Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşımız Azerbaycanlı çok tatlı birisi onların alfabesinde bizden farklı harfler var ..O yüzden size değişik gelmiş olabilirkızmayın ama yazı yazarken türkçeye biraz daha dikkat etseniz sizi daha rahat anlarız.
Arkadaşımız Azerbaycanlı çok tatlı birisi onların alfabesinde bizden farklı harfler var ..O yüzden size değişik gelmiş olabilir
Su diyeti güzelmiş bende yemekte su içilmesinin değil de yemekten yarım saat önce su içilmesini tavsiye ettiklerini duymuştum genelde yaparım zaten
Merhabkızmayın ama yazı yazarken türkçeye biraz daha dikkat etseniz sizi daha rahat anlarız.
Canim benim.ben aslinda 25 kilo vermiş biriyim amma şimdi yeniden zayiflama maratonuma başladimda amma yalniz motive olamiyorum ayrica yazinla beni mutlu etdin canim benim sagol allah razi olsun .Arkadaşımız Azerbaycanlı çok tatlı birisi onların alfabesinde bizden farklı harfler var ..O yüzden size değişik gelmiş olabilir
Su diyeti güzelmiş bende yemekte su içilmesinin değil de yemekten yarım saat önce su içilmesini tavsiye ettiklerini duymuştum genelde yaparım zaten