Sagol canim benim inwallah allah agzinan ewitsinde kurtulalim baya zor keciyor bir kac gun boyle.olcak sonra aliwcak midem abur cubursuz yawamagaHayırlı olsun canım konun. Bıool eksiler gör inşallah
Buyur canim bawlayalim neler yapiyorsun anlatsana kac kilosun yola bir devam edeceksek bawda kilo bildirim yerinde ismini kilonu yazayimBen de varım :) yarın itibariyle başlıyorum.
Canim inwallah 50 rakamine beraber goruruz hakatende diyet yapmak cok zor iwdi kimse motive etmese bende motive olamiyorum.bir birimize motive destek olalimMerhaba bı ara diye girdim ama kendimi şartlayınca yapamıyorum ben ya(
Zaten günde en az 3 litre su içerim
Kahvaltı çok önemlidir benim için onu özenle yaparım
Ekmek zaten pek yemem.pilav varsa sofrada ekmek yoktur bizde
Öğle yemeğim yok yiyemiyorum
Akşam yemeğim de 7den sonra yemem
Bunlar benim normalde yaptıklarım
Bu ay 4 kilo gitmiş farkında olmadan ben
Yemeklerden önce ve yemek aralarında şu içmek çok işe yarıyor şimdi hedefim 50 bakalım inşallah
Diyet dedimmi bı güzel yemekler yapıyorum ki:)))Canim inwallah 50 rakamine beraber goruruz hakatende diyet yapmak cok zor iwdi kimse motive etmese bende motive olamiyorum.bir birimize motive destek olalim
Insallah goruruz kiz bizde ki bu irade var hele 50 de oluruzDiyet dedimmi bı güzel yemekler yapıyorum ki:)))
Ama evet motive edelim iyi olur:)
İnşallah o günleri görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?