• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne kadar su iciyorsunuz.

• 1 Lt

OY: 4 8,3%
  • 2Lt

OY: 11 22,9%
  • 3Lt

OY: 22 45,8%
  • Icemiyorum.

OY: 1 2,1%
  • Bitgi cayi tercih ediyorum.

OY: 0 0,0%
  • Su olmazsa olmazim.

OY: 6 12,5%
  • Su icmeyi sevigorum.

OY: 1 2,1%
  • Su icmeyi sevmiyorum.

OY: 3 6,3%

• Ankete Katılan
    48
Bu gün tartıldım. 56.4 kiloyum. Hedefim 52 kilo olmak. 4.5 kilo vermem gerek.
Sabah 2 bardak su içtim, yarım saat sonra yemeğimi yedim.2 yumurtadan omlet yaptım, 2 küçük dilim peynir, 1 dilim kepekli ekmek yedim.
Sabah atıştırmasına 2 dilim şeftalı, 1 armut yedim.
Öğle yemeğinden önce yine 2 bardak su içtim, yarım saat sonra bi küçük porsiyon fasulye yemeği yedim yoğurtla. Yanında da domates, salatalık, biber.
Öğle atıştırmasında 3 fındık, 5-6 tane incir.
Akşama doğru kahve içtim. O kadar.
Başka da bir şey yemeyeceğim, 4 bardak kadar su ve dilersem ayran içeceğim.

İkinci gün tartıldım 56.1 olmuşum. 300 gram gitmiş ilk günden.
vermem gereken 4.1 kilom kaldı geriye.
Bir az kaçamağım oldu daha ikinci günden, çok kötü hissediyorum :(

Kizlar merhaba dun ugrayamadim pazara gitdim aliw veriw yapdim
Baya yoruldum ayrica hala kiz hazirliklarim bitmedi wimdide receler yapiyorum .
Yemem dikkat ediyorum inwallah hafta sonu tartilcam wimdi spor yapayim dedim 45 dakikalik bir kowu bandinda yuruwe bawladim

Canım yaz tabi ama benim 3 çocuğum var küçük:)
Her zaman yazamayabilirim:KK43:

Zaten doğumlardan aldım bu kiloları yoksa önceden 48 tim ben:KK43:
Canim benim sen ne zaman ugrarsan o zamanda bildirim.yaparsin ah bacim anliyorum cocukla kolay degil hayat allah kolaylik versin cocuklarinida sana bagiwlasin rebbim guzeliklerini bizlere cok gormesin cocuklar bizim herwyimizdir anliyorum seni

İkinci gün tartıldım 56.1 olmuşum. 300 gram gitmiş ilk günden.
vermem gereken 4.1 kilom kaldı geriye.
Bir az kaçamağım oldu daha ikinci günden, çok kötü hissediyorum :KK43:
Kiz o kiloyu vermek nedir ki gule oynuya verirsin o kiloyu benim amma verlecek hala 20 kilom var :KK14:

Gunaydin kizlar hepinize guzeliklerle dolu bir gun olsun diyorum..
Arife gununuz kutlu olsun .
Bugun niyetlendim orucluyum .
Oruc tutdum.
Sabah erkenden domates yumurta omlet yapdim sahurda onu yedim cay hurma yaninda peynir ekmek (ekmekde ev yapimi kendim piwirdim)
Salatalik domates bu kadar boyuk bardakda su .
Hala bizde havalar sicakdir .
Gun icinde inwallah suslamam susasmada iftari beklerim artik.
Wimdi ev temixligi yapiyorum kowe bucak dibleri aynalari mutfagi salonu her terefi liril piril yapcam .
Binaya yakinda inwat gidiyor toz hepsi evin icinde oluyor toz almam gerekir baya tozlanmiw :temizlik::temizlik:

Canim benim sen ne zaman ugrarsan o zamanda bildirim.yaparsin ah bacim anliyorum cocukla kolay degil hayat allah kolaylik versin cocuklarinida sana bagiwlasin rebbim guzeliklerini bizlere cok gormesin cocuklar bizim herwyimizdir anliyorum seni
Allah razı olsun senden canım duaların için
Bugün daha kahvaltı hazırlıyorum
İki bardak suyumu içtim:)

Hepinizin kurban bayramin cani gonulden kutluyorum kurban bayraminiz mubarek iyi bayramlar .
Bugun malum ipin ucu kacacak amma yarin yeniden toparlanalim hepinize sevdiklerinizle guzel bayram kecirtmek dileyilyiyle howca kalin yarin bol bol yazcam canlarim su icmeyi unutmayin

Canlarim gunaydin sabah erkenden herkese merhaba guzeliklerle dolu bir gun olsun rabbim pis hunden pis haberdrn uzak elesin hep sevdiklerimizin iyi gunlerini duyalim iwidelim.
Kizlar bol bol zayiflayacagimiz gun olsun inwallah dun ipin ucun kacirdim biraczik bayrama ozel sofra acmiwdim bende yemesem ewim ve cocuklarda iwtahla yemezler o yuzden mecburen akwam pilav falan anlayacaginiz yedim yedim allah kahr etmesin beni yedim amma kendime aoz verdim bu hafta hic bozmadan diyeti gidcem allahin izniyle az az gitsin kilolar amma gitsin azar azar giden kilo dostla bilinki yagdan gidiyor direk ve geri gelmiyor dikkat edikce.
Ben aslinda cabuk kilo vermenin pewinde diylim az az verilen kilo saliklidir arkadawlar
Spor yapaniniz varmi aranizda ben evde kowu bandim var hemen hemen haftada bir kac gun yuruw yapiyorum pilates topum var pilates yapiyorum anlayacaginiz hic sporsun haftam.olmaz son bir ayda awiri sicaklardan dolayi sporu birazcik aksatdim desem yeridi.

Bugun erkenden kendime kariwik cay yapdim bitgilerden .
Taze zencefil bir kac dilim
Tarcin kabugu
Karanfil
Kara isot
Azacik sinamake yapraklari.
Taze maydonuz
Yarim limon .
Kiraz sapi
Defne yapragi
Misir pusguru
Sinirliotu.
Keke.
Aclikotu..
Bu bitgiler limon zencefil tarcin karanfil istot haric hepsin dograyib bir kaba yigmiwim .
Her defe demliyende 1 corba kawiki bu kariwimdan goturuyorum demliyorum.
Bu bitgilerde yag yakici ozellikler var .
Gunde 3 defa ac karna iciyorum.
Ardindan 1 bardak da su 1 saat sonra yimek yiyorum

Screenshot_20170902-082044.png

Back