geç döllenme olmamış ise çıkabilir canım
nasılsın canım?
ben ilk bebeğimi 9. ayımda kaybettim. şuan o kadar gerginim ki hem de çok korkuyorum
merhaba herkese:)yeni gelen arkadaşlar var hatta bi tanede adaşım var zeynep hoşgeldininnzz :)
yaşlar sorulmuş ben epey küçüğüm yaşım 23 :)
kırmızılar gelince dün çok üzülmüştüm ama toparlandım.bayramdan sonra çalışmalar tam gaz devam edecek inşallah :)
zeynep arkadaşımızın 12 yıldır bebek hasreti varmışçok üzüldüm ben 18 aydır uğraşıyorum çok oldu diyodum ama yinede halime şükürler olsun.
Rabbim topiğimizin bebişlerini tez zamanda göndersin inşallaaahh :)))
çok çok geçmiş olsun.Rabbim bidaha yaşatmasın bu acıyı
kızlar birşey sorucam benım hep adetım 7 gun gelirdi.. ama bu ay 5 gun geldı adet olmadan önce kahverengı bır akıntı geldı ve 5 gun sonra adetım kesıldı ve arkasından kahverengı akıntım geldı. 3 gun de kesıldı esımle beraber olduk ondan sonra geldı akıntı gıbı kan gelmedı ben anlamadım bu neyın nesıdır neyın fesidir... test yapmıstım adet olmadan önce fakat negatifti..eşimle henuz yenı evlıyız fakat ıkımızde bebek ıstıyoruz ... sonucta hayatımıza bır renk bı mutluluk daha eklemek ıstıyoruz.. tecrubelerınızı paylaşırsanız kızlar cok sevınırımmm :)) rabbım tum evlat ısteyenlere verır ıns...
kuzzzuumm merabaaa:)iyiyim saol sen nasılsın?bugün giremedim temizlik yaptım dip köşe:) konu epey ilerlemiş okudum ama hepsini :)
hamdolsun halimize kuzucuk gündüz bizim kızlardan kimsecikler yoktuözledim hepinizi neyseki samyeli girdi demincek şimdi de sen
Allah kolaylık versin canım sıcakta da pek bi zor oluyo temizlik
üzülmek yok kafaya takmak yok.her ay rahat oluyoruz stresten uzak duruyoruz.Rabbim şimdi değil dedi demek.e bunda da kesinlikle bir hayır vardır
zeynepcim sabredip dua edicez her şey vakti zamanı gelince oluyor,beklememiz lazım demek ki canını sıkma tatlım ben yaşadığım birkaç olaydan sonra hayırlısnı dilemeyi çok güzel öğrendim isyana götürmemeli bizi yaşadıklarımız kafan rahar gönlün ferah olsun canımm
hamdolsun halimize kuzucuk gündüz bizim kızlardan kimsecikler yoktuözledim hepinizi neyseki samyeli girdi demincek şimdi de sen
Allah kolaylık versin canım sıcakta da pek bi zor oluyo temizlik
hafta sonu haber alırsan bizi de merakta bırakma bendimahi :) hayırlısı olsun bakalımm
herkese günaydınn.masallah epey kaynatmıssınız dün gece :) herkese mutlu bir gün diliyorum , herkesin KADİR GECESİ müberak olsun. bu mübarek günde yapacağınız dualar kabul olsun
teşekkür ederiz canımmbende buradan senin vesilenle tüm topicdaşlarımın kadir gecesini tebrik ederim Rabbim ihya edebilmeyi nasip etsin cümlemize...
duada unutmayalım birbirimizi sadece bebiş konusunda değil her konuda:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?