- 29 Ağustos 2012
- 1.519
- 1.653
- 133
Ayy Maşallah ne güzel gidiyorsun Ben pazartesi günü birinci günden başlayacağım ara vermek zorunda kaldım çünküMerhaba Canlar nasılsınız nerelerdesiniz sesiniz çıkmıyor hiç merak ediyorum sizleri.Sesimi duyan yokmiiii.Bugün 5.ci günüm kilo 74 gösterdi sabah.Hamdolsun gayet iyiyim fitnessa gittim geldim Aksama kadar bugun saat başı su içicem.Bir bardak da elma suyu içerim.Yatmadan önce de ingiliz tuzu aldım bağırsakları temizlemek için içicem inşaAllah icebilirim.Görüşmek üzere kızlar
Valla size maşallah. Bir haftayı tamamladiniz galiba.
Ozellikle bel ve göbek eriyor,
yağlar gidiyor dediler ya çok heveslendim. Ama oğlum bir yaşında, emziriyorum. Şu an yapamam.
Diyet yaptım.6.5 kilo verdim. Hala 40 bedene rahat giremiyorum. 42 İdim. Hayır bir beden incelmek için 10 kilo mu veriyim.
Göbek ve midem azıcık indi. Nereden kilo verdim bilemiyorum. Yüzüm küçücük kaldı.[/QUOTE
Çok Sagolasin canim evet 1 haftayı 1 gün geçtim hamdolsun.Bel göbek gidiyor gerçektende yüzden aşırı vermedim zaten yüzden gidince dogru yöntem değil diyor diyetisler ne kadar dogru oda malum.İnsaAllah sende emzirme süren bitince yaparsın yeterki beyinde hazırla bitir gerisi geliyor zaten.Hayırlısı diyelim İnsaAllah
10.gün bitti arkadaşıma ayak uydurayim dedim tabiki kendime ettim halaaa arada dönüyor başım yarin dinlenirim iyice insaAllahAa. Kendinizi çok yormayin. Bugün kaçıncı gün
Ben öncelikle çok düşündüm araştırdım öyle karar verdim.Ilk önce pazartesi günü 1 günlük 36 saatlik tam açlık yaptım sahurda 1 bardak su ertesi gün iftarda 1 bardak su sali günü sabah meyve suyu ile devam ettim. 1 önceki perşembe de tuttum onun için vücut alışmıştı zaten salı günüde meyve sebze sulariyla yaridan fazlasıyla sulandirarak + su ile devam ettim .Toplam da 7 kilo verdim sanırım gittikçe de vermem azalıyor ilk günler haliyle ödem filan derken 1 er kilo gidiyordu bugün 200 gram gitmiş.Sizin kızlar hakkaten kayboldu :) ben bütün konuyu okudum
Size tekrar maşallah. Demekki normal hayat akisiniza hiç engel olmuyor açlık orucu
Peki ilk denemenizde mi direk 21 gün açlık yapıyorsunuz. 13 günde toplam kaç kilo gitti
Aa aaaa kızlarrr nerelerdesiniz iyice merak ettim vallahi sizleri neler yapıyorsunuz iyimisiniz inşaAllah iyisinizdir.Ben hamdolsun 13.cü günümü tamamlıyorum sabah yüzme kursum vardı oraya gittim geldim bol bol meyve sularımı içtim saat 9.30 10 a kadar da Su içersem yeterli olur sanırım en fazla 2 litre olacak toplamı.Bugün sabah tartıldım 70.8 geldim Yarına Allah Kerim kendinize iyi bakın hoşçakalın.
Selam canımHayırlı Pazarlar olsun aileniz ve tüm sevdiklerinizle birlikte inşaAllah.Bugün 14.günüm 70.3 geldim gayet iyiyim hamdolsun.Kızlar nasıl destek olacaktık birbirimize anlamadim meydan da yoksunuz.Nasipse zaten haftaya pazara kadarda yapicam bitiyor inşaAllah tamamlarım.Hayırlı günler
Gülüm yedigim bişey yok sadece hergün mesela bugün havuç kırmızı pancar suyu sıktım toplam 1 büyük duble bardak 2 duble bardak ta su ekledim sulandirdim.3-4 Saatte bir bardak meyve suyunu yudum yudum içiyorum 10 15 dakikada bitiriyorum biran içmek istemedim midem büyümesin diye.Sonra su içiyorum saat engec saat 10 da bitiriyorum içmeyi.4 ve 6 saat aç kalınca leptin hormonu çalışıyormuş onuda kaçırmak istemiyorum.Dün 2 duble bardak portakal elma karışımı sıktım 3 4 bardak suyla karıştırdım onu içtim.Birgun nar suyu sıktım havuç suyuyla karıştırdım sulandirip içtim bazen ayva suyuda karıştırıyorum.Dönüşümlü olarak içiyorum öyle ışte.Hafta da 3 gün spora gidiyorum Cumartesileri yüzme kursu vardı haftaya son gün.Hamdolsun hiç bir aktifitemide kaybetmedim.Selam canım
5-6 tatlı kaşığı nescafe içince midem çok fena olmuştu geçen gün bugün köydeyim bende tam anlamıyla başlayamadım diyete sen muhteşem gidiyorsun maşaallah çok mutlu oldum bozmadığın için zamanın varsa biraz daha detaylı yazar mısın yediğini içtiğini
Ne kadar güzel haftaya kadar bi 3 kilo daha verirsen toplamda 10 kilo kaybetmiş olacaksınGülüm yedigim bişey yok sadece hergün mesela bugün havuç kırmızı pancar suyu sıktım toplam 1 büyük duble bardak 2 duble bardak ta su ekledim sulandirdim.3-4 Saatte bir bardak meyve suyunu yudum yudum içiyorum 10 15 dakikada bitiriyorum biran içmek istemedim midem büyümesin diye.Sonra su içiyorum saat engec saat 10 da bitiriyorum içmeyi.4 ve 6 saat aç kalınca leptin hormonu çalışıyormuş onuda kaçırmak istemiyorum.Dün 2 duble bardak portakal elma karışımı sıktım 3 4 bardak suyla karıştırdım onu içtim.Birgun nar suyu sıktım havuç suyuyla karıştırdım sulandirip içtim bazen ayva suyuda karıştırıyorum.Dönüşümlü olarak içiyorum öyle ışte.Hafta da 3 gün spora gidiyorum Cumartesileri yüzme kursu vardı haftaya son gün.Hamdolsun hiç bir aktifitemide kaybetmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?