kızlarr merhaba
giremiyorum kayınvalidemler bende
ahhh bu kırmızılar bizi neden bu kadar seviyorrr oysa ki hiiçç yakışmıyorlar,,, anladınız siz onu
anladık canım kısmet degılmıs yıne napalım elbet bekledıgımız gün gelecek calışmaya devam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarr merhaba
giremiyorum kayınvalidemler bende
ahhh bu kırmızılar bizi neden bu kadar seviyorrr oysa ki hiiçç yakışmıyorlar,,, anladınız siz onu
hoşgeldin şeker bebiş azcık zorluyor ama napalım sen naptın cnm
canımcım hoşgeldin..özlettin kendini:)
yumurtlama günlerine hazırlık yapıyorum:)sen nasılsın?
hosgeldın canımmm bizlerde seni özledikkkkk nasılsın bakalım :)
hoşbulduk canım.iyiyim canım.sen de ne var ne yok.en son adet haberini okumuştum
bende seni özledim canım.valla ben hiç bir şey düşünmüyorum zeynepcim Rabbim nasip ederse olur.ne zaman canım yumurtlama günün belli mi
anladık canım kısmet degılmıs yıne napalım elbet bekledıgımız gün gelecek calışmaya devam
Canlarım topiğimizi yeni bir başlıkta tekrar toparlayalım mı ne dersiniz canlar??
Hamiş arkadaşlarımızı da bekleriz ama
hosbulduk canımm idrara karbonat dökünce kabarırsa pozitif deniyor merak ettim de
kızlarr nerdesiniz??? çok sessiz buralar yoksa taşındınızmııı
yeni bir başlık altında toplanıldı ya.ordadırlar:)bebiş nasıllll:)
öyke miii hiç söylemediler küstüm kızlara bebiş iyi cnm en son iyiydi bıraktığımız gibidr inşallah :)
bebeğimi beklyorum... inşallah o gün bugündür
selamun aleykum herkese bir senelik evliyim ve bebek istiyoruz her geçen gün üzerimde psikolojik bi yüke dönüşen bu istekten bi an önce meleğimi kucağıma alıp kurtulmayı çok istiyorum. doktorada gittim herhangi bi sorun olmadığını rahim röntgeni çekip tüplerime bakacağını söylemişti gitmedim röntgene. klasik bilinen bel çektirme ve hamam işlemini yaptım bu boş sürede birde bi kitapta okudum işlemi uyguladım. her ay yumurtlama gününde yani daha doğrusu yumurtladığımı bile bilmiyodum sanırım sorunumda buydu
o işlemi yaptıktan sonra bu ay kasıklarım çok ağrıdı tamda yumurtlama günümde sizce bu ay hamile olabilir miyim???
hamile olanlar acaba ne belirti yaşadı lütfen paylaşın selam ve dua ile..
Bel çekmeyi ve hamam işlemini nasıl yaptılar? Sonuç ne