• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne kadar su iciyorsunuz.

• 1 Lt

OY: 4 8,3%
  • 2Lt

OY: 11 22,9%
  • 3Lt

OY: 22 45,8%
  • Icemiyorum.

OY: 1 2,1%
  • Bitgi cayi tercih ediyorum.

OY: 0 0,0%
  • Su olmazsa olmazim.

OY: 6 12,5%
  • Su icmeyi sevigorum.

OY: 1 2,1%
  • Su icmeyi sevmiyorum.

OY: 3 6,3%

• Ankete Katılan
    48
Bugun ki sporum 8 km yuruw yapdim .
Bitgi caylarimi da icdim cok super gun oldu bugun
Oglen tavuk karpuz peynir yedim.
Kizlar nerdesiniz hadi yazin bakalim

Merhaba arkadawlar .bugun ugrayamadim bol suyumu icdim sabah kahvaltisi yapdim .
Oglen akwama dolma bukecekdim dedim lahanalari hawladigim suyun atmayim deyerlendireyim icine maydonuz zencefil zerdacal atdim dem aldi suzdum .
Oldu bitgi cay evexi bagrsak temizleyici bir icecek.
Tatdi kotu amma icdim akwamada icerim .
Bugun spor yapamadim amma hic dayanmadimda gunum aktiv kecdi akwama misafirim gelcek hazirlik falan yapiyorum arkadawlar sizde yazin neler yapiyorsuz

Merhaba arkadawlar dun de spor yapdim bugunde yuruw yapdim.
Bol su icdim dun zencefil cayi icdim .
Bugun sabah kahvaltimda peynir ekmek cay maydonuz uzerine limon sikdim
Ara ogun su su su su
1 Hurma .
Oglen yemegim.
Lahana corbasi .

Kizlar bu hafta tam olarak diyete odaklanamadim .bir diyet bir ev yemeyi malesef kariwdirdikda kilo gitmiyor .
Dmsu diyeti dedim amma nedense su iciyorum 1 gun hevesle gidiyor ardi bozuyorum diyete bawladigim gun 80.600 idim bu sabah tartida
79.400 cikdim

Gunaydin kizlar sabah 1 bardak detoxs suyumu icdim limon tarcin karanfil akwamdan suya koydum buda detoxs suyum.
Ardindan 1 bardak normal su .
Sabak kahvaltim
5 yemek k karabugday
8 k yogurt.
Kariwdirdim yedim.
Karabugdayi kaynar suda bekletdim wiwdi hec hawlamadim cunki hawlayanda faydasi azalir.
Oglen lahana corbasi icecem karabugday yogurt yiyecem.
Wimdi yuruwe bawliyorum allahin izniyle 1 saat yuruw yapcam .
Ardindan vaxtim.kalirsa pilates yapcam .

Kizlar nerelerdesenix neden yazmiyorsuz.
Yok.u bana ewlik edecek birileri beraber motive olalaim

Kzilar 20 sakadir evde kowu bandinda yuruwe bawladim hala devam edcem arda bitgi cayimi icdim icine biberde atmiwdim .
Spordan oncede sade turk kahvemi icdim spor etgili olsun diye yag yakiyor aklinizda bulunsun sade kahve faydasi cok

Screenshot_20170906-130917.png

Merhaba arkadawlar dun bol spor yapdim bugun malesef spor yapamadim amma aktiv gun kecdi ev temizligi falan anlayacaginiz hec oturmadim yemekde diyet menusu hazirladim kendime lahana corbasi icdim .
Bugun peynir karpuz maydonuz uzerine limon sikdim onu yedim akwamda birwey yemem artik su icerim.
Meyve yerim yogurt yerim bu kqdar

Merhaba kizlar naslsiniz.
Ya ben diyete bawlayandan hic bawim.acilmiyor buraya dogru duzgun yazam .
Bu sabah su icdim .
1 dilim salam ekmek yrdim kahvaltim bu .
Oglenede iwlerim kutarsa kendime diyet yemeiyi edecem kutarmasada atiwdiririm.bir weyler.
Bugunde kiwa fasulye konservesi yapcam birde weftali receli .

Ogle menum .
3 k yogurt
1 elma
2 orta boy domates
1 salatalik
yarim biber
Nane
Pul biber
Yarim limon.
Maydonuz
2 dene diyet kiraker.
Boyuk bardak su
Bu kadar

Ay yokmu bana ewlik edecek zayiflamak isteyen katilin bana
Yalniz burakmayin beni uzulurum.
Tek bawina diyet spor olmuyor motive olmaga ihtiyacim var

kızmayın ama yazı yazarken türkçeye biraz daha dikkat etseniz sizi daha rahat anlarız.
Arkadaşımız Azerbaycanlı çok tatlı birisi :KK66: onların alfabesinde bizden farklı harfler var ..O yüzden size değişik gelmiş olabilir
Su diyeti güzelmiş bende yemekte su içilmesinin değil de yemekten yarım saat önce su içilmesini tavsiye ettiklerini duymuştum genelde yaparım zaten :KK66:

Arkadaşımız Azerbaycanlı çok tatlı birisi :KK66: onların alfabesinde bizden farklı harfler var ..O yüzden size değişik gelmiş olabilir
Su diyeti güzelmiş bende yemekte su içilmesinin değil de yemekten yarım saat önce su içilmesini tavsiye ettiklerini duymuştum genelde yaparım zaten :KK66:

anladım, teşekkür ederim uyarın için :)

Canim benim.ben aslinda 25 kilo vermiş biriyim amma şimdi yeniden zayiflama maratonuma başladimda amma yalniz motive olamiyorum ayrica yazinla beni mutlu etdin canim benim sagol allah razi olsun .
Olur dikkat ederim.yazima aslinda duz yazmişin sen benim yazimda ne yapsamda azeri harifleri oluyor bundan sonra dikkat edcem .

Kizlar bu sabah uykudan uyandim kafami kaldircak halim yokdu kafam resmen partliycak gibiydi ilac icdim .
Bilemdem bir kac gundur başim agriyor sporda yapamiyorum.
Yarin inşallah yuruş yapcam.

Back