• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

su an seninle evlenmek istemiyorum ne demek :(

SEni oyalıyor.. bir takm maddi destek verdiğinden dolayı bırakmıyorda.. dışardan bakınca görünen bu.

ya ben bir kadının belki zamanla oda sever ister diye çaresizce beklemesini kabul edemiyorum. Faturasını öde, harçlık ver, cinsel olarak da yaşa. neyin aklını istiyorsunuz adam açıkça dürüstçe sizi maddi manevi sömürdüğünü söylemiş

mesejınızı aglayar okudum. içime ona karşı hiç kötülük yok . ve o kadar egırıma gidiyo ki bunları yaşıyo olmak

Bende sizin üzüntünüzü derinden hissettim gerçekten. Ben seviyorum, zamanla o da sever belki diye düşünüyorsunuz ama sevecek olan insan karşısındaki insanı bile isteye bu şekilde üzmez. Ki ne kadar kötü durumda olursa olsun sizden para alması çok iğrenç geliyor bana, hediye alırsınız yemek ısmarlarsınız tabi ama faturasını ödemek nedir. Lütfen kurduğunuz sahte mutluluktan uyanıp farkına varın gerçeklerin, kötü şeyler yaşadınız diye hep yaşayacak değilsiniz, dışarıda sizi çok mutlu edecek insanlar da var.

ya ben yanlış yazdım ya siz yanlış okudunuz. seni seviyorum ama evlenecek kadar egil diyor. cevap vermeniz bile benim için çok değerli yanlış anlamayın ama gurursuz kelimesini kabul etmiyorum
evet seviyor.
bir kediyi, bir kuşu sever gibi.

sokaktan geçen herhangi bir insana de ki, "tüm masrafların benden, cinsellik de benden, sık boğaz da etmem".
hepsi seni sever

sık bogaz etmiyorum sadece soruyoru. yanlış anladınız. evet öle bi üşüncem var ama kısmet dese asla kötü bişe düşünmem. istemiyorum iyor. bitirelim mi iyorum onaa hayır diyor . aciz görünbilirim gözünüze ama sadece napıcağımı bilmiyorm
Aciz falan görmüyorumda kendini kullandrmana kızıyorum harçlık verme faturasını ödeme fazla mesaj atma o direk bırakır zaten

Bende sizin üzüntünüzü derinden hissettim gerçekten. Ben seviyorum, zamanla o da sever belki diye düşünüyorsunuz ama sevecek olan insan karşısındaki insanı bile isteye bu şekilde üzmez. Ki ne kadar kötü durumda olursa olsun sizden para alması çok iğrenç geliyor bana, hediye alırsınız yemek ısmarlarsınız tabi ama faturasını ödemek nedir. Lütfen kurduğunuz sahte mutluluktan uyanıp farkına varın gerçeklerin, kötü şeyler yaşadınız diye hep yaşayacak değilsiniz, dışarıda sizi çok mutlu edecek insanlar da var.
hepinize çok teşekür ederim . aslına brnime biliğim şeyleri söyleiniz bana. saece en bunlara gözmü kulgımı kapatıyoum. dışardan birilerinen duymak iyi geli . az önce araım ve bunu haketmediğimi söyledim. arkadaş olarak herzaman yanında olugumu ama artık sevgilisi olmak istemediğimi söyledim. bi zaman bırakalım bitirmegelim dedi ama kabul etmedim. birbirimize yeterince zamn tanıdık olmuyorsa hayırlı olan buur eim ve bitirim. kötü bi ansan degil biiyorum. uygusal anlamda kullanıldım belki ama maddi anlama art niyeti oldugunuda kesinlikle düşünmüyorum. allah onuna yarımcısı olsun benim de . evet mutsuzum su an aglıyorum içim parçalanıyor ama biliyorum ki onu 1 yıl sonra 2 yıl sonra başkası için benen giderken gördüğüme daha çok üzülecektim . allah büyük elbet geçicek unutucam. hepinizen allah razı olsun

Aciz falan görmüyorumda kendini kullandrmana kızıyorum harçlık verme faturasını ödeme fazla mesaj atma o direk bırakır zaten
hepinize çok teşekür ederim . aslına brnime biliğim şeyleri söyleiniz bana. saece en bunlara gözmü kulgımı kapatıyoum. dışardan birilerinen duymak iyi geli . az önce araım ve bunu haketmediğimi söyledim. arkadaş olarak herzaman yanında olugumu ama artık sevgilisi olmak istemediğimi söyledim. bi zaman bırakalım bitirmegelim dedi ama kabul etmedim. birbirimize yeterince zamn tanıdık olmuyorsa hayırlı olan buur eim ve bitirim. kötü bi ansan degil biiyorum. uygusal anlamda kullanıldım belki ama maddi anlama art niyeti oldugunuda kesinlikle düşünmüyorum. allah onuna yarımcısı olsun benim de . evet mutsuzum su an aglıyorum içim parçalanıyor ama biliyorum ki onu 1 yıl sonra 2 yıl sonra başkası için benen giderken gördüğüme daha çok üzülecektim . allah büyük elbet geçicek unutucam. hepinizen allah razı olsun

ya ben yanlış yazdım ya siz yanlış okudunuz. seni seviyorum ama evlenecek kadar egil diyor. cevap vermeniz bile benim için çok değerli yanlış anlamayın ama gurursuz kelimesini kabul etmiyorum

9 sayfayı da iyice okudun mu arkadaşım sen? Aklın yolu bir. Kaç kişi senin DÜŞÜNMEK İSTEDİĞİN gibi düşünmüş yorumlarda.
Adam SEVMİYORUM demiş. Evlenecek kadar sevmemek ne demek bana açıklar mısın? Zira okuduğumu anlayamıyormuşum da..

Bir insanı evlenecek kadar sevmemek ona "Beni evlilik fikriyle boğma. Hayatımın bir köşesinde ol takılalım gezelim ama hayatımı birleştirmem beklentiye girme" demektir. Net.. :ukala:

Siz seviyor musunuz peki gercekten? Size karşı hala böyle düşünen biriyle neden devam ettiğinizi anlamadım.hem cinsel hem maddi anlamda doyuruyorsunuz.yol verin gitsin.yürümez

sizin ilişkiniz evlilik boyutuna taşınacak gibi görünmüyor, çünkü sizi evlenecek kadar sevmesine müsaade etmiyorsunuz, erkek burada maddi imkansızlıklar nedeniyle kendini iyice bırakmış ve bir kadından cep harçlığı alacak kadar gurur devre dışı kalmış, erkekler bir kadına tamamlayıcı olduklarında kendilerini iyi hissederler yani erkek kadına maddi manevi sahip çıktığı sürece daha çok bağlanır, eğer roller değişir de kadın bunları yaparsa erkek için duygusal anlamda o kadının hiçbir değeri yoktur, bu kadınlar içinde tersi olarak geçerlidir, yani aynı şekilde kadın da erkeğin sahiplendiği maddi manevi destek verdiği ölçüde erkeğe bağlanır doğamız böyle, siz rolleri değiştirmişsiniz, erkek arkadaşınız da sanırım yaşadığı olumsuz durumlar neticesinde her şeyi salmış takmıyor umursamıyor, belki de karakteri böyleydi bilemiyorum ama özetleyecek olursam, hem kendinizi kullandırıyorsunuz hem üzerine para veriyorsunuz.
1 hafta 10 gün kafanızı dinleyin iletişime geçmeyin, ama bu dönem içerisinde onu düşünmemeye çalışın farklı ve yeni şeylerle meşgul olun, yaptığınız yanlışın farkına varıp daha sağlıklı düşüneceğinizi umut ediyorum.

gerçekler insana bazen zor geliyo sakın bi daha barışma bile maddi anlamda art niyetli olmasa çalışır gene senin eline bakmaz biz evli olduğumuz halde almaz istemez seninki seni sömürüyo bırak hayırlısı ayrılmak mesaj yazsada yazma

Bi msjinda demissin ki sevdigim adamla evlenmek istiyorum diye adam seni sevmiyor ki hayatinda olmandan memnun
Maddi desteksin manevi desteksin cinsel desteksin eee daha ne olsun
Ayrica bana umut baglama da diyor yrn bi gun ben sana demistim dicek
Bunu kendine yapma
Bitirdim demissin ama arkadas olarak da kalma
Seni yolmaya gene devam eder

Varliga alismis adam kolay kolay sevgiliden para alamaz. Sizinkinin zenginligi baba palavra gibi geldi.

Belki ilerde evlenir diyerekten, kendinizi yoldurmaya devam..

Bi msjinda demissin ki sevdigim adamla evlenmek istiyorum diye adam seni sevmiyor ki hayatinda olmandan memnun
Maddi desteksin manevi desteksin cinsel desteksin eee daha ne olsun
Ayrica bana umut baglama da diyor yrn bi gun ben sana demistim dicek
Bunu kendine yapma
Bitirdim demissin ama arkadas olarak da kalma
Seni yolmaya gene devam eder
haklısınız . yarın giderken ben nasıl yaparsın bunu emiyeyim iye kendini garantiliyo. ben sana bi söz vermedim diyip geçicek . o zaman ona değil kendime kızıcam . o yuzden böle olması gerekiyosa böle olsun. yazıldıysa kadere elbet yollarımız yine keşirir. ben saece mutlu olmak istiyorum aşka hiç bir beklentim olmafı bnim ondan . o da olmuyosa kenimle mutlu olurum bende

Back