• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu anda regl olup bitince sıkı çalışmaya girecek arkadaşlar buraya...

kizlar bende negativ cikti maalesef. psikolojik belirtiler insani baya etkiliyor. neredeyse yemin edebilirdim hamileyim diye bütün belirter vardi, bu demek oluyorki beyin baya etkiliyor insani. Ama moralim bozuk diyil Allaha sükürler olsun.
Allahim yeterki dogmus ve dogacak olan bebelere saglik versin.
Kaybederek aci cekmektense, olmadan hasret cekmek daha kolaymis gibi geliyor bana.
Allahim tüm anneleri ve babalari Evladindan ayirmasin Amiin.:79::79:

kizlar bende negativ cikti maalesef. psikolojik belirtiler insani baya etkiliyor. neredeyse yemin edebilirdim hamileyim diye bütün belirter vardi, bu demek oluyorki beyin baya etkiliyor insani. Ama moralim bozuk diyil Allaha sükürler olsun.
Allahim yeterki dogmus ve dogacak olan bebelere saglik versin.
Kaybederek aci cekmektense, olmadan hasret cekmek daha kolaymis gibi geliyor bana.
Allahim tüm anneleri ve babalari Evladindan ayirmasin Amiin.:79::79:

harikasın fafacel:54:

işte böyle olmak lazımm kızlaaaaaaar:8:

Hak bana göz verdi cocuk görsün diye (elhamdülillah)
Hak bana vicdan verdi cocuk sevindirsin diye ( elhamdülillah)
Hak bana el verdi cocuk oksasin diye ( elhamdülillah )
Hak bana dudak verdi minik yanaklari öpücüge bogsun diye (elhamdülillah)
Hak bana akil verdi onlari anlasin diye ( elhamdülillah)

Ve en önemlisi bunlari yasaksiz istedigim cocuga uygulayabilmem icin Sevgi verdi icime ( Elhamdülillah)

Cocugu olupta bunlardan mahrum kalanlara Allah yardimci olsun Insaaallah.

Demek istedigim ben kolaylikla her cocugu kendi evladimmis gibi sevebilme gücüne sahibim cok sükür. Ondan belki icim Rahat.
Hani Rahmetli Adile Nasit misali hepsi benim cocuklarim deermisim.

Hatta cocugum olsa bile Evlatlik edinmeyide cok istiyorum Allah nasip ederse ama buna tamamen kendimi hazirlamam lazim öncelikle. (Maddi yönden)

Hak bana göz verdi cocuk görsün diye (elhamdülillah)
Hak bana vicdan verdi cocuk sevindirsin diye ( elhamdülillah)
Hak bana el verdi cocuk oksasin diye ( elhamdülillah )
Hak bana dudak verdi minik yanaklari öpücüge bogsun diye (elhamdülillah)
Hak bana akil verdi onlari anlasin diye ( elhamdülillah)

Ve en önemlisi bunlari yasaksiz istedigim cocuga uygulayabilmem icin Sevgi verdi icime ( Elhamdülillah)

Cocugu olupta bunlardan mahrum kalanlara Allah yardimci olsun Insaaallah.

Demek istedigim ben kolaylikla her cocugu kendi evladimmis gibi sevebilme gücüne sahibim cok sükür. Ondan belki icim Rahat.
Hani Rahmetli Adile Nasit misali hepsi benim cocuklarim deermisim.

Hatta cocugum olsa bile Evlatlik edinmeyide cok istiyorum Allah nasip ederse ama buna tamamen kendimi hazirlamam lazim öncelikle. (Maddi yönden)

maşallah canım sana,,,tüm yazdıklarına katılıyorum:46::46::46:

Allah Allaaaah bizim kızların hiçbiri yok bu akşam, nerelerdesiniiiizz:31::31:

içim sıkkın zaten:25:

kızlarbende bu ay istiyorum ama tamda yumurtlama günümdeyim bugün eşimle görüşemiyorum.yarın görüşecem yarında kandil biliyorsunuz bu konuda aydınlatacak biri varmı

iftara misafirler vardı uğrayamadım .nasıl keyifleriniz ,,
mehmetelif pes etmek yok canım :20:,yarın dua edelim birbirimize :16::16:

bendihamişim nasılsın, belirtilerden bahsetmiyosun ama ben de merak ediyorum seni batımz yakın senle:34:

iftara misafirler vardı uğrayamadım .nasıl keyifleriniz ,,
mehmetelif pes etmek yok canım :20:,yarın dua edelim birbirimize :16::16:

bendihamişim nasılsın, belirtilerden bahsetmiyosun ama ben de merak ediyorum seni batımz yakın senle:34:

kız Allah mı yazdırdı ne bendi"hamişim" yazmışsın :9::9:
hoş geldin canım özledim yaw:16:

sorma bugün pek iyi değilim sol göğüsümün uç tarafına nasıl iğneler saplanıyor batarlar giriyor, anlamadım yaa şüpede kaldım belki üşütme falandır samyelicim...

bugün başım ağrıyor çok gerginim ve çooook sıcak hararetleniyorum iş yapamıyorum sıcaktan yaw kaşıntı basıyo

kız Allah mı yazdırdı ne bendi"hamişim" yazmışsın :9::9:
hoş geldin canım özledim yaw:16:

sorma bugün pek iyi değilim sol göğüsümün uç tarafına nasıl iğneler saplanıyor batarlar giriyor, anlamadım yaa şüpede kaldım belki üşütme falandır samyelicim...

bugün başım ağrıyor çok gerginim ve çooook sıcak hararetleniyorum iş yapamıyorum sıcaktan yaw kaşıntı basıyo

bebeğimmmm sen hamile olabilirsinnnnnn bu kadar olur yaaa iç sıkılması tuhaf bi sinirlilik var mı ?

kızlarbende bu ay istiyorum ama tamda yumurtlama günümdeyim bugün eşimle görüşemiyorum.yarın görüşecem yarında kandil biliyorsunuz bu konuda aydınlatacak biri varmı

kandil olsun bir şey olmaz.ibadetini yaptıktan sonra onu da yaparsın.yada önce farketmez. sonuçta eşinle beraber olmanda ibadet

bebeğimmmm sen hamile olabilirsinnnnnn bu kadar olur yaaa iç sıkılması tuhaf bi sinirlilik var mı ?

evet var acayip hemde bulsam herkesi bi kaşık suda boğcam:1::1:

sesimi yükseltip duruyom herkese gerçi benim böyle sıkıntılı hallerim olur arada :26: oyüzden bilemiyorum ki :50:

aynen aşırı yılgınım canım birşey istemiyor.kırmızılar geliyor gibi.takvimi de sildim zaten :(( ekleyip coşturmuştum sizi ama benden bu kadar

ama yakışmıyor şekerimm böyle olumsuz olunur muuu:45:

bak daha 10 aylık evlisin..neler yaşayanlar var..

olmazsa olmadı canım ne olacak yani..Rabbiimin gücüne gider tatlım hani insan üzülür ama böyle karamsarlığa vurmamalısın:19:

canım merak etme rahat olabilirsin kandilde ilişkiye girilmez veya çocuk yapılmaz diye bir şey yok benim eşim medrese eğitimi almış hocadır böyle söylentilere itibar etmez hatta daha güzel der..

Back