- 12 Temmuz 2013
- 1.108
- 593
- 323
cnm ben 12 yıllık evliyim henüz çocuğum olmadı sorunum yumurta rezervimin az olmasıymış o yüzden öle yazdım
sen meryem süresini okusana 41 gün suya iç sonra.bunu denedin mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm ben 12 yıllık evliyim henüz çocuğum olmadı sorunum yumurta rezervimin az olmasıymış o yüzden öle yazdım
ne testi yaptın anlamadınm ben canım..hm idrar testinin ismimi bu ,
ama ümitlenme pek sonunda geliyor regli.değişiklik olabilir reglinde yarın gelir ,inşallah gelmez .ben kendi tecrübelerimden söylüyorum
sen meryem süresini okusana 41 gün suya iç sonra.bunu denedin mi
canım kasık ağrısı var sıksık tatlı tatlı sızlıyor çoğunlukla solda nadiren sağda..bi de bazen kendimi koltuğa saldığımda hareketlice ozaman da sızlıyor orda bişey...bel ağrısı şimdilik yok
önceki akşam feci batarlar girmişti kasığıma bi de..
denemedim cnm en kısa zamanda deneyecem bikaç kişide aynı şeyi söledi
sen yrn alışverişe gitmicek miydin sanki öyle yazmıştın .yaptır yarın. hamilesin diyor hislerimm
denemedim cnm en kısa zamanda deneyecem bikaç kişide aynı şeyi söledi
inşş. cnm okuyacam ben KURAN okumayı biliyorum adım zeynepen kısa zamanda dene bence inanarak oku,bilmiyosan birine okut iç canım .
ismin de 41 zeynep
Allah yardımcın olsun canım umut bitmezz güçlü ol e mi
kocişim götürürse gitcem
öyle mi diyorsun tatlımm,, ayy yaptırırım zaten heralde dayanamamki ama olumsuz da olabilir sonuç bakalım hayırlısı..
iyiki sizler varsınız yaa sizleri çok seviyorumm
yaşlar kaç kızlar. benim 35
benim yaşım 29 .yaşlar kaç kızlar. benim 35
inşş. cnm okuyacam ben KURAN okumayı biliyorum adım zeynep
aminnn bazen ister istemez umudum bitiyo ama sonra RABBİM diledikten sonra herşey olur diyorum hayırlısı olsun hepimiz için[/QUO
bu
tavsiyemi yapabilirsen yap zeynep canım ,sana dua edicem umutsuzluk olmaz rabbimizn kapısında .O ol desin yeter .
inşş. cnm okuyacam ben KURAN okumayı biliyorum adım zeynep
aminnn bazen ister istemez umudum bitiyo ama sonra RABBİM diledikten sonra herşey olur diyorum hayırlısı olsun hepimiz için[/QUO
bu
tavsiyemi yapabilirsen yap zeynep canım ,sana dua edicem umutsuzluk olmaz rabbimizn kapısında .O ol desin yeter .
cnmm çok sağol yapacam en kısa zamanda benimde dualarım sizinle kızlar
kızlar ya bir fikir verin bana doktora göre 3.08 de internetten hesapladığıma ise 02.08 de beklenen adet sizce sabah test yapsam çıkar mı?