- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 398
- 34
ben de dün gittim ,kese göründü ama bebek yok dedi ,moralim bozuldu ,tekrar haftaya gitmeyi düşünüyorum ,
canım henüz kalp atışının olmaması bebeği görmemen normal diye düşünüyorum.bozma moralini.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de dün gittim ,kese göründü ama bebek yok dedi ,moralim bozuldu ,tekrar haftaya gitmeyi düşünüyorum ,
( olsun kızlar üzülmek yokkk...
Benden de pass
Topicte ses kesildi
benim de midem bulanıyor sanki ve de 4 gün önceden başladı regl ağrıları...
bendimahicim yerleşme sancısını yaşadın mı
kızlar benden de pass, kırmızıyı daha görmedim ama bu sabah test yaptım, negatif..
kızlar benden de pass, kırmızıyı daha görmedim ama bu sabah test yaptım, negatif..
hayırlısı...
mrb kızlar... bu ay topikte hamile yok galiba...ama kurban bayramından umutluyum:))
yok tatlım, zaten aslında topikte pek bi kimse kalmadı
evet canım sessizleşmiş topik.senin regl günün ne zamandı?
arkadaşlar hepinize merhaba. ben aranızda yeniyim. ama uzun zamandır takip ediyorum sizi, nerdeyse herkesi tanıyor gibiyim artık. ben 6 aydır evliyim ve iki aydır da bebek için çalışıyoruz. yani bu ikinci deneme olacak, adetim bitmek üzere. bana yardımcı olur musunuz neler yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum. yani ikimizde de bi problem yok bütün testleri yaptırdık ama geçen ay olmaması beni çok üzdü. acaba yumurtlama günümü mü kaçırdım bilmiyorum. bu ay diğer adetime kadar çalışmayı düşünüyoruz olur mu?