- 12 Temmuz 2013
- 1.108
- 593
- 323
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba cnm benim eşimde varikosel den ameliyat oldu total sperm sayısı 7200000 iken şimdi 325000000 doktor sende hiç sorun yok eşin dr gitsin demiş yada biraz daha bekleyin tedaviye başlayın demiş. ben hormon testi yaptırdım ve ultrasona da girdim sorun yok. bu ayda hamile kalmasam rahim filmi çektireceğim. ameliyat olalı 4 ay oldu sence 6 aya kadar bekleyeyim yani bu aydan sonra bir ay kadar daha.1,5 sene uğraşmıştık ama malesef olmuyodu dr.kontrolünde eşimde varikosel olduğu saptandı ve eşim hemen ameliyat oldu dr.u 6 ay sonra bebeğiniz olur dedi ve gerçektende tam 6 ay sonra allah bu mutluluğu yaşattı bize şükürler olsun.son adetime 6 gün vard bir kan testi yaptırayım dedim sonuç negatifti yıkıldım okadar umutluydumki hamile olcağımdan sonuç beni resmen bunalıma soktu neyse adet günüm geldi çattı pazar günüydü ve ben çıkan negatif sonuca rağmen tedbirliydim gebelik testi almıştım sabah ilk idrarımla testi yaptım ve:1shok: allahımmmm inanamadım sonuca eşim uyuyodu ağlıyarak uyandırdım canım benim okadar şaşırdıki konuşamıyodu bile başladı oda ağlamaya işte bizim hikayemizde böyle arkadaşlar şükürler olsun şuan 26+2 günlük gebeyim allahın izniyle bebeğimizi kucağımıza almak için vakit tamamlıyoruz allah herkese bu mutluluğu yaşatsın
başka bir topicten aldım.olabiliyormuş demekki
tüplerin kapalı olup olmadığı belli oluyor. hormon testi yaptırdım ultrasona da girdim hiç sorun çıkmadı tek film kaldı
eşin dr gittimi. benim eşime varikosel çıktı ameliyat oldu 4 ay önce sperm sayısı azdı yeni tahlilinde bayağı artmış bu ay ovulasyon testi aldım yarın başlıyorum hem teste hem çalışmalara insallah bebiş en güzel doğum günü ve evlilik yıl dönümü olurvajinal ultrasonda belli olmaz değil mi bu ? ben de yaptırsam iyi olacak .çünkü bunu yaptırmadım inşallah bi sorun yoktur.insan hamile kalamayınca hep kafasında olumsuzluklar geçiyor acaba ne sorun var diye ister istemez.
takmamalıyım diyorum aeşim de bana bunu söylüyor ,olmuyor yapamıyorum ben işte :44:
eşin dr gittimi. benim eşime varikosel çıktı ameliyat oldu 4 ay önce sperm sayısı azdı yeni tahlilinde bayağı artmış bu ay ovulasyon testi aldım yarın başlıyorum hem teste hem çalışmalara insallah bebiş en güzel doğum günü ve evlilik yıl dönümü olur
Ben bugün bir hata ettim siz etmeyin kızlar.
Evet gittim kan testi yaptırdım.
Sonuç mu? Olumsuz elbette...
Adete 8-9 gün kala kan testine giden yegane insan benim heralde..
Şu an okadar aptal hissediyorum ki kendimi..
Siz siz olun bat ınızı bekleyin kızlar..
Yoksa yazık oluyor paranıza, emeğinize, zamanınıza..
Daha günüm var yükselir belki düşüncesi de cabası...
İyisi mi oturun mutlu mutlu evinizde merakla heyecanla bekleyin..
Benim gibi mutsuz etmeyin durduk yerde kendinizi!!!
Şuan çok acıyorum kendime bugünüme...
Kizlsr benim adetim 5.gunde kesildi. Esimle beraber olduk 4 5 kere suan kasiklarim cok agri yapiyor. Kahverrngi akintim vardi ve bugun beyazimsi seffaf bir akinti geldi bunun nedeni nedir ki tatlisleer :) acaba bnde hamile miyim ki
aleyküm selam canım benim bat yarın gelmedi daha bel ağrım var karın ağrım yok ama sol tarafım hala batıyor sağ tarafımda dün aşırı bir şişkinlik oldu.dün gece sahurda ağlayarak yemek yedim.bugün ağlama krizi geldi ama adetle alakalıda olabilir yormuyorum artık hamileliğe olursa olacak artık rabbim ne zaman verirse
inşallah gelmaz reglin canım
inşallah sağol ama gelecek gibi. benimde bacağım ağrıyor hergün damla damla leke geliyor.orucumu bozacak diye korkuyorum ama yinede allah bilir
benim dizimden aşağısı böyle kan çekiliyor ,adetim yaklaşırken de böyle oluyodum .başka topiklere baktım ,görmedim böyle belirti ama
slm kızlar nasılsınız bugün
kızlar benim ayaklarım uyuşuyor bacaklarım sızlıyor ,bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi :26:
canım ben hiç duymadım boyle bı hamılelık belırtısı ama ınsallah hamılesındır
sağol canım .öğlen öyle bi uyuşukluk vardı ayaklarımda ama geçti,sanırım açlıktan
ben kendimi hamile hissetmiyorum zaten .hiç bi tık yok ,kendimi sürekli dinliyorum ,olmadı yine ,hayırlısı artık