Şu anda regl olup bitince sıkı çalışmaya girecek arkadaşlar buraya...

ne testi yaptın anlamadınm ben canım..hm idrar testinin ismimi bu ,
ama ümitlenme pek sonunda geliyor regli.değişiklik olabilir reglinde yarın gelir ,inşallah gelmez .ben kendi tecrübelerimden söylüyorum

Ewt idrar testinin adi bazen cok dogru cikartmiyormusta ondan umitlendim galiba neyse genede tesekkur ederim

sen yrn alışverişe gitmicek miydin sanki öyle yazmıştın .yaptır yarın. hamilesin diyor hislerimm

sen yrn alışverişe gitmicek miydin sanki öyle yazmıştın .yaptır yarın. hamilesin diyor hislerimm

kocişim götürürse gitcem

öyle mi diyorsun tatlımm,, ayy yaptırırım zaten heralde dayanamamki ama olumsuz da olabilir sonuç bakalım hayırlısı..

iyiki sizler varsınız yaa sizleri çok seviyorumm

hoş buldum siteyi bile çözemedim daha
çok güzel burda birbirinize destek vermeniz beni de buna ihtiyacım var ve beni anlaya bilecek insanlar meğer budaymış

en kısa zamanda dene bence inanarak oku,bilmiyosan birine okut iç canım .
ismin de 41 zeynep
inşş. cnm okuyacam ben KURAN okumayı biliyorum adım zeynep
Allah yardımcın olsun canım umut bitmezz güçlü ol e mi

aminnn bazen ister istemez umudum bitiyo ama sonra RABBİM diledikten sonra herşey olur diyorum hayırlısı olsun hepimiz için

kocişim götürürse gitcem

öyle mi diyorsun tatlımm,, ayy yaptırırım zaten heralde dayanamamki ama olumsuz da olabilir sonuç bakalım hayırlısı..

iyiki sizler varsınız yaa sizleri çok seviyorumm

biz de seni seviyoruzz
negatif çıkacağı şuan zayıf ihtimal,biz yuksek ihtimale bakıyoruz
çıksa da bişey olmaz destek olucaz biz burdAYIZ

kızlar yaa bişey soracağım...hani oruç tutuyoruz ya idrarınızda rek değişimi oluyor mu oluyorsa nasıl?

benim şu sekilde oluyor tuvalete gidiyorum bakıyorum çok koyu sarı kırmızıya yakın biraz sonraki gidişimde beyaz gibi okadar açık sürekli değişiyor bi öyle bi böyle...ben hep oruca bağlamıştım da merak ettim sizlerin de öyle mii:44:

kızlar ya bir fikir verin bana doktora göre 3.08 de internetten hesapladığıma ise 02.08 de beklenen adet sizce sabah test yapsam çıkar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…