Aynen kesinlikle kafada bitmeli insan isterse herşeyi başarır irade çok önemli bunuda sende fazlasıyla görüyorum başaracağına ve başaracağıma inanıyorumOhhhhh super canim benim bana eşlik etsen kesinlikle kilo verirsin bunu sana soz veriyorum.
Zayiflarkende biriki laflarizdaeylenerek zayiflariz insallah canim benim aklima koydumsa asla vaz kecmem arada hastalandikda arabanin sanki fireni tutmuyor gibi oluyorum amma sagalan kimi tam qaz devam ediyorum gitcek bu pis kilolar insallah takibde kal canim ara sira yaz motive daha cok oluyorum vallah ellerine salik
Olurmu hiç bende varım burdayım ama ben çok fazla internete giremiyorum fırsat buldukça yazarım canım aynen devamGunaydin arkadaslar bol eskili gunlerden biri olsun insallah offf ya hansi konunu acdimsa tek qaldim bu ne ya tek başinami devam edeyim ne yapayim tekde zayiflarim ben siz şişko kalin beni yalniz burakdinizayol neden hec kimse zayiflamak istemiyor
Canim benim tabiki iradesi mohkem insan herşeye er veya gec nail olar sabir da lazim bazen biksamda usanmiyorum.yola devam ediyorum.Aynen kesinlikle kafada bitmeli insan isterse herşeyi başarır irade çok önemli bunuda sende fazlasıyla görüyorum başaracağına ve başaracağıma inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?