden sahurda sadece su ictim 1 bardak onunla tuttum.Ama Pazartesi nasipse mutlaka basliycam ve sıvı tuketerek yapicam.Aidin in kitabında Açlık terapisi vardı onu yapayim dedim ama Bazi sebeplerden 1 gün le kaldi.26 sında birlikte başlayalım inşaAllah olur mu Canım birlikten Kuvvet doğar
Ben varım canım kilo verme amaçlı tabi şifa içinde :)HERKESE MERHABALAR .... :)) KUSURA BAKMAYIN YENİ OKUDUM MESAJLAINIZI ARKADASLAR
BENDE BUGUN BAŞLADIM... AMACIM 21 GÜN... BAKALIM BASARABILECEKMIYIM... :) EVET KİMLER BUGUN BAŞLADI... YALNIZ BEN RAHATSIZLIKLARIMDAN DOLAYI ORUC TUTAMAM.. SIVIYI DEVAMLI ALMAK ZORUNDAYIM.. MEYVE SUYU MEYVE DE YİYEMEM.. ESKİ DÜZEN DEVAM .. CAY KAHVE SÜTLÜ TÜRK KAHVESİ.. BU SEFER GÜNDE BİR TANE DE VİTAMIN KULLANMAYI DÜŞÜNÜYORUM...
HER GÜN SİZE YAZACAGIM... EVET KİMLER TAKIMDA :)