ben de regl zamanlarında hep öyle diyorum bitince gene başlıyor hevesim :..inşallah hamile kalırsın tez zamanda hayırlsıyla
iftara misafirler vardı uğrayamadım .nasıl keyifleriniz ,,
mehmetelif pes etmek yok canım,yarın dua edelim birbirimize
bendihamişim nasılsın, belirtilerden bahsetmiyosun ama ben de merak ediyorum seni batımz yakın senle
evet var acayip hemde bulsam herkesi bi kaşık suda boğcam
sesimi yükseltip duruyom herkese gerçi benim böyle sıkıntılı hallerim olur arada :26: oyüzden bilemiyorum ki
çoğu hamileden bunu duydum biliyor musun .sen de bütün belirtiler var ,yarın bence git laboratuvara yaptır testını rahat durursun ,bu kadar belirtin varsa kana geçmiştir
inşallah kendime gelirim.şu an çok bıkkınım
ne bileyim canım yaaaa şimdi gidersem negatifi görürsem çevremdekiler acele ettin diyecek ona canım sıkılıyor..
zaten annem inanmıyor göğsümdeki duruma üşütmedir nazardır fala diyor
ben 8 aydır bunları yaşıyorum ,olsun canım ,şükrediyorum yine de başka kötü dertlerimiz olmasın ,bir haftacık mola yine kendine
geliceksin gerçektensabredelim hayırlı evlat olsun en önemlisi,rabbim biliyor zamanını :)
üzülme hepimiz aynıyız bak ,birbirimize
destek olucaz burda ,hamileler olucak onlarla o güzel duyguları paylaşıcaz, regli olanlara moral vericez
inşşş. cnm RABBİM isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin benim biraz uzak gibi geliyo çocuk sahibi olmak neyse hakkımızda hayırlısı olsun
olsun yaa ben kaç defa yaptırdım kim ne derse desin ,bi tüp kan vercen 5-10 bile çıksa hamile ihtimali oluyor
neden öyle düşünuyorsun .. bi sorun var mı canım
canım bel ,kasık ağrın var mı ?
evet var acayip hemde bulsam herkesi bi kaşık suda boğcam
sesimi yükseltip duruyom herkese gerçi benim böyle sıkıntılı hallerim olur arada :26: oyüzden bilemiyorum ki
bu arada bendimahi ne demek çok merak ettim
merhaba
ben de varımçok yeniyim aranızda
Arkadaslar ben bu ay umitliydim fakat 3gun erken adet oldum bugun gordum kirmizi kartimi bende sabah laboquikin gebelik testini yapmistim ama kaset olani degil oburunu negatif cikti ardindan adet oldum fakat sabahtan beri sadece kahverengi geliyor normalde ilk gunumde baya gelirdi ama simdi oyle degil bir an acabami dedim ustune gormus olabilirmiyim diye sonrada kendimi burda yazarken buldum
balık engeli kelime anlamı..bir çayın ismidir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?