- 20 Kasım 2015
- 7.346
- 30.859
- 478
- 36
Canım yaz tabi ama benim 3 çocuğum var küçük:)KaPrisLiPazen kiz etgetde senide yazayimi kilonu yazayim birde hedefini varmisin benle beraber zayiflamaga
Boyun kaç?İkinci gün tartıldım 56.1 olmuşum. 300 gram gitmiş ilk günden.
vermem gereken 4.1 kilom kaldı geriye.
Bir az kaçamağım oldu daha ikinci günden, çok kötü hissediyorum
boyum 163 canım. sende kaç?Boyun kaç?
Kilom iyi gene ben 62(
Benimde 160boyum 163 canım. sende kaç?
Ben nasıl aldım bilemedim ya. uzun zaman hep 51-52dim. sonra ne ara aldım hiç anlamadım kiBenimde 160
Doğumlardan sonra veremedim ben
Alırken hissedilmiyor kiBen nasıl aldım bilemedim ya. uzun zaman hep 51-52dim. sonra ne ara aldım hiç anlamadım ki
Alırken hissedilmiyor kiBen nasıl aldım bilemedim ya. uzun zaman hep 51-52dim. sonra ne ara aldım hiç anlamadım ki
Canim benim sen ne zaman ugrarsan o zamanda bildirim.yaparsin ah bacim anliyorum cocukla kolay degil hayat allah kolaylik versin cocuklarinida sana bagiwlasin rebbim guzeliklerini bizlere cok gormesin cocuklar bizim herwyimizdir anliyorum seniCanım yaz tabi ama benim 3 çocuğum var küçük:)
Her zaman yazamayabilirim
Zaten doğumlardan aldım bu kiloları yoksa önceden 48 tim ben
Kiz o kiloyu vermek nedir ki gule oynuya verirsin o kiloyu benim amma verlecek hala 20 kilom varİkinci gün tartıldım 56.1 olmuşum. 300 gram gitmiş ilk günden.
vermem gereken 4.1 kilom kaldı geriye.
Bir az kaçamağım oldu daha ikinci günden, çok kötü hissediyorum
Allah razı olsun senden canım duaların içinCanim benim sen ne zaman ugrarsan o zamanda bildirim.yaparsin ah bacim anliyorum cocukla kolay degil hayat allah kolaylik versin cocuklarinida sana bagiwlasin rebbim guzeliklerini bizlere cok gormesin cocuklar bizim herwyimizdir anliyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?