• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu anda regl olup bitince sıkı çalışmaya girecek arkadaşlar buraya...

kızlar birşey sorucam benım hep adetım 7 gun gelirdi.. ama bu ay 5 gun geldı adet olmadan önce kahverengı bır akıntı geldı ve 5 gun sonra adetım kesıldı ve arkasından kahverengı akıntım geldı. 3 gun de kesıldı esımle beraber olduk ondan sonra geldı akıntı gıbı kan gelmedı ben anlamadım bu neyın nesıdır neyın fesidir... test yapmıstım adet olmadan önce fakat negatifti.. :( eşimle henuz yenı evlıyız fakat ıkımızde bebek ıstıyoruz ... sonucta hayatımıza bır renk bı mutluluk daha eklemek ıstıyoruz.. tecrubelerınızı paylaşırsanız kızlar cok sevınırımmm :)) rabbım tum evlat ısteyenlere verır ıns...

merhaba herkese:)yeni gelen arkadaşlar var hatta bi tanede adaşım var zeynep hoşgeldininnzz :)

yaşlar sorulmuş ben epey küçüğüm yaşım 23 :)

kırmızılar gelince dün çok üzülmüştüm ama toparlandım.bayramdan sonra çalışmalar tam gaz devam edecek inşallah :)

zeynep arkadaşımızın 12 yıldır bebek hasreti varmış:(çok üzüldüm ben 18 aydır uğraşıyorum çok oldu diyodum ama yinede halime şükürler olsun.
rabbim topiğimizin bebişlerini tez zamanda göndersin inşallaaahh :)))

merhaba herkese:)yeni gelen arkadaşlar var hatta bi tanede adaşım var zeynep hoşgeldininnzz :)

yaşlar sorulmuş ben epey küçüğüm yaşım 23 :)

kırmızılar gelince dün çok üzülmüştüm ama toparlandım.bayramdan sonra çalışmalar tam gaz devam edecek inşallah :)

zeynep arkadaşımızın 12 yıldır bebek hasreti varmış:(çok üzüldüm ben 18 aydır uğraşıyorum çok oldu diyodum ama yinede halime şükürler olsun.
Rabbim topiğimizin bebişlerini tez zamanda göndersin inşallaaahh :)))

amin tez zamanda inşallah

kızlar birşey sorucam benım hep adetım 7 gun gelirdi.. ama bu ay 5 gun geldı adet olmadan önce kahverengı bır akıntı geldı ve 5 gun sonra adetım kesıldı ve arkasından kahverengı akıntım geldı. 3 gun de kesıldı esımle beraber olduk ondan sonra geldı akıntı gıbı kan gelmedı ben anlamadım bu neyın nesıdır neyın fesidir... test yapmıstım adet olmadan önce fakat negatifti.. :( eşimle henuz yenı evlıyız fakat ıkımızde bebek ıstıyoruz ... sonucta hayatımıza bır renk bı mutluluk daha eklemek ıstıyoruz.. tecrubelerınızı paylaşırsanız kızlar cok sevınırımmm :)) rabbım tum evlat ısteyenlere verır ıns...

yeni evliliklerde adette değişiklikler olabiliyo. ama içinizin rahat etmesi açısından bi kan testi yaptırın bence.inşallah bebeğiniz sizinledir :)

kuzzzuumm merabaaa:)iyiyim saol sen nasılsın?bugün giremedim temizlik yaptım dip köşe:) konu epey ilerlemiş okudum ama hepsini :)

hamdolsun halimize kuzucuk gündüz bizim kızlardan kimsecikler yoktu :( özledim hepinizi neyseki samyeli girdi demincek şimdi de sen:16:

Allah kolaylık versin canım sıcakta da pek bi zor oluyo temizlik :37:

hamdolsun halimize kuzucuk gündüz bizim kızlardan kimsecikler yoktu :( özledim hepinizi neyseki samyeli girdi demincek şimdi de sen:16:

pazar iftara misafirim var.yarında köye kayınvalideme gidicez iftara o yüzden bugünden hallettim işimi. aklım burda kalmadı değil.belirtilerden ne haber sende? bak sanki sen hamilesin gibime geliyo ama hayırlısı:)).dikkat et kendine. hafta sonuda test yaptır çatlatma beni meraktan :)) negatif çıkarsada üzülmek yok emi ?

nasılsın canım?

bakıyorum da anladığım kadarıyla hala umutsuzsun bu aydan.bak adet gelmeden umutsuzluğa kapılmak yok anlaştık mı?

zeynepcim sabredip dua edicez her şey vakti zamanı gelince oluyor,beklememiz lazım demek ki canını sıkma tatlım ben yaşadığım birkaç olaydan sonra hayırlısnı dilemeyi çok güzel öğrendim isyana götürmemeli bizi yaşadıklarımız kafan rahar gönlün ferah olsun canımm :16::16::16::16::3:

haklısın canım.rabbim hayırlı zamanda nesip etsin.toparladım kendimi ama baya sarsıldım.bidaha bu kadar kaptırmıycam kendimi.. :16:

hafta sonu haber alırsan bizi de merakta bırakma bendimahi :) hayırlısı olsun bakalımm:16:

herkese günaydınn.masallah epey kaynatmıssınız dün gece :) herkese mutlu bir gün diliyorum , herkesin KADİR GECESİ müberak olsun. bu mübarek günde yapacağınız dualar kabul olsun:16:

herkese günaydınn.masallah epey kaynatmıssınız dün gece :) herkese mutlu bir gün diliyorum , herkesin KADİR GECESİ müberak olsun. bu mübarek günde yapacağınız dualar kabul olsun:16:

teşekkür ederiz canımm:16::16: bende buradan senin vesilenle tüm topicdaşlarımın kadir gecesini tebrik ederim Rabbim ihya edebilmeyi nasip etsin cümlemize...

duada unutmayalım birbirimizi sadece bebiş konusunda değil her konuda:13:

Son düzenleme:
teşekkür ederiz canımm:16::16: bende buradan senin vesilenle tüm topicdaşlarımın kadir gecesini tebrik ederim Rabbim ihya edebilmeyi nasip etsin cümlemize...

duada unutmayalım birbirimizi sadece bebiş konusunda değil her konuda:13:

unutmayalım tabi birbirimize hep destek olalım dualarımızla

Back