- 11 Ekim 2017
- 1.144
- 12.753
- 33
Bence fazla meraklı bi kayınvalide. Ayağıyla sağa sola itmiştir diye düşünüyorum, bilhassa tekme atıp tekrar yerine koyması saçma bi mantık çünkü. Şu yüzden söylüyorum bunu; yaptığı büyük terbiyesizlik, evet. Özel hayatınızı taciz etmiş. Ama bu bi manyaklık değil. Bunu yaptı diye ruh hastası diyemeyiz yani. Sizi denetlemiş.
Bence kayınvalideye bildiğinizi söylemeyin. 2 gün sonra çocuğunuz doğduğunda kadından torununu esirgeme gibi bi ihtimaliniz yok. Mecbur o gelecek, siz gideceksiniz. Yüz yüze bakabilecek kıvamda kalın. Eşiniz zaten ilişkisini kesmez. Bu yeterli bi sebep değil bi anneyi silmek için.
Ne demek söylemesin? Ayrıca kw sizi denetlemis diyorsunuz da nereden bilecekti odada kamera olduğunu? sonuçta evde kimse yokken yapmış. Bu duruma sessiz kalıp daha kötüsünü mu yaşasın kadın? Yarın öbür GüN çocuğu doğduğunda 7 24 kendine evine eşyalarına belki de bebeğine zarar verecek insanı mi alsın evine? Bazen sadece yorum yapmak için yapıyorsunuz. Valla ben Bi anne olarak ve sorunlu bi kw sahibi olarak söylüyorum ben olsam asla ve asla ne evine giderim ne evime alırım ne çocuğuma dokundururm.gelinini sevmeyen torununu da sevmez!!