- 30 Ocak 2015
- 17.955
- 15.435
- 29
seviyosan geciyo canımm kötü bi huyu yok Allahtan sadece onun dediği olsn ister naslbende aynısını istiyosamoooo hayat geçmez be güzel kardeşim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
seviyosan geciyo canımm kötü bi huyu yok Allahtan sadece onun dediği olsn ister naslbende aynısını istiyosamoooo hayat geçmez be güzel kardeşim
anaaaaa aynı ben laeenvalla canım benimki çokkk nazlıydı ben onu el üstünde tutuyordum göbüşü vardı eğilemiyordu salak ben çoraplarını giyireyimmi ayakkabını giydireyimmi ayakkabısını silmeye çalışır ben sileyimmi ahaaada ne oldu ayrıldık umrunda bile değilim
seviyosan geciyo canımm kötü bi huyu yok Allahtan sadece onun dediği olsn ister naslbende aynısını istiyosam
ama sonuç nee sonuca bak senanaaaaa aynı ben laeen
haha aynen bu erkekleri anlamak cokk zooor
Biz bu işin içinden çıkamayız. Kör kuyu.
kıyamam yaa :)) önce ilişkide heycan aşk olaacak canım.. tabi biz bayanlarda birazda cilve :)) kendini geri cekeceksin o üstüne düşecek sen onun değil .. o meraklanacak sen değil... biraz dene kaçan kovalanır hesabı..Ben bunu gercekten merak ediyorum. Gecen bi arkadasimla sohbet ediyoruz. Diyo ki, benim sevgilim beni el ustunde tutar. Uzmemek icin, surekli mutlu etmek icin cabalar biseyler soyler. Bu gibi bir suru sey anlatti.
Ben iliskiye basladigim ilk aylar boyle ama sonrasinda resmen umursamaz oluyolar. Suan 1 bucuk seneye yaklasti. Yani soyle desem uzulur mu ki diye dusunen yok. bu ve benzeri bi suru sey.
Banada ogretin el ustunde tutulmayi
Nazima oynasin istiyorum sevgilim ama yok iki naz yapsam kavgaya donusuyo.
Var mi aramizda esi nisanlisi sevgilisi boyle olan?
Nasil bbasariyosunuz bunu?
Bi akil verin..
sonuç da aynıama sonuç nee sonuca bak sen
ay ne güzel bizde dün görüntülü konuşuyoduk ellerim yoruldu telefonu tutmaktan dedi kapattı gittiBiz de 3 yıldır birlikteyiz sevgilimin bana yüksek sesle konuştuğunu hatırlamıyorum.En ağır sözü "anlamıyor musun demek istiyorum sana" dediği için kaç kez özür diledi.
Bişey olduğunda ağladığım zaman benimle birlikte o da ağlar seni üzüyorum diye.(basit şeylerde bile gün içinde beni az arayıp merakta bıraktıysa benim tipleri karşısında)
Telefonla konuşurken kapatalım mı demeye çekiniyorum diyor acaba aşkım bi şeyey der mi erken kapatalım mı dediğim i çin diye düşünüyorum diyor..Ben hassasım çünkü o konularda.
Yabyanayken ben Kendim bile farkına varmadan durgunlaştıysam bişey mi oldu lütfen böyle durmadurgun oldjğbseolduğunu nin üzüldüğünü düşüyorum canın ne istiyor alalım gibi şeyler söyleyen biri..
Biraz erkeklerin kişiliğine alakalı olduğunu düşünüyorum yetiştirilme tarzıyla ilgili olmalı :)
Biz de 3 yıldır birlikteyiz sevgilimin bana yüksek sesle konuştuğunu hatırlamıyorum.En ağır sözü "anlamıyor musun demek istiyorum sana" dediği için kaç kez özür diledi.
Bişey olduğunda ağladığım zaman benimle birlikte o da ağlar seni üzüyorum diye.(basit şeylerde bile gün içinde beni az arayıp merakta bıraktıysa benim tipleri karşısında)
Telefonla konuşurken kapatalım mı demeye çekiniyorum diyor acaba aşkım bi şeyey der mi erken kapatalım mı dediğim i çin diye düşünüyorum diyor..Ben hassasım çünkü o konularda.
Yabyanayken ben Kendim bile farkına varmadan durgunlaştıysam bişey mi oldu lütfen böyle durmadurgun oldjğbseolduğunu nin üzüldüğünü düşüyorum canın ne istiyor alalım gibi şeyler söyleyen biri..
Biraz erkeklerin kişiliğine alakalı olduğunu düşünüyorum yetiştirilme tarzıyla ilgili olmalı :)
Gurur duyduğum için yazmadım, kişilik meselesi olduğunu belirttim.bu kadar diken üstünde olması hoş mu
gerçi anırmıştı da bu adam
neyse
Gurur duyduğum için yazmadım, kişilik meselesi olduğunu belirttim.
Herkesin ilişkisi kendine.
valla nasıl harika kadınlar var adamlar foss bir okadarda harika adamlar var kadınlar foss...
tamamen kısmet...
aynen öyle vallaaslında harika olan kadınlar değil adamlar naz çekmeye müsait yapıları gereği kadınlarda sanıyorki benden kaynaklı
Kesinlikle katılıyorum... Bu işin tek sırrı gerçek sevgi... İçten gelerek, sahiplenerek duyulan sevgi... Başka bişey değil...Bu işin bir tek sırrı var; sevgi.
Adam Karısını Allah'ın emaneti diye seviyorsa zaten konu kapanmıştır.
Sanirimnm bendeeeeehahahah ben de.
Sinirden gülüyorumsonuç da aynı