• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne kadar su iciyorsunuz.

• 1 Lt

OY: 4 8,3%
  • 2Lt

OY: 11 22,9%
  • 3Lt

OY: 22 45,8%
  • Icemiyorum.

OY: 1 2,1%
  • Bitgi cayi tercih ediyorum.

OY: 0 0,0%
  • Su olmazsa olmazim.

OY: 6 12,5%
  • Su icmeyi sevigorum.

OY: 1 2,1%
  • Su icmeyi sevmiyorum.

OY: 3 6,3%

• Ankete Katılan
    48
Kizlar yarin yeni haftaya başliyoruz diyete spora odaklanalim bir birimize motive olalim
Evet bu hafta benim de başım ağrıdı ..artık mevsim değişikliğinden mi bilemedim ..bir başka konun vardı galiba ordan okuyordum seni ..:KK66:
Artık evet bende sıkı başlayacağım bu hafta bu kadar kaçamak yeter :KK70:

Nasıl geçti günün? sabah gözüm açtı o yüzden yedim ama öğleden sonra gezdim dolaştım. millet makarna yerken ben soda içtim.
Canim benim.ben bir hastalandim.hic sorma bogaz agrisi baş ağrisi halada öyleyim hic ağzima lokmada surmedim ancak zencefil limonlu cay icdim her halde kilo vermişimdir bu son 3 gunde diyetle veremesemde hastalikla verdim kesin

Evet bu hafta benim de başım ağrıdı ..artık mevsim değişikliğinden mi bilemedim ..bir başka konun vardı galiba ordan okuyordum seni ..:KK66:
Artık evet bende sıkı başlayacağım bu hafta bu kadar kaçamak yeter :KK70:
Merhaba canim.vardi konum .
Kiz son bir haftada o kadar baş ağrisi çekdim ki anlatamam ölcek kibiyim şimdide bogaz agrisi ateşimde vardi evde kendi kendimi tedavi etdim doktorada gitmedim allahin izniyle sagalir sagalmaz yoluma devam edcem

Kizlar tartida bol eksiler gorum sizlerlede paylaşayim dedim 2 gundu bol zencefil cayi icdim onun etgiside var bence

Screenshot_20170913-082119.png

Kizlar nolursunuz kusuruma bakmayin tartini apartmanda koyarak tartiliyorum tartinin altindaki goruntu hoş gozukmuyor evde bir dux yer tapamadim ben o yuzden apartmanda mecburen tartiliyorum .cok şukur kilom gitmiş bugunde sivi corba yapcam siviyla devam edcem

Kizlar nolursunuz kusuruma bakmayin tartini apartmanda koyarak tartiliyorum tartinin altindaki goruntu hoş gozukmuyor evde bir dux yer tapamadim ben o yuzden apartmanda mecburen tartiliyorum .cok şukur kilom gitmiş bugunde sivi corba yapcam siviyla devam edcem
Canın sağolsın canım taktığın şeye bak ..hadi bakalım kolay gelsin

Kizlar sular iciliyormu ne alemdeainiz neler yapiyorsunuz ne yeyib ne icdiniz

Gunaydin dostlar ben geldim.
Kizlar dun oglen patates yogurt yedim patatesleride haşladim ustune bol pul biber.
Kizlar saat 5 de 1 kucuk kase mercimek corbasi icdim bol pul biberli.
Daha sonra su su su agzima daha hic birwey surmedim.
Simdi sabah kahvaltimi yapiyorum.
Menum

Kahvaltim
Yarim kirmizi tatli biber
1 domates
1 salatalik
Maydonuz
Azacik peynir.
2 k yulaf 4 k yogurt keten tohmu corek otu serpdim yanindada neskoffe sade şekersiz bu kadar .
Kahvaltima fikir bildirin nasil olmuş.
Bence kalori bakimindan cokda zengin degil.
Amma bu aralar kaloriyi azaltdim mumkun kadar az alcam .
Diyeyim ki amma midemde kuculme hiss ediyorum .
Kahvaltidan once suda icmişdim

Kizlar salatalik ve domatesin yarsi kadi midem tikandi sanki bende zorlamadim.
Ben kecen sende boyle diyete odaklanib niyyetlendiyim zaman allahim bana yardim ediyordu boyle yemek yedigim zaman midem tez tikanirdi bende sofradan tez duruyordum .
Ki mecbur yemeyim diye.
Ay kilomun gitmesine bir seviniyorum ki anlatamam az az gitsin amma gitsin

Kizlar salatalik ve domatesin yarsi kadi midem tikandi sanki bende zorlamadim.
Ben kecen sende boyle diyete odaklanib niyyetlendiyim zaman allahim bana yardim ediyordu boyle yemek yedigim zaman midem tez tikanirdi bende sofradan tez duruyordum .
Ki mecbur yemeyim diye.
Ay kilomun gitmesine bir seviniyorum ki anlatamam az az gitsin amma gitsin
Slm canım seni hep takip ediyorum bravo gerçekten azmedince oluyo bende yaz başında 88dim sıkı çabalamam sonucu 80e düştüm şimdi 81-82 oluyorum bende senden ilham alarak yeniden başlıyorum.
İşin özü az yemekte bol harekette kesinlikle ;)
Takipteyim ;)

Slm canım seni hep takip ediyorum bravo gerçekten azmedince oluyo bende yaz başında 88dim sıkı çabalamam sonucu 80e düştüm şimdi 81-82 oluyorum bende senden ilham alarak yeniden başlıyorum.
İşin özü az yemekte bol harekette kesinlikle :KK66:
Takipteyim :KK66:
Ohhhhh super canim benim bana eşlik etsen kesinlikle kilo verirsin bunu sana soz veriyorum.
Zayiflarkende biriki laflarizda:olamaz::KK48:eylenerek zayiflariz insallah canim benim aklima koydumsa asla vaz kecmem arada hastalandikda arabanin sanki fireni tutmuyor gibi oluyorum amma sagalan kimi tam qaz devam ediyorum:KK54:gitcek bu pis kilolar insallah takibde kal canim ara sira yaz motive daha cok oluyorum vallah ellerine salik:KK15:

Ara ogun zamani geldi
1 elma
Karişik caydan bir bardak.
Karişik cay malzemeleri.
Beke yapan olur
Tane kara biber
Taze zencefil
Limon
Kabuk tarcin
Yesil cay.
Kaynar su

Kizlar 40 dakalik bir yuruş yapdim
2 bardak bitgi cayimi icdim
4 bardakda suyumu icmişim şimdiye kadar.
Buda oglen menum
Mercimek corbasi.
Yaninda salatalik domates kirmizi biber.
Corbam bol maydonuz pul biber limon
Yanindada kendim yapdigim acimi aci aci biber turşusu

Buyuk kasede icdim corbami ki ekemk aramayim:bicak::kk77:spordan sonra kurt gibi acikmişdim amma corbanin yarsina catmişim doydum sanki midem kuculmuş.
Esas niiyetmiş vallah niyetlendinmi allah yardim ediyor tez doyuyorsun :21:

Merhaba arkadaşlar bugun sabah su icdim ardindan limon domates maydonuz azacikda elma sirkesi su bilendirden kecirdim icdim.
1 saat sonra kahvalti yapdim .
Kahvaltim azacik lavaş.
Peynir
1 yumurta
Salatalik
Domates.
Cay..

Oglende balik konservesi
Karabugday.
Salatalik domates.
Biber turşusu.
Azacikda lavaş
Bu kadar .

Bugun evi dib bucak temizledim halilari döşedim.
Yoruldum baya kollarim klamiyor.

Gunaydin arkadaslar bol eskili gunlerden biri olsun insallah offf ya hansi konunu acdimsa tek qaldim bu ne ya tek başinami devam edeyim ne yapayim tekde zayiflarim ben siz şişko kalin beni yalniz burakdiniz :110::110::110::110:ayol neden hec kimse zayiflamak istemiyor :KK12::KK12::cry::KK42:

Back