Şu bebeği sağlıkla doğurabilecekmiyim

Ne demek söylemesin? Ayrıca kw sizi denetlemis diyorsunuz da nereden bilecekti odada kamera olduğunu? sonuçta evde kimse yokken yapmış. Bu duruma sessiz kalıp daha kötüsünü mu yaşasın kadın? Yarın öbür GüN çocuğu doğduğunda 7 24 kendine evine eşyalarına belki de bebeğine zarar verecek insanı mi alsın evine? Bazen sadece yorum yapmak için yapıyorsunuz. Valla ben Bi anne olarak ve sorunlu bi kw sahibi olarak söylüyorum ben olsam asla ve asla ne evine giderim ne evime alırım ne çocuğuma dokundururm.gelinini sevmeyen torununu da sevmez!!

Zaten kayınvalidenizi sevmediğiniz için aynı kinle yorum yapıyorsunuz buraya. Evde kamera olduğunu bilen bi insan başkasını nasıl denetleyebilir? Dolap içleri temiz mi, düzenli mi, ne almış diye bakmış işte. Napıcak yoksa kadının donunu çamaşırını? Buda zaten terbiyesizlik diyorum. Ama siz sapla samanı karıştırıyorsunuz. Eşyaya zarar vermemiş. Üstelik eşyaya zarar vermekle toruna zarar vermek ne alaka? E bende “gelinini sevmeyen torunu sevmez” mantığından diyeyim ki; “kocasını seven kayınvalidesini de sever” . Böyle bi genelleme mi var? Çocuklara size ait bi obje gibi davranmayın. 2 gün sonra eşi de bi huzursuzluk çıkarıp konu sahibinin annesine göstermesin o zaman. Çocuklar adına böyle büyük kararlar alamazsınız.

Aslında alabilirsin
Konu sahibi tekmelerken konuştuğunu, ama ses kaydı olmadığı için duyamadığını söyledi.
Çantayı tekmelerken büyük ihtimalle sövüyordu.
Ay canım gelinim, ne güzel çanta almış çaat bi tekme diyecek hali yok.

Ustalara cinsel hayatlarından bahsetmesi, gelininden hıncını alabilmek için çantalara zarar vermesi, çekmecedeki donlara tek tek bakması. Bunlar sağlıklı değil. Sağlıklı olmayan bu bireye bir bebek emanet edilir mi sizce?

Bence de söylemelisiniz eşinize aksi takdirde sıcağı sıcağına söylemeyip uzun bi aradan sonra söylerseniz bence daha kötü karşılanabilirsiniz. Öncesinde konuşun sakince sana birşey izleteceğim üzülmeni istemiyorum ama kendi içimde tutamadım senden başka kimseye de söyleyebileceğim bişey değil de. göster. Her ne amaçla olursa olsun kendi evin dışında bir evdeyken göz ucuyla bile ne yatak odası ne de başka bişeye bakılmamalı. ele alınır bir tarafı yok göster gtisin

Niye sövmek olarak bakıyorsunuz ki olaya? “Yine gitmiş pahalı şeyler almış, yakıyor çocuğumun başını”, “bak ben zaten biliyordum bu kadının iş yapmadığını” tarzı konuşuyor muhtemelen. Yani bu aslında birçok kayınvalidenin içinden söylediği, dile getirmediği bi olay. Kadının huyu; her şeyr burnunu sokan ve patavatsız diyebiliriz bu konudan ama sağlıklı değil denemez. Herkes tahminle hareket ediyor burada. Bu kadar peşin hüküm çok yargısız infaz oluyor. Üstelik hamile bir kadının aklına “torununa zarar verir” fikrinin empoze edilmesi de hiç vicdana dayalı değil. Kadının zaten hormon tavan, ne alaka zarar vermek?

Birde ben çocukların kimseye emanet edilmesinden yana değilim. Sorun olsa da olmasa da. Kimse ayırmasın çocuğunu yanından. 1-2 saat gider gösterirler çocuğu o kadar.

Şaka gibi. Bi insan naparki baskasinin odasinda. Ve sen hala esim uzulmesin die dememeliyim diosun. De bence gorsun annesinin yüzunu yarin dogum yaparsn size gelir diken usttunde mi oturcaksin yani. Küsün demiorum ama dersini alsin sizi tuttugumdan degil bunu kim yaparsa yapsin kabul edilebilir yani yok.Terbiyesz kadin ustaya kadar yatak odasi muhabbetini anlatiyor bide. Ay neleri var ya valla benim kvde bunun yanında melek kalıyor

kvde deki kıskançlıktan başka bir şey özele girmek nedir ya ayıp onu da geçtim karıştırmış
tabi izlet eşine biraz da o utansın.
ayar verir annesine bu kadar da olmaz

Vallahi pes bu kvdeler bu hakları nasıl kendilerinde görüyor anlamıyorum. Ustalara bunu söylerken dönüp ne diyorsun sen deseydin keşke veya başkalarına anlatırken lütfen kurduğun cümlelere dikkat et diye çıkılsaydın belki çekinirdi eğer her yaptığına susarsanız yaptıklarını katlayarak yapmaya devam eder. Kamerada gördükleriniz çok kötü ben hemen eşime gösterir kvdeye de gösterirdim bununla ilgili bir açıklaman var mı derdim . Bir daha ben yokken evimde bulunamazsın bu güne kadar yaptıklarına sustum ama yeter derdim .

Size göre çocuğumun başını yakıyor parasını yiyor cümlelerinde sorun yoksa zaten hayata farklı bakıyoruz.

Gerçekten evde gelin yokken gelinin eşyalarını tekmelemesi sizce normal mi? Cidden soruyorum bunu çünkü nasıl normalleştirdiğini merak ediyorum. Siz evde yokken aranızda önceden husumet bulunan birinin odanıza girip eşyalarınızı tekmelediğini bilseniz normal mi karşılarsınız?

Tabi ki eşinize izletin. Neden kv den hoşlanmadığınızı anlamış olur ve abartmadığınızı haklı olduğunuzu da anlar.

Ben olsam kvye izletip muhattap olmazdım ama eşime izletir annesiyle konuşmasını söylerdim. Ve çok ciddi mesafe koyardım . Bebek doğunca misafir gibi gelip 1 saat görüp gitmek zorunda kalırdı.

Kendinize eziyet etmeyin eşinize izletin bundan sonraki durumlar için önleminizi alın. Susarsanız tekrar tekrar yapmaya devam eder kv niz

3. yada 4.mesajım bu. Her seferinde dedim ki buna normal demiyorum ama bi insanı hasta yapmak için yada torununa kadar zarar verebilecek bir insan yapmak için çok daha fazla şeye ihtiyacınız var diyorum. Kayınvalidenin eşyaları yere atıp üzerinde tepindiğini, nefretle bir şeylere saldırdığını sanmıyorum. Bu raddede bir ilişki varsa arada zaten kadını evde yalnız bırakmaması gerekir. Eşi ne derse desin. Kendisi zaten mesafeli davransın, işi yapacak olan konu sahibi. Ben asla istemiyorum dese ustaların yanına gelemez kayınvalide. Ama mesele torun iken böyle atıp tutamaz kimse. Mesafeli bi ilişkiyle aralarındaki bağı devam ettirmek zorundalar şu şartlarda. Gerçekten kadın konu sahibine zarar vermeye çalışır, o zaman korkarsınız. Ama şuan yapılan yorumlar “eline bi koz geçmiş, ne kadar ileri gidebilirsen o kadar git” demek için yapılıyor.

ruh hastası, kötü kalpli kv.

Valla siz neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamadım ben

Ay nekadr trajedi yapmışsınız ya.
Her kvde eline fırsat geçince bi karıştırır,ortalıgı.
Yok odaya giremiyormuş da,yok sinirden ağluyormus da.
Sanki kadın aldı makası eşyaları kesip attı?Ki öyle bile yapsa,kocama anan yapmış.Al yenisini derim biter gider.
En kötü at makinya yıkansın yere attıysa eşyalarını.
Höff abartmayın artık ya.Kendinize konu bulcanız diye saçmalıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…