• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu anda regl olup bitince sıkı çalışmaya girecek arkadaşlar buraya...

iftara misafirler vardı uğrayamadım .nasıl keyifleriniz ,,
mehmetelif pes etmek yok canım :20:,yarın dua edelim birbirimize :16::16:

bendihamişim nasılsın, belirtilerden bahsetmiyosun ama ben de merak ediyorum seni batımz yakın senle:34:

inşallah kendime gelirim.şu an çok bıkkınım

evet var acayip hemde bulsam herkesi bi kaşık suda boğcam:1::1:

sesimi yükseltip duruyom herkese gerçi benim böyle sıkıntılı hallerim olur arada :26: oyüzden bilemiyorum ki :50:

çoğu hamileden bunu duydum biliyor musun .sen de bütün belirtiler var ,yarın bence git laboratuvara yaptır testını rahat durursun ,bu kadar belirtin varsa kana geçmiştir :34:

çoğu hamileden bunu duydum biliyor musun .sen de bütün belirtiler var ,yarın bence git laboratuvara yaptır testını rahat durursun ,bu kadar belirtin varsa kana geçmiştir :34:

ne bileyim canım yaaaa şimdi gidersem negatifi görürsem çevremdekiler acele ettin diyecek ona canım sıkılıyor..

zaten annem inanmıyor göğsümdeki duruma üşütmedir nazardır fala diyor :5:

inşallah kendime gelirim.şu an çok bıkkınım

ben 8 aydır bunları yaşıyorum ,olsun canım ,şükrediyorum yine de başka kötü dertlerimiz olmasın ,bir haftacık mola yine kendine

geliceksin gerçekten :34: sabredelim hayırlı evlat olsun en önemlisi,rabbim biliyor zamanını :)

üzülme hepimiz aynıyız bak ,birbirimize

destek olucaz burda ,hamileler olucak onlarla o güzel duyguları paylaşıcaz, regli olanlara moral vericez :16::16:

Arkadaslar ben bu ay umitliydim fakat 3gun erken adet oldum bugun gordum kirmizi kartimi bende sabah laboquikin gebelik testini yapmistim ama kaset olani degil oburunu negatif cikti ardindan adet oldum fakat sabahtan beri sadece kahverengi geliyor normalde ilk gunumde baya gelirdi ama simdi oyle degil bir an acabami dedim ustune gormus olabilirmiyim diye sonrada kendimi burda yazarken buldum

ne bileyim canım yaaaa şimdi gidersem negatifi görürsem çevremdekiler acele ettin diyecek ona canım sıkılıyor..

zaten annem inanmıyor göğsümdeki duruma üşütmedir nazardır fala diyor :5:

olsun yaa ben kaç defa yaptırdım kim ne derse desin ,bi tüp kan vercen 5-10 bile çıksa hamile ihtimali oluyor

ben 8 aydır bunları yaşıyorum ,olsun canım ,şükrediyorum yine de başka kötü dertlerimiz olmasın ,bir haftacık mola yine kendine

geliceksin gerçekten :34: sabredelim hayırlı evlat olsun en önemlisi,rabbim biliyor zamanını :)

üzülme hepimiz aynıyız bak ,birbirimize

destek olucaz burda ,hamileler olucak onlarla o güzel duyguları paylaşıcaz, regli olanlara moral vericez :16::16:

haklısınız arkadaşlar.belkide regl olacağımiçin sıkıntı bastı bilmiyorum ama bugünde herşey ters gitti hayatımda

canım bel ,kasık ağrın var mı ?

canım kasık ağrısı var sıksık tatlı tatlı sızlıyor çoğunlukla solda nadiren sağda..bi de bazen kendimi koltuğa saldığımda hareketlice ozaman da sızlıyor orda bişey...bel ağrısı şimdilik yok

önceki akşam feci batarlar girmişti kasığıma bi de..

Arkadaslar ben bu ay umitliydim fakat 3gun erken adet oldum bugun gordum kirmizi kartimi bende sabah laboquikin gebelik testini yapmistim ama kaset olani degil oburunu negatif cikti ardindan adet oldum fakat sabahtan beri sadece kahverengi geliyor normalde ilk gunumde baya gelirdi ama simdi oyle degil bir an acabami dedim ustune gormus olabilirmiyim diye sonrada kendimi burda yazarken buldum

ne testi yaptın anlamadınm ben canım..hm idrar testinin ismimi bu ,
ama ümitlenme pek sonunda geliyor regli.değişiklik olabilir reglinde yarın gelir ,inşallah gelmez .ben kendi tecrübelerimden söylüyorum:50::50:

Back