- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
Adamın ihtiyaçlarını karsilama evlilikle alakali birsey söyleme.. hevesli görünme... seni tam olarak kalbinde yada mantiginda oturtamamis..Yaş da sorun olabilir.. seninle evlenmeyecek.. sen evlilik bekliyorsan ayrıl beklemiyorsan ayrılma.. ihtiyaçlarını da karsilamaarkadaşlar merhaba ben 32 yaşınayım sevgilime 33 . 8 aydır birlikteyiz. sevgilim maddi durumu iyi olan bir ailenin oğluydu biz çıkmaya başlamadan bir süre önce iflas etmişler ve su an işsiz ve maddi olarak zor durumda. ilişkiye başladıktan 6 ay sonra ben ilişkinin nereye gideceğini sordum o da bana bir söz veremeyeceğini ne olacağını bilmediğini söyledi. ben maddiyatla alakalı mı diye sorunca hayır şartlar uygun olsa da seninle evlenecek kadar seni sevmiyorum dedi.seni seviyorum ama o kadar yoğun değil dedi. ama ileride ne olur bilmiyorum dedi. bende dürüst davrandı en azından iye zamana bırakmaya karar verdim. bu arada erkek arkadaşımın maddi zorlukları olduğu için telefon faturasını cep harçlığını falan ben temin ediyorum. cinsel anlama da tam olarak olmasa da bazı şeyler yaşıyoruz. kimi gün saatlerce telefona konuşuyoruz dertleşiyor benimle kimi zaman oluyor iki dk konuşmak bile sıkıntı veriyor. bu gün yani 8 inci ayda yine aynı şeyi sordum bu seferde şu an seninle evlenmek istemiyorum dedi. ben ne yapmam gerektiğini. ne yapmaya çalışıyor sizce. bana akıl verin lütfen
çok saolun. kimseye anlatamıyorum kimseyle paylaşamıyorum o kadar kötüyüm ki bilemezsiniz. kendime kızıyorum yaşadıklarıma kızıyorum. gelecekten korkuyorum . o kadar karmançormanım kiEvlenmesine gerek kalmadan yolacak kaz bulmuş tabiki de halinden memnundur beyfendi. Bence aklınızı başınıza toplayıp ayrılmayı teklif etmeden kendiniz ayrılın. Parası cebine konuyor faturası ödeniyor arada bir iki cilve vs fırsatı olsa bunu yapıp ömür boyu evlenmeyecek çok erkek var. O kadar sorumluluğu şimdiden üstlenmişsin ki düşünsene evlense ne değişecek hayatına ne katılacak? Çünkü açık açık söylemiş o kadar sevmiyorum diye kusura bakmayın biraz kırıcı olabilirim, ama bu demektir ki ben bir ömür sana katlanamam, daha iyisini bulana kadar kendi rızanla hayatımda kal ki boşluğa düşmeyeyim. Ki siz muhattabı kesince başka biriyle nasıl evleneceğini de göreceksiniz, daha fazla bağlanmamaya çalışarak birden kesin atın. Ona değil kendinize acıyın düşünün ki bu olayı çok yakın arkadaşınız yaşadı dışardan bakın kendinize ve silkelenin
Korkulacak tek şey eğer bu durumu saplantı yaparsanız bir hiç uğruna gidecek yıllarınız.. Bilmiyorum yaşınızdan dolayı belki kendinizi direk evlilik odaklı yaşıyorsunuzdur, zaten çoğu insan olursa sonu evlilik olsun diye ciddi bir ilişkiye başlar, ama o tarz hayalleri de haketmeyecek biri için kurmayın. Bence buradaki çoğu yorumdan artık anlamışsınızdır, adam sizi değil siz kendinizi oyalıyorsunuz. Seni sevmediğini söylediği halde öpen birisi de sırf cinsellik tahrik olma amaçlı öpüyordur emin ol, belki yaşadığınız özel anlarsa büyük ve duygusal anlamlar yüklüyorsundur çünkü bazen insan kör olabiliyor, madem sevmiyor neden öptü, 5 saat konuştuk bence bana aşık.. Siz olmasanız başkası olacak yaşım sizden küçük, aynı olmasa bile çok benzerini ben yaşadım, maksimum 1-2 ay üzülürsünüz dur demezseniz. Uğruna boş boş geçecek, kısmetlerinizi kaçıracağınız ve hayata geç kalacağınız 5 yıl yaşamaktansa, depresyonun dibinde 1 ay geçirin. Hem kadınız biz Saç baş alışveriş o 1 ay çok kolay geçer gözünüzde büyütmeyin korkmayın..çok saolun. kimseye anlatamıyorum kimseyle paylaşamıyorum o kadar kötüyüm ki bilemezsiniz. kendime kızıyorum yaşadıklarıma kızıyorum. gelecekten korkuyorum . o kadar karmançormanım ki
Sizi kullanıyor çok net. Lütfen kendinizi bu duruma düşürmeyin.arkadaşlar merhaba ben 32 yaşınayım sevgilime 33 . 8 aydır birlikteyiz. sevgilim maddi durumu iyi olan bir ailenin oğluydu biz çıkmaya başlamadan bir süre önce iflas etmişler ve su an işsiz ve maddi olarak zor durumda. ilişkiye başladıktan 6 ay sonra ben ilişkinin nereye gideceğini sordum o da bana bir söz veremeyeceğini ne olacağını bilmediğini söyledi. ben maddiyatla alakalı mı diye sorunca hayır şartlar uygun olsa da seninle evlenecek kadar seni sevmiyorum dedi.seni seviyorum ama o kadar yoğun değil dedi. ama ileride ne olur bilmiyorum dedi. bende dürüst davrandı en azından iye zamana bırakmaya karar verdim. bu arada erkek arkadaşımın maddi zorlukları olduğu için telefon faturasını cep harçlığını falan ben temin ediyorum. cinsel anlama da tam olarak olmasa da bazı şeyler yaşıyoruz. kimi gün saatlerce telefona konuşuyoruz dertleşiyor benimle kimi zaman oluyor iki dk konuşmak bile sıkıntı veriyor. bu gün yani 8 inci ayda yine aynı şeyi sordum bu seferde şu an seninle evlenmek istemiyorum dedi. ben ne yapmam gerektiğini. ne yapmaya çalışıyor sizce. bana akıl verin lütfen
bidaha birini sevememekten korkuyorumKorkulacak tek şey eğer bu durumu saplantı yaparsanız bir hiç uğruna gidecek yıllarınız.. Bilmiyorum yaşınızdan dolayı belki kendinizi direk evlilik odaklı yaşıyorsunuzdur, zaten çoğu insan olursa sonu evlilik olsun diye ciddi bir ilişkiye başlar, ama o tarz hayalleri de haketmeyecek biri için kurmayın. Bence buradaki çoğu yorumdan artık anlamışsınızdır, adam sizi değil siz kendinizi oyalıyorsunuz. Seni sevmediğini söylediği halde öpen birisi de sırf cinsellik tahrik olma amaçlı öpüyordur emin ol, belki yaşadığınız özel anlarsa büyük ve duygusal anlamlar yüklüyorsundur çünkü bazen insan kör olabiliyor, madem sevmiyor neden öptü, 5 saat konuştuk bence bana aşık.. Siz olmasanız başkası olacak yaşım sizden küçük, aynı olmasa bile çok benzerini ben yaşadım, maksimum 1-2 ay üzülürsünüz dur demezseniz. Uğruna boş boş geçecek, kısmetlerinizi kaçıracağınız ve hayata geç kalacağınız 5 yıl yaşamaktansa, depresyonun dibinde 1 ay geçirin. Hem kadınız biz Saç baş alışveriş o 1 ay çok kolay geçer gözünüzde büyütmeyin korkmayın..
saf misin? 32 yasindasin birde...arkadaşlar merhaba ben 32 yaşınayım sevgilime 33 . 8 aydır birlikteyiz. sevgilim maddi durumu iyi olan bir ailenin oğluydu biz çıkmaya başlamadan bir süre önce iflas etmişler ve su an işsiz ve maddi olarak zor durumda. ilişkiye başladıktan 6 ay sonra ben ilişkinin nereye gideceğini sordum o da bana bir söz veremeyeceğini ne olacağını bilmediğini söyledi. ben maddiyatla alakalı mı diye sorunca hayır şartlar uygun olsa da seninle evlenecek kadar seni sevmiyorum dedi.seni seviyorum ama o kadar yoğun değil dedi. ama ileride ne olur bilmiyorum dedi. bende dürüst davrandı en azından iye zamana bırakmaya karar verdim. bu arada erkek arkadaşımın maddi zorlukları olduğu için telefon faturasını cep harçlığını falan ben temin ediyorum. cinsel anlama da tam olarak olmasa da bazı şeyler yaşıyoruz. kimi gün saatlerce telefona konuşuyoruz dertleşiyor benimle kimi zaman oluyor iki dk konuşmak bile sıkıntı veriyor. bu gün yani 8 inci ayda yine aynı şeyi sordum bu seferde şu an seninle evlenmek istemiyorum dedi. ben ne yapmam gerektiğini. ne yapmaya çalışıyor sizce. bana akıl verin lütfen
bidaha birini sevememekten korkuyorum
yok bizim kızlar illa altında bir şey ararSöylemiş işte, illa altında neden mesaj arıyorsunuz? Evlenmek istemiyorum demek seninle evlenme niyetim yok şu an takılıyoruz böyle okey beni sıkboğaz etme sorup durma demek.
stres topumsun demiş.arkadaşlar merhaba ben 32 yaşınayım sevgilime 33 . 8 aydır birlikteyiz. sevgilim maddi durumu iyi olan bir ailenin oğluydu biz çıkmaya başlamadan bir süre önce iflas etmişler ve su an işsiz ve maddi olarak zor durumda. ilişkiye başladıktan 6 ay sonra ben ilişkinin nereye gideceğini sordum o da bana bir söz veremeyeceğini ne olacağını bilmediğini söyledi. ben maddiyatla alakalı mı diye sorunca hayır şartlar uygun olsa da seninle evlenecek kadar seni sevmiyorum dedi.seni seviyorum ama o kadar yoğun değil dedi. ama ileride ne olur bilmiyorum dedi. bende dürüst davrandı en azından iye zamana bırakmaya karar verdim. bu arada erkek arkadaşımın maddi zorlukları olduğu için telefon faturasını cep harçlığını falan ben temin ediyorum. cinsel anlama da tam olarak olmasa da bazı şeyler yaşıyoruz. kimi gün saatlerce telefona konuşuyoruz dertleşiyor benimle kimi zaman oluyor iki dk konuşmak bile sıkıntı veriyor. bu gün yani 8 inci ayda yine aynı şeyi sordum bu seferde şu an seninle evlenmek istemiyorum dedi. ben ne yapmam gerektiğini. ne yapmaya çalışıyor sizce. bana akıl verin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?