Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
SU DIYETI başlayalim
- Konu Sahibi Gunelim
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Mayıs 2017
- 827
- 784
- 33
- 39
Merhaba arkadawlar .bugun ugrayamadim bol suyumu icdim sabah kahvaltisi yapdim .
Oglen akwama dolma bukecekdim dedim lahanalari hawladigim suyun atmayim deyerlendireyim icine maydonuz zencefil zerdacal atdim dem aldi suzdum .
Oldu bitgi cay evexi bagrsak temizleyici bir icecek.
Tatdi kotu amma icdim akwamada icerim .
Bugun spor yapamadim amma hic dayanmadimda gunum aktiv kecdi akwama misafirim gelcek hazirlik falan yapiyorum arkadawlar sizde yazin neler yapiyorsuz
Oglen akwama dolma bukecekdim dedim lahanalari hawladigim suyun atmayim deyerlendireyim icine maydonuz zencefil zerdacal atdim dem aldi suzdum .
Oldu bitgi cay evexi bagrsak temizleyici bir icecek.
Tatdi kotu amma icdim akwamada icerim .
Bugun spor yapamadim amma hic dayanmadimda gunum aktiv kecdi akwama misafirim gelcek hazirlik falan yapiyorum arkadawlar sizde yazin neler yapiyorsuz
- 1 Mayıs 2017
- 827
- 784
- 33
- 39
- 1 Mayıs 2017
- 827
- 784
- 33
- 39
- 1 Mayıs 2017
- 827
- 784
- 33
- 39
Gunaydin kizlar sabah 1 bardak detoxs suyumu icdim limon tarcin karanfil akwamdan suya koydum buda detoxs suyum.
Ardindan 1 bardak normal su .
Sabak kahvaltim
5 yemek k karabugday
8 k yogurt.
Kariwdirdim yedim.
Karabugdayi kaynar suda bekletdim wiwdi hec hawlamadim cunki hawlayanda faydasi azalir.
Oglen lahana corbasi icecem karabugday yogurt yiyecem.
Wimdi yuruwe bawliyorum allahin izniyle 1 saat yuruw yapcam .
Ardindan vaxtim.kalirsa pilates yapcam .
Ardindan 1 bardak normal su .
Sabak kahvaltim
5 yemek k karabugday
8 k yogurt.
Kariwdirdim yedim.
Karabugdayi kaynar suda bekletdim wiwdi hec hawlamadim cunki hawlayanda faydasi azalir.
Oglen lahana corbasi icecem karabugday yogurt yiyecem.
Wimdi yuruwe bawliyorum allahin izniyle 1 saat yuruw yapcam .
Ardindan vaxtim.kalirsa pilates yapcam .
- 1 Mayıs 2017
- 827
- 784
- 33
- 39
- 1 Mayıs 2017
- 827
- 784
- 33
- 39
Merhaba arkadawlar dun bol spor yapdim bugun malesef spor yapamadim amma aktiv gun kecdi ev temizligi falan anlayacaginiz hec oturmadim yemekde diyet menusu hazirladim kendime lahana corbasi icdim .
Bugun peynir karpuz maydonuz uzerine limon sikdim onu yedim akwamda birwey yemem artik su icerim.
Meyve yerim yogurt yerim bu kqdar
Bugun peynir karpuz maydonuz uzerine limon sikdim onu yedim akwamda birwey yemem artik su icerim.
Meyve yerim yogurt yerim bu kqdar
- 1 Mayıs 2017
- 827
- 784
- 33
- 39
Merhaba kizlar naslsiniz.
Ya ben diyete bawlayandan hic bawim.acilmiyor buraya dogru duzgun yazam .
Bu sabah su icdim .
1 dilim salam ekmek yrdim kahvaltim bu .
Oglenede iwlerim kutarsa kendime diyet yemeiyi edecem kutarmasada atiwdiririm.bir weyler.
Bugunde kiwa fasulye konservesi yapcam birde weftali receli .
Ya ben diyete bawlayandan hic bawim.acilmiyor buraya dogru duzgun yazam .
Bu sabah su icdim .
1 dilim salam ekmek yrdim kahvaltim bu .
Oglenede iwlerim kutarsa kendime diyet yemeiyi edecem kutarmasada atiwdiririm.bir weyler.
Bugunde kiwa fasulye konservesi yapcam birde weftali receli .
- 4 Eylül 2017
- 581
- 1.884
- 28
- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Arkadaşımız Azerbaycanlı çok tatlı birisi onların alfabesinde bizden farklı harfler var ..O yüzden size değişik gelmiş olabilirkızmayın ama yazı yazarken türkçeye biraz daha dikkat etseniz sizi daha rahat anlarız.
Su diyeti güzelmiş bende yemekte su içilmesinin değil de yemekten yarım saat önce su içilmesini tavsiye ettiklerini duymuştum genelde yaparım zaten
- 4 Eylül 2017
- 581
- 1.884
- 28
Arkadaşımız Azerbaycanlı çok tatlı birisi onların alfabesinde bizden farklı harfler var ..O yüzden size değişik gelmiş olabilir
Su diyeti güzelmiş bende yemekte su içilmesinin değil de yemekten yarım saat önce su içilmesini tavsiye ettiklerini duymuştum genelde yaparım zaten
anladım, teşekkür ederim uyarın için :)
- 1 Mayıs 2017
- 827
- 784
- 33
- 39
Merhabkızmayın ama yazı yazarken türkçeye biraz daha dikkat etseniz sizi daha rahat anlarız.
Canim olur dikkata alirim yeterki benimle beraber zayiflayan
- 1 Mayıs 2017
- 827
- 784
- 33
- 39
Canim benim.ben aslinda 25 kilo vermiş biriyim amma şimdi yeniden zayiflama maratonuma başladimda amma yalniz motive olamiyorum ayrica yazinla beni mutlu etdin canim benim sagol allah razi olsun .Arkadaşımız Azerbaycanlı çok tatlı birisi onların alfabesinde bizden farklı harfler var ..O yüzden size değişik gelmiş olabilir
Olur dikkat ederim.yazima aslinda duz yazmişin sen benim yazimda ne yapsamda azeri harifleri oluyor bundan sonra dikkat edcem .