- 12 Temmuz 2013
- 1.108
- 593
- 323
nasılsın canım?
bakıyorum da anladığım kadarıyla hala umutsuzsun bu aydan.bak adet gelmeden umutsuzluğa kapılmak yok anlaştık mı?
canııım ben hep hamileyim diye gittim kan vermeye ama diğilmişim .ne bileyim canım yaa bugün eşim götürecek sanırım fakat olumsuz bi duygu kapladı içimi evham yapmışım gibi:44:
Ben bugün bir hata ettim siz etmeyin kızlar.
Evet gittim kan testi yaptırdım.
Sonuç mu? Olumsuz elbette...
Adete 8-9 gün kala kan testine giden yegane insan benim heralde..
Şu an okadar aptal hissediyorum ki kendimi..
Siz siz olun bat ınızı bekleyin kızlar..
Yoksa yazık oluyor paranıza, emeğinize, zamanınıza..
Daha günüm var yükselir belki düşüncesi de cabası...
İyisi mi oturun mutlu mutlu evinizde merakla heyecanla bekleyin..
Benim gibi mutsuz etmeyin durduk yerde kendinizi!!!
Şuan çok acıyorum kendime bugünüme...
bendimahicim moral bozulcak bişey yok belki daha kana çıkmamıştır.bugün erken hamilelik belirtileri topiğini okdum hamile kalanların belirtilerine ,biri kan testi ,ultrosason yaptırmış çıkmamş .(sen de bakablrsin 5594 sayfa ).üzülme emi
ben dedim sana cumartesi pazar erken diye ama hayırlısı olsun üzülme canımmm
ben dedim sana cumartesi pazar erken diye ama hayırlısı olsun üzülme canımmm
gerçi bugün 0.27 çıkan değer ne yarın ne öbür güne yükselmez ya neyse
canım zaten ben büyük ihtimal hamile olduğumu düşünüyorum belirtilerim artıyor ama yazık yaaa bukadar erken niye gittim kiiii saçmaydı
selam kızlarrr bende aranıza yeni geldimmmm :))
ben salı gunu hısteroskopi ameliyatı oldum yapışıklık vardı o acıldı ve doktorum umutlu konustu yaklasık 4 yıla yakındır bebek sahıbı olmaya calısıyoruz fakat ne yazıkkı bir turlu nasip olmadı zamanı var demekkı neyse ozet geceyım doktorum korunmana gerek yok dedı belkı bı umuttur yumurtlama donemım 1-2 gun sonra olucak ınsallah salı gunude asılama ıcın heyet raporumu alıcam bu ay degıl l dıger aya kaldı asılamam ama ben cok umıtlıyım ya tutarsa dıyeee Allah'tan umıt kesılmez oyle değilmi.. ayrıca esımdede bendede hıcbır problem yok sadece bende yapısıklık varmıs onuda hallettık hayırlısı bakalım... Rabbim kucaklarımızı bos bırakmasın bu mubarek ramazan ayında tum dualarımızı kabul eder ınsallahhhh
inşallah bu ay hamiş kalırsın hayırlısıyla :) .bende ve eşimde de problem yok çok şükür .bekliyoruz nasip,inşallah tez zamanda gelir bebelerimiz
insallah canım Allahın izniylee bu mubarek gecede olmayan herkese dua edıyorum bu arada sen ne kadardır beklıyosun canım Rabbim tez zamana guzel haberler almayı nasıp etsınnnnn
benim adette bugün bitti ovulasyon testi aldım bat 24 ağustos. yine bebek olmazsa rahim filmi çektireceğim
8 aydır bekliyorum ben
benim adette bugün bitti ovulasyon testi aldım bat 24 ağustos. yine bebek olmazsa rahim filmi çektireceğim
tüplerin kapalı olup olmadığı belli oluyor. hormon testi yaptırdım ultrasona da girdim hiç sorun çıkmadı tek film kaldırahim filmi ne için çekiliyor canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?