- 28 Ağustos 2017
- 262
- 181
- 103
- 35
ben ona onunla evlenmek istediğimi ilişkimşn sonunun böle olmasını istediğimi sötledim zaten. o a bana yarın ne getirir bilemem dedi. hatta o zaman ayrılmamızın aha doğru olacağını baglanıp üzülmek istemediğimi söyleim . o ise zaman bırakalım ben seninle mutluyum sadece evlilik cii bi karar dedi. bende dürüstlüğüne güvendim ve tamam deim. tabi sevgi e olunca sanırım bitmesin istedim . ama hala durumda bi egişiklik olmaması beni mutsuz etti ve dışardan bi akılla olayın nasıl göründüğünü görmek istedim.
Gö.. yok evlenmeye tabi. Her turlu yanindasiniz niye evlensin ki. Tekmeyi basin gitsin. Hayir gelmez o adamdan size..arkadaşlar merhaba ben 32 yaşınayım sevgilime 33 . 8 aydır birlikteyiz. sevgilim maddi durumu iyi olan bir ailenin oğluydu biz çıkmaya başlamadan bir süre önce iflas etmişler ve su an işsiz ve maddi olarak zor durumda. ilişkiye başladıktan 6 ay sonra ben ilişkinin nereye gideceğini sordum o da bana bir söz veremeyeceğini ne olacağını bilmediğini söyledi. ben maddiyatla alakalı mı diye sorunca hayır şartlar uygun olsa da seninle evlenecek kadar seni sevmiyorum dedi.seni seviyorum ama o kadar yoğun değil dedi. ama ileride ne olur bilmiyorum dedi. bende dürüst davrandı en azından iye zamana bırakmaya karar verdim. bu arada erkek arkadaşımın maddi zorlukları olduğu için telefon faturasını cep harçlığını falan ben temin ediyorum. cinsel anlama da tam olarak olmasa da bazı şeyler yaşıyoruz. kimi gün saatlerce telefona konuşuyoruz dertleşiyor benimle kimi zaman oluyor iki dk konuşmak bile sıkıntı veriyor. bu gün yani 8 inci ayda yine aynı şeyi sordum bu seferde şu an seninle evlenmek istemiyorum dedi. ben ne yapmam gerektiğini. ne yapmaya çalışıyor sizce. bana akıl verin lütfen
maddiyatla alakalı mı diye sorunca hayır şartlar uygun olsa da seninle evlenecek kadar seni sevmiyorum dedi.seni seviyorum ama o kadar yoğun değil dedi. ama ileride ne olur bilmiyorum dedi.
mesejınızı aglayar okudum. içime ona karşı hiç kötülük yok . ve o kadar egırıma gidiyo ki bunları yaşıyo olmakSizle aynı yaştayız, yaş itibari ile insan evlenmek istiyor bunu anlarım ama siz evliliğe giden bir ilişkide yaşamıyorsunuz ki. Kaldı ki bu yaşlarda evliliği ilişkinin 6. ayında konuşmak çok geç, insanlar iki ayda evleniyorlar. Lütfen sizi kullandığının farkına varın ve bunu kendinize yapmayın.
yanlış anlamayın ben e 6 ay sonra evlenecekmiyiz diye sormadım. onada açıkladım. bişeler elbette kısmettir. ama baştan bi fikir olabilir evet bunla olur yada olmaz diye. o anlama bakışnı sordum. yoksa zeten istese de su an böle bi işe kalkışacak durumda değil. benim maddi olarak bi sorunum yok onun öle olunc ben paylaşmayı teklif ettim. ben bilmiyorum biraz safım galiba. bennim bakışıma göre bi insanı seviyosanız iyi de kötüde yanında olmak lazım . o mantıkla faturasını ben ödüyorum. o konuda onun bi talebi olmadı hakkını yiyemem6 aylık ilişkide bana da nereye gidiyor bu ilişki diye sorsalar ben de bilmiyorum derdim. Kimseye de böyle bir soru sormadım. Siz evlenmek istiyorsanız ben şu zaman içinde evlenmek istiyorum deyin, bana uymaz derse ayrılın. Net olun bence. Bir de koca adamın faturasını falan ödemeyin Allah aşkına.
birilerinin bunu söylemesine ihtiyacım var geliba. çok teşekür ederimSenin canın yanıyor ama adamın umrunda degil seni elinde tutuyor senden faydalanıyor ilerisi yok yani
haklısınızdır belki. ama benim buna imkanım var ve sevdiğim adam zor durumdayken rahat edemiyorum. hani iyide kötüe birlikte olmak yanyana olmak gibi düşünüyorum ben bu olayı. belkie temel hatam budurO değil de fatura, harçlık vs. Temin edecek konuma nasıl geldiniz? Asla asla ilişki içinde bu tarz işlere girmemelisiniz. Siz farkında değilsiniz ama yardım etme konumuna gelince ilişki içindeki bütün dinamikleri bozuyor ve karşı tarafın sizden soğumasına sebep oluyorsunuz bu şekilde.
çok üzülüyorumSenin canın yanıyor ama adamın umrunda degil seni elinde tutuyor senden faydalanıyor ilerisi yok yani
seni sevmiyorum dedi
seninle evlenmek istemiyorum
ya ben yanlış yazdım ya siz yanlış okudunuz. seni seviyorum ama evlenecek kadar egil diyor. cevap vermeniz bile benim için çok değerli yanlış anlamayın ama gurursuz kelimesini kabul etmiyorumAdam daha ne desin hayatımda yedeklerdesin demek için acaba?
Ne kadar gurursuzsunuz sevmiyorum diyen adamın yanında durmak için.
Hadi siz de sevgi ,evlilik beklentisi içinde olmayan free takılmayı isteyen bir kadın olsanız anlarım da siz 'evlenecek miyiz?' diyorsunuz, o 'SENİ SEVMİYORUM EVLENMEK İSTEMİYORUM' diyor.
Daha ne desin bu adam?
Yolunuyorsun arkadaş açın gözünüzü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?