Şu anda regl olup bitince sıkı çalışmaya girecek arkadaşlar buraya...

nasılsın canım?

bakıyorum da anladığım kadarıyla hala umutsuzsun bu aydan.bak adet gelmeden umutsuzluğa kapılmak yok anlaştık mı?

bi batma ,ağrı bi değişiklik olsa ben de u mutlancam ama yok ki tatlım .bir hafta kala başlamış bazı arkadaşların belirtisi, bakalım haftaya da belirti olmazsa o zaman hamile diğilim derim kendime .(ama sadece akşam otururken iki göğüsüme de ucuna bişey saplandı bi daha olmadı. ne oldu bilmem.)

Ben bugün bir hata ettim siz etmeyin kızlar.
Evet gittim kan testi yaptırdım.
Sonuç mu? Olumsuz elbette...
Adete 8-9 gün kala kan testine giden yegane insan benim heralde..
Şu an okadar aptal hissediyorum ki kendimi..
Siz siz olun bat ınızı bekleyin kızlar..
Yoksa yazık oluyor paranıza, emeğinize, zamanınıza..
Daha günüm var yükselir belki düşüncesi de cabası...
İyisi mi oturun mutlu mutlu evinizde merakla heyecanla bekleyin..
Benim gibi mutsuz etmeyin durduk yerde kendinizi!!!
Şuan çok acıyorum kendime bugünüme...

ben dedim sana cumartesi pazar erken diye ama hayırlısı olsun üzülme canımmm

bendimahicim moral bozulcak bişey yok belki daha kana çıkmamıştır.bugün erken hamilelik belirtileri topiğini okdum hamile kalanların belirtilerine ,biri kan testi ,ultrosason yaptırmış çıkmamş .(sen de bakablrsin 5594 sayfa ).üzülme emi

canım zaten ben büyük ihtimal hamile olduğumu düşünüyorum belirtilerim artıyor ama yazık yaaa bukadar erken niye gittim kiiii saçmaydı

gerçi bugün 0.27 çıkan değer ne yarın ne öbür güne yükselmez ya neyse

hiç belli olmaz yükselebilir.kendine kötü şeyler söyleme. bende yaptım aynısını biliyorsun.bata 5 gün kala gittim ve benimki 0.1 çıktı.sabırsızlık yapıyoruz sadece

selam kızlarrr bende aranıza yeni geldimmmm :))

ben salı gunu hısteroskopi ameliyatı oldum yapışıklık vardı o acıldı ve doktorum umutlu konustu yaklasık 4 yıla yakındır bebek sahıbı olmaya calısıyoruz fakat ne yazıkkı bir turlu nasip olmadı zamanı var demekkı neyse ozet geceyım doktorum korunmana gerek yok dedı belkı bı umuttur yumurtlama donemım 1-2 gun sonra olucak ınsallah salı gunude asılama ıcın heyet raporumu alıcam bu ay degıl l dıger aya kaldı asılamam ama ben cok umıtlıyım ya tutarsa dıyeee Allah'tan umıt kesılmez oyle değilmi.. ayrıca esımdede bendede hıcbır problem yok sadece bende yapısıklık varmıs onuda hallettık hayırlısı bakalım... Rabbim kucaklarımızı bos bırakmasın bu mubarek ramazan ayında tum dualarımızı kabul eder ınsallahhhh

canım zaten ben büyük ihtimal hamile olduğumu düşünüyorum belirtilerim artıyor ama yazık yaaa bukadar erken niye gittim kiiii saçmaydı

öyle deme tatlım yaa tek sen diğilsin ki erkenden giden ve 8 10 gün önceden öğrenen çok hamile var.o yüzden kendine kızma.bu kadar belirti yaşadiğın için ister istemez meraklanıyorsun.
bu arada belirtilerini de bizle paylaş olur mu

inşallah bu ay hamiş kalırsın hayırlısıyla :) .bende ve eşimde de problem yok çok şükür .bekliyoruz nasip,inşallah tez zamanda gelir bebelerimiz

inşallah bu ay hamiş kalırsın hayırlısıyla :) .bende ve eşimde de problem yok çok şükür .bekliyoruz nasip,inşallah tez zamanda gelir bebelerimiz

insallah canım Allahın izniylee bu mubarek gecede olmayan herkese dua edıyorum bu arada sen ne kadardır beklıyosun canım Rabbim tez zamana guzel haberler almayı nasıp etsınnnnn

benim adette bugün bitti ovulasyon testi aldım bat 24 ağustos. yine bebek olmazsa rahim filmi çektireceğim

8 aydır bekliyorum ben

tez zamandaaa olucakkkk ınsalahhh bu arada doktorumla ve baska doktorlarlada konustum stresten kesınlıkle uzak durmalısın dedı stres gebe kalamamanın bas dusmanı onu kafandan atarsan hersey senın ıcın daha kolay olacak emın ol dedı gelde sen bunu bana sor gercı bu ay eskısı kadar takmamaya calıstıgımı anladım sende oyle yap canım takmadıgım anda gelıcek bızım mınnaklarımızzzzz

1,5 sene uğraşmıştık ama malesef olmuyodu dr.kontrolünde eşimde varikosel olduğu saptandı ve eşim hemen ameliyat oldu dr.u 6 ay sonra bebeğiniz olur dedi ve gerçektende tam 6 ay sonra allah bu mutluluğu yaşattı bize şükürler olsun.son adetime 6 gün vard bir kan testi yaptırayım dedim sonuç negatifti yıkıldım okadar umutluydumki hamile olcağımdan sonuç beni resmen bunalıma soktu neyse adet günüm geldi çattı pazar günüydü ve ben çıkan negatif sonuca rağmen tedbirliydim gebelik testi almıştım sabah ilk idrarımla testi yaptım ve:1shok: allahımmmm inanamadım sonuca eşim uyuyodu ağlıyarak uyandırdım canım benim okadar şaşırdıki konuşamıyodu bile başladı oda ağlamaya işte bizim hikayemizde böyle arkadaşlar şükürler olsun şuan 26+2 günlük gebeyim allahın izniyle bebeğimizi kucağımıza almak için vakit tamamlıyoruz allah herkese bu mutluluğu yaşatsın

başka bir topicten aldım.olabiliyormuş demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…