Evet bu hafta benim de başım ağrıdı ..artık mevsim değişikliğinden mi bilemedim ..bir başka konun vardı galiba ordan okuyordum seni ..Kizlar yarin yeni haftaya başliyoruz diyete spora odaklanalim bir birimize motive olalim
Kizlar yarin yeni haftaya başliyoruz diyete spora odaklanalim bir birimize motive olalim
Canim benim.ben bir hastalandim.hic sorma bogaz agrisi baş ağrisi halada öyleyim hic ağzima lokmada surmedim ancak zencefil limonlu cay icdim her halde kilo vermişimdir bu son 3 gunde diyetle veremesemde hastalikla verdim kesinNasıl geçti günün? sabah gözüm açtı o yüzden yedim ama öğleden sonra gezdim dolaştım. millet makarna yerken ben soda içtim.
Merhaba canim.vardi konum .Evet bu hafta benim de başım ağrıdı ..artık mevsim değişikliğinden mi bilemedim ..bir başka konun vardı galiba ordan okuyordum seni ..
Artık evet bende sıkı başlayacağım bu hafta bu kadar kaçamak yeter
Canın sağolsın canım taktığın şeye bak ..hadi bakalım kolay gelsinKizlar nolursunuz kusuruma bakmayin tartini apartmanda koyarak tartiliyorum tartinin altindaki goruntu hoş gozukmuyor evde bir dux yer tapamadim ben o yuzden apartmanda mecburen tartiliyorum .cok şukur kilom gitmiş bugunde sivi corba yapcam siviyla devam edcem
Slm canım seni hep takip ediyorum bravo gerçekten azmedince oluyo bende yaz başında 88dim sıkı çabalamam sonucu 80e düştüm şimdi 81-82 oluyorum bende senden ilham alarak yeniden başlıyorum.Kizlar salatalik ve domatesin yarsi kadi midem tikandi sanki bende zorlamadim.
Ben kecen sende boyle diyete odaklanib niyyetlendiyim zaman allahim bana yardim ediyordu boyle yemek yedigim zaman midem tez tikanirdi bende sofradan tez duruyordum .
Ki mecbur yemeyim diye.
Ay kilomun gitmesine bir seviniyorum ki anlatamam az az gitsin amma gitsin
Ohhhhh super canim benim bana eşlik etsen kesinlikle kilo verirsin bunu sana soz veriyorum.Slm canım seni hep takip ediyorum bravo gerçekten azmedince oluyo bende yaz başında 88dim sıkı çabalamam sonucu 80e düştüm şimdi 81-82 oluyorum bende senden ilham alarak yeniden başlıyorum.
İşin özü az yemekte bol harekette kesinlikle
Takipteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?