• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu anda regl olup bitince sıkı çalışmaya girecek arkadaşlar buraya...

Agustos tutmadi Allah izin verirse tüm umutlar eylül e insallah Rabbim hepimize saglikli bebisler nasip etsin amiiiiin :))

selaaammm aramıza yeni katılan arkadaşlar var .hoşgeldiniz hepiniz :3::3:

gelişmelerinizi yazın ,sormak istediğiz birşey olursa cevaplarız kızlarr :34:

:emir_bebek:bakalımm bende bu ay çok umutluydum diğer hamilelik konulrında baya bi coştum ama maaleseff dün akşamüstü adet oldum veee buraya dahil oldum..hayırlısı bebeciğim hayırlı sağlıklı bi şekilde bize katılsın işaallah...
sadece biraz tereddüte girdim şimdi ben daha işe başlamadım ocaktan sonra benim iş sahamda genişleme olucak ve kurumsal büyük firmalara başvuru yaptımsonuç beklyorum..acaba işe giriptemi bebiş yapsak hamileyken işe alınacağımı sanmam..onun geleceğinide düşünüyorum tekk maaş gerçekten zor ihtiyaç ev vss bitmiyo..
siz ne dersiniz bu konuda:26::26:

hiç erteleme bebek işini derim ben ,erteleye erteleye o da gelmiyor istediğin zamanda ...
tabi senin için şuanda hangisi önemli ,yaşın gençse bilemem ,olsun ,doğurursun ,yine çalışırsın ,
bu arada işe girerken hamileliğini söylemesen olmaz mı :34:

samyelicim nasılsın?mercimek nasıl:)
kalp atışını filan duydun mu hayatım?

tatlıımmm çok özledim sizi ,seninle karşılaşmak ne güzel :)
bekliyorum sabredip canım yaaa bu hafta sonu gitmeyi planlamştm ,1 hafta daha geçsin dedik ,özele gidicem ,devletteki ilgilenmedi ,moralimi bozdu :( inşallah görürüm bebeği ,kalp atışlarını da duyarız ,

bu arada midem bulanıyor ,çok bişey yiyemiyorum ,:6:

tatlıımmm çok özledim sizi ,seninle karşılaşmak ne güzel :)
bekliyorum sabredip canım yaaa bu hafta sonu gitmeyi planlamştm ,1 hafta daha geçsin dedik ,özele gidicem ,devletteki ilgilenmedi ,moralimi bozdu :( inşallah görürüm bebeği ,kalp atışlarını da duyarız ,

bu arada midem bulanıyor ,çok bişey yiyemiyorum ,:6:

bende çok özledim seni tatlımmm:)
görürsün canım ALLAH'ın izniyle...özele gitmek daha mantıklı en azından ilgilenirler doğru düzgün.
sen ne çabuk halime kaldın bir anda oluverdi sankii:)) idolümsün valla maşallah sana:)))

Yeni arkadaşlarrr hoşgeldiniz topiğimizeee..Ohh iyiki geldiniz ya heyecan kattınız buralara :32:

kızlar yarın beklenen adet tarihim...Önceki günlerde ara ara gelen adet sancıları kayboldu..Aslında biliyorsunuz ben bu aydan hiç ümitli değildim fakat eşim kafamı karıştırdı, rüya görüp duruyor:9: beşik görmüş rüyasında dün gece:9:

kalça tarafıma belimden aşağı ağrı giriyor, bacağıma doğru uzanıyor ağrı bazen..diyorum Allah Allah en beklemediğim ummadığım ay olurmuş bi de :1::1: kayınvalidemler de bize gelecekler yatılı misafir, kayınvalidem pek istiyor bi de sürpriz çıkar mı başımıza :52:

bu arada elimde negatif bi test var onu da unutmamak lazım battan 3 gün önce yapılmış, henüz erken olabilir mi acaba :44:

bakalım ne olacak,,,olmazsaa hiiç üzülmeyeceğim çünkü beklemiyordum olursa da büyük süprizzzz

insallah hamilesindir canımmmm :)

nasılsınız? şimdi 31 agustosta regli oldum 4ü sabahı bitti beşinde çalışmalara başladık bıt gün arayla dünden beri kasıklarımda tatlı hafıfı hafıf agrılar başladı nedendir acaba? :( :)

bir gün arayla dediği 5 7 8inde oldu yani 2gundur olmadı ısten gel gıt esım bırde gececıydı. bugn ve yarında olcak bakalmm herkese nasıp etsın hayırlı annelık :)

iyiyim cnm çok şükür bi problem yok görünürde inşallah içerde de her şey yolundadır :) kontrole gidince belli olur inşallah sağlıklı olduğu dua edin bana..

nasılsınız kızlar bayadır giremedim foruma kavakyelleri aynı haftadayız neler hissediyorsun ben mide bulantılarından ve çıkarmaktan başka bişey yapamıyorum :25: doktora gittik 7 haftalık 1 cm kalp atışlarımızda başlamış çıkarmalar için bi kaç test yaptı 2 güne sonuç çıkıcak hayırlısı artık

bende çok özledim seni tatlımmm:)
görürsün canım ALLAH'ın izniyle...özele gitmek daha mantıklı en azından ilgilenirler doğru düzgün.
sen ne çabuk halime kaldın bir anda oluverdi sankii:)) idolümsün valla maşallah sana:)))

ben de hiç anlamadım lekelenmeler olunca regli geliyoor dedim ,bi de belirti de yoktu o hafta . nasip o ay mış .:34:
c.tesi dr a gidicem herşey yolundadır inşallah,

sizi takip ediyorum :) ümitsiz olmayın ,ben de her ay bekledim dört gözle ,Rabbim in ol demesi yeterli ,hayırlı vaktini bekliyor bebekler ,

nasılsınız kızlar bayadır giremedim foruma kavakyelleri aynı haftadayız neler hissediyorsun ben mide bulantılarından ve çıkarmaktan başka bişey yapamıyorum :25: doktora gittik 7 haftalık 1 cm kalp atışlarımızda başlamış çıkarmalar için bi kaç test yaptı 2 güne sonuç çıkıcak hayırlısı artık

canım nerelerdesin ,hamiş kaldı ,bebiş büyütüyo göbekte, girmiyo, diyorum ben de :34:
dr nezaman gittin ,ben de h.sonu gidicem :10:

Back