- 11 Ekim 2017
- 1.144
- 12.753
- 33
Bence fazla meraklı bi kayınvalide. Ayağıyla sağa sola itmiştir diye düşünüyorum, bilhassa tekme atıp tekrar yerine koyması saçma bi mantık çünkü. Şu yüzden söylüyorum bunu; yaptığı büyük terbiyesizlik, evet. Özel hayatınızı taciz etmiş. Ama bu bi manyaklık değil. Bunu yaptı diye ruh hastası diyemeyiz yani. Sizi denetlemiş.
Bence kayınvalideye bildiğinizi söylemeyin. 2 gün sonra çocuğunuz doğduğunda kadından torununu esirgeme gibi bi ihtimaliniz yok. Mecbur o gelecek, siz gideceksiniz. Yüz yüze bakabilecek kıvamda kalın. Eşiniz zaten ilişkisini kesmez. Bu yeterli bi sebep değil bi anneyi silmek için.
Zaten kayınvalidenizi sevmediğiniz için aynı kinle yorum yapıyorsunuz buraya. Evde kamera olduğunu bilen bi insan başkasını nasıl denetleyebilir? Dolap içleri temiz mi, düzenli mi, ne almış diye bakmış işte. Napıcak yoksa kadının donunu çamaşırını? Buda zaten terbiyesizlik diyorum. Ama siz sapla samanı karıştırıyorsunuz. Eşyaya zarar vermemiş. Üstelik eşyaya zarar vermekle toruna zarar vermek ne alaka? E bende “gelinini sevmeyen torunu sevmez” mantığından diyeyim ki; “kocasını seven kayınvalidesini de sever” . Böyle bi genelleme mi var? Çocuklara size ait bi obje gibi davranmayın. 2 gün sonra eşi de bi huzursuzluk çıkarıp konu sahibinin annesine göstermesin o zaman. Çocuklar adına böyle büyük kararlar alamazsınız.Ne demek söylemesin? Ayrıca kw sizi denetlemis diyorsunuz da nereden bilecekti odada kamera olduğunu? sonuçta evde kimse yokken yapmış. Bu duruma sessiz kalıp daha kötüsünü mu yaşasın kadın? Yarın öbür GüN çocuğu doğduğunda 7 24 kendine evine eşyalarına belki de bebeğine zarar verecek insanı mi alsın evine? Bazen sadece yorum yapmak için yapıyorsunuz. Valla ben Bi anne olarak ve sorunlu bi kw sahibi olarak söylüyorum ben olsam asla ve asla ne evine giderim ne evime alırım ne çocuğuma dokundururm.gelinini sevmeyen torununu da sevmez!!
Zaten kayınvalidenizi sevmediğiniz için aynı kinle yorum yapıyorsunuz buraya. Evde kamera olduğunu bilen bi insan başkasını nasıl denetleyebilir? Dolap içleri temiz mi, düzenli mi, ne almış diye bakmış işte. Napıcak yoksa kadının donunu çamaşırını? Buda zaten terbiyesizlik diyorum. Ama siz sapla samanı karıştırıyorsunuz. Eşyaya zarar vermemiş. Üstelik eşyaya zarar vermekle toruna zarar vermek ne alaka? E bende “gelinini sevmeyen torunu sevmez” mantığından diyeyim ki; “kocasını seven kayınvalidesini de sever” . Böyle bi genelleme mi var? Çocuklara size ait bi obje gibi davranmayın. 2 gün sonra eşi de bi huzursuzluk çıkarıp konu sahibinin annesine göstermesin o zaman. Çocuklar adına böyle büyük kararlar alamazsınız.
Niye sövmek olarak bakıyorsunuz ki olaya? “Yine gitmiş pahalı şeyler almış, yakıyor çocuğumun başını”, “bak ben zaten biliyordum bu kadının iş yapmadığını” tarzı konuşuyor muhtemelen. Yani bu aslında birçok kayınvalidenin içinden söylediği, dile getirmediği bi olay. Kadının huyu; her şeyr burnunu sokan ve patavatsız diyebiliriz bu konudan ama sağlıklı değil denemez. Herkes tahminle hareket ediyor burada. Bu kadar peşin hüküm çok yargısız infaz oluyor. Üstelik hamile bir kadının aklına “torununa zarar verir” fikrinin empoze edilmesi de hiç vicdana dayalı değil. Kadının zaten hormon tavan, ne alaka zarar vermek?Aslında alabilirsin
Konu sahibi tekmelerken konuştuğunu, ama ses kaydı olmadığı için duyamadığını söyledi.
Çantayı tekmelerken büyük ihtimalle sövüyordu.
Ay canım gelinim, ne güzel çanta almış çaat bi tekme diyecek hali yok.
Ustalara cinsel hayatlarından bahsetmesi, gelininden hıncını alabilmek için çantalara zarar vermesi, çekmecedeki donlara tek tek bakması. Bunlar sağlıklı değil. Sağlıklı olmayan bu bireye bir bebek emanet edilir mi sizce?
Niye sövmek olarak bakıyorsunuz ki olaya? “Yine gitmiş pahalı şeyler almış, yakıyor çocuğumun başını”, “bak ben zaten biliyordum bu kadının iş yapmadığını” tarzı konuşuyor muhtemelen. Yani bu aslında birçok kayınvalidenin içinden söylediği, dile getirmediği bi olay. Kadının huyu; her şeyr burnunu sokan ve patavatsız diyebiliriz bu konudan ama sağlıklı değil denemez. Herkes tahminle hareket ediyor burada. Bu kadar peşin hüküm çok yargısız infaz oluyor. Üstelik hamile bir kadının aklına “torununa zarar verir” fikrinin empoze edilmesi de hiç vicdana dayalı değil. Kadının zaten hormon tavan, ne alaka zarar vermek?
Birde ben çocukların kimseye emanet edilmesinden yana değilim. Sorun olsa da olmasa da. Kimse ayırmasın çocuğunu yanından. 1-2 saat gider gösterirler çocuğu o kadar.
3. yada 4.mesajım bu. Her seferinde dedim ki buna normal demiyorum ama bi insanı hasta yapmak için yada torununa kadar zarar verebilecek bir insan yapmak için çok daha fazla şeye ihtiyacınız var diyorum. Kayınvalidenin eşyaları yere atıp üzerinde tepindiğini, nefretle bir şeylere saldırdığını sanmıyorum. Bu raddede bir ilişki varsa arada zaten kadını evde yalnız bırakmaması gerekir. Eşi ne derse desin. Kendisi zaten mesafeli davransın, işi yapacak olan konu sahibi. Ben asla istemiyorum dese ustaların yanına gelemez kayınvalide. Ama mesele torun iken böyle atıp tutamaz kimse. Mesafeli bi ilişkiyle aralarındaki bağı devam ettirmek zorundalar şu şartlarda. Gerçekten kadın konu sahibine zarar vermeye çalışır, o zaman korkarsınız. Ama şuan yapılan yorumlar “eline bi koz geçmiş, ne kadar ileri gidebilirsen o kadar git” demek için yapılıyor.Size göre çocuğumun başını yakıyor parasını yiyor cümlelerinde sorun yoksa zaten hayata farklı bakıyoruz.
Gerçekten evde gelin yokken gelinin eşyalarını tekmelemesi sizce normal mi? Cidden soruyorum bunu çünkü nasıl normalleştirdiğini merak ediyorum. Siz evde yokken aranızda önceden husumet bulunan birinin odanıza girip eşyalarınızı tekmelediğini bilseniz normal mi karşılarsınız?
ruh hastası, kötü kalpli kv.Arkadaslar bılıyosunuz kı kv derdım artık burda dıllere destan oldu. Artık karı koca bıktık ama yıne de esım toz konduramıyo anasına. Anlıyorum ama artık anlayıp susmaktan bıktım. Objektıf yorumlara ıhtıyacım var zıra gebelıkten hormonlarım tavan yaptı. Bıkac yorumda belkı dıkkat etmıssınızdır banyomuzun tavanı coktugu ıcın (nerdeyse benım ustume) usta falan gelecektı kendı annemle kardesımde ülke dısında oldugu ıcın esım annesını bızım eve getırdı asla ıstemedım kendı cok zorladı bak ustalara yemek yapar yok hamılesın nasıl banyo temızlıceksın dıye kadın tutarım dedım dınletemedım amacı farklı cunku göya bizi kaynaştıracak. Neyse geldı kadın ustalara genele kadar klasık laf sokuşları (banyonun tavanının neden lap diye aşağıya düştüğünü elin adamı ustalara anlattı. Nedeni de bizim gece yıkanıp banyoyu havalandıramamızmış ki üst kattaki sızıntıdan çökme yapmış elin adamlarına bizim gece yıkandıgımıza sanki gözüyle şahitmiş gibi anlattı ben yerin dibine girdim) buraya kadar sustum. Sonra dr kontrolum vardı ben evden cıktım 2saat yokum cunku dr bıraz uzak kalıyo bana gıt gel muayene 2saatımı alıyo. Yatak odamda mınık bı kamera var ayrıca sadece ben ve esım bılıyo ve sadece dısarı cıkarken aktıflestırıyorum. Daha once muzdarıp oldugumuz bı konudan dolayı taktırma geregı duyduk. Dr gittim sıramı beklıyorum kamerayı bı acayım dedım şeytan dürttü cunku kv asla guven olmaz onda kalırkende esyalarımı karıstırdıgını hıssedıyodum cunku ısten gelınce esyalarımda hep sarı saclar goruyodum esıme dedım kac kere kocaman kadın senın gıydıgın esyaya bakacak degıl abartma dıye bıde bı ton azar yedım sankı ıftıra atıyorum. Kv odaya gırmıs orasını yakalayamadım en son butun cekmecelerı tam yarım saat boyunca karıstırdı ıc camasır cekmecemı actı sonra etıketlı bı cantam vardı daha kullanamadım aldı yere attı tekmeledı sonra aldı yerıne koydu ayy bunları yazarken resmen aglıyorum sınırlerıme hakım olamıyorum eve zor geldım bugun allahtan geldıgımde gıtmıstı kapıyı cek cık dedım gıdeceksen evımızın anahtarını asla vermedım vermemde. Ama eve resmen gıremedım sınırımden korkumdan. Ya baska yerlerı de karıstırdıysa korkusundan muftags salona gıremıyorum sınırlerım koyverdı hep aglamaklıyım esıme ızletmeyı dusundum sonra bana bırı senın annen boyle yaptı dese ben felc gecırırım uzuntuden kahrolacak esım ama boylede ben kahroluyorum napmalıyım kızlar. Dolabı cekmeceyı acıp esya alasım gelmıyo esım uyuyo ben salonda emanet gıbı oturuyorum allah ıcın bı akıl verın esımı kırmadan bu durumu nasıl anlatayım
Valla siz neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamadım ben3. yada 4.mesajım bu. Her seferinde dedim ki buna normal demiyorum ama bi insanı hasta yapmak için yada torununa kadar zarar verebilecek bir insan yapmak için çok daha fazla şeye ihtiyacınız var diyorum. Kayınvalidenin eşyaları yere atıp üzerinde tepindiğini, nefretle bir şeylere saldırdığını sanmıyorum. Bu raddede bir ilişki varsa arada zaten kadını evde yalnız bırakmaması gerekir. Eşi ne derse desin. Kendisi zaten mesafeli davransın, işi yapacak olan konu sahibi. Ben asla istemiyorum dese ustaların yanına gelemez kayınvalide. Ama mesele torun iken böyle atıp tutamaz kimse. Mesafeli bi ilişkiyle aralarındaki bağı devam ettirmek zorundalar şu şartlarda. Gerçekten kadın konu sahibine zarar vermeye çalışır, o zaman korkarsınız. Ama şuan yapılan yorumlar “eline bi koz geçmiş, ne kadar ileri gidebilirsen o kadar git” demek için yapılıyor.
+1000Tabiki açıp izlet.
Hatta kayınvalidene de görüntüleri whatsapptan at,elinde olduğunu bilsin.
Toz konduramadığı annesinin nasıl bir varlık olduğunu görsün.
Biraz da o yerin dibine girsin,boşver.
Sen bebeğine odaklan.
Ay nekadr trajedi yapmışsınız ya.Arkadaslar bılıyosunuz kı kv derdım artık burda dıllere destan oldu. Artık karı koca bıktık ama yıne de esım toz konduramıyo anasına. Anlıyorum ama artık anlayıp susmaktan bıktım. Objektıf yorumlara ıhtıyacım var zıra gebelıkten hormonlarım tavan yaptı. Bıkac yorumda belkı dıkkat etmıssınızdır banyomuzun tavanı coktugu ıcın (nerdeyse benım ustume) usta falan gelecektı kendı annemle kardesımde ülke dısında oldugu ıcın esım annesını bızım eve getırdı asla ıstemedım kendı cok zorladı bak ustalara yemek yapar yok hamılesın nasıl banyo temızlıceksın dıye kadın tutarım dedım dınletemedım amacı farklı cunku göya bizi kaynaştıracak. Neyse geldı kadın ustalara genele kadar klasık laf sokuşları (banyonun tavanının neden lap diye aşağıya düştüğünü elin adamı ustalara anlattı. Nedeni de bizim gece yıkanıp banyoyu havalandıramamızmış ki üst kattaki sızıntıdan çökme yapmış elin adamlarına bizim gece yıkandıgımıza sanki gözüyle şahitmiş gibi anlattı ben yerin dibine girdim) buraya kadar sustum. Sonra dr kontrolum vardı ben evden cıktım 2saat yokum cunku dr bıraz uzak kalıyo bana gıt gel muayene 2saatımı alıyo. Yatak odamda mınık bı kamera var ayrıca sadece ben ve esım bılıyo ve sadece dısarı cıkarken aktıflestırıyorum. Daha once muzdarıp oldugumuz bı konudan dolayı taktırma geregı duyduk. Dr gittim sıramı beklıyorum kamerayı bı acayım dedım şeytan dürttü cunku kv asla guven olmaz onda kalırkende esyalarımı karıstırdıgını hıssedıyodum cunku ısten gelınce esyalarımda hep sarı saclar goruyodum esıme dedım kac kere kocaman kadın senın gıydıgın esyaya bakacak degıl abartma dıye bıde bı ton azar yedım sankı ıftıra atıyorum. Kv odaya gırmıs orasını yakalayamadım en son butun cekmecelerı tam yarım saat boyunca karıstırdı ıc camasır cekmecemı actı sonra etıketlı bı cantam vardı daha kullanamadım aldı yere attı tekmeledı sonra aldı yerıne koydu ayy bunları yazarken resmen aglıyorum sınırlerıme hakım olamıyorum eve zor geldım bugun allahtan geldıgımde gıtmıstı kapıyı cek cık dedım gıdeceksen evımızın anahtarını asla vermedım vermemde. Ama eve resmen gıremedım sınırımden korkumdan. Ya baska yerlerı de karıstırdıysa korkusundan muftags salona gıremıyorum sınırlerım koyverdı hep aglamaklıyım esıme ızletmeyı dusundum sonra bana bırı senın annen boyle yaptı dese ben felc gecırırım uzuntuden kahrolacak esım ama boylede ben kahroluyorum napmalıyım kızlar. Dolabı cekmeceyı acıp esya alasım gelmıyo esım uyuyo ben salonda emanet gıbı oturuyorum allah ıcın bı akıl verın esımı kırmadan bu durumu nasıl anlatayım
Ben olsam yaparım bunu yeminle yaparımtv kanallarının watsapp ihbar hattına atın videoyu miss gibi ömür boyu kafa rahat