su an seninle evlenmek istemiyorum ne demek :(

Erkekler bekar hayatına alıştıktan sonra başkasıyla yaşamak, düzenini değiştirmek sanırım zor geliyor. O da bekar hayatından kopmak, yeni bir düzen kurmak, aile olmak istemiyor demek ki. Ne yardan geçiyor ne serden. Benim dayım da evlenip boşanmıştı, onu çok seven bir kız arkadaşı vardı, kadın evlenmek istedi ama dayım ben daha evlenemem dedi, kızdan ayrıldı, bir kaç ay sonra internetten tanıştığı evlenip boşanmış genç bi kızla evlendi. Kadınlar zor evet de erkeklerin işine de akıl sır ermiyor.

Gö.. yok evlenmeye tabi. Her turlu yanindasiniz niye evlensin ki. Tekmeyi basin gitsin. Hayir gelmez o adamdan size..

Adam zaten ne yapmak istedigini açık açık söylemiş. İleride ne olur bilemem demesi kararsizligindan, evlenme niyetinin olmasindan dolayi degil. Kafama belki tas duser, daha iyisini bulamazsam evlenirim anlamında

Erkekler düzdür,ne diyorlarsa odur.
Kolay kolay ima etmezler.
Evlenmek istemiyorum seninle demek,sizinle evlenmeyecek demektir.
Bugün de olsa yarın da olsa cevap tektir,değişmez.

Üstünüzden geçiniyor
İyi niyetinizden kaybedeceksiniz
Çocuk bakmıorsunuz eş arıyorsunuz yol yakınken yolu değiştirin.

mesejınızı aglayar okudum. içime ona karşı hiç kötülük yok . ve o kadar egırıma gidiyo ki bunları yaşıyo olmak

neden kendinizi kullandırıyorsunuz anlamıyorum. belli ki adamın niyeti yok izinle evlenmeye

6 aylık ilişkide bana da nereye gidiyor bu ilişki diye sorsalar ben de bilmiyorum derdim. Kimseye de böyle bir soru sormadım. Siz evlenmek istiyorsanız ben şu zaman içinde evlenmek istiyorum deyin, bana uymaz derse ayrılın. Net olun bence. Bir de koca adamın faturasını falan ödemeyin Allah aşkına.

yanlış anlamayın ben e 6 ay sonra evlenecekmiyiz diye sormadım. onada açıkladım. bişeler elbette kısmettir. ama baştan bi fikir olabilir evet bunla olur yada olmaz diye. o anlama bakışnı sordum. yoksa zeten istese de su an böle bi işe kalkışacak durumda değil. benim maddi olarak bi sorunum yok onun öle olunc ben paylaşmayı teklif ettim. ben bilmiyorum biraz safım galiba. bennim bakışıma göre bi insanı seviyosanız iyi de kötüde yanında olmak lazım . o mantıkla faturasını ben ödüyorum. o konuda onun bi talebi olmadı hakkını yiyemem

O değil de fatura, harçlık vs. Temin edecek konuma nasıl geldiniz? Asla asla ilişki içinde bu tarz işlere girmemelisiniz. Siz farkında değilsiniz ama yardım etme konumuna gelince ilişki içindeki bütün dinamikleri bozuyor ve karşı tarafın sizden soğumasına sebep oluyorsunuz bu şekilde.

haklısınızdır belki. ama benim buna imkanım var ve sevdiğim adam zor durumdayken rahat edemiyorum. hani iyide kötüe birlikte olmak yanyana olmak gibi düşünüyorum ben bu olayı. belkie temel hatam budur

seni sevmiyorum dedi
seninle evlenmek istemiyorum

Adam daha ne desin hayatımda yedeklerdesin demek için acaba?

Ne kadar gurursuzsunuz sevmiyorum diyen adamın yanında durmak için.
Hadi siz de sevgi ,evlilik beklentisi içinde olmayan free takılmayı isteyen bir kadın olsanız anlarım da siz 'evlenecek miyiz?' diyorsunuz, o 'SENİ SEVMİYORUM EVLENMEK İSTEMİYORUM' diyor.
Daha ne desin bu adam?
Yolunuyorsun arkadaş açın gözünüzü..

Evlenmesine gerek kalmadan yolacak kaz bulmuş tabiki de halinden memnundur beyfendi. Bence aklınızı başınıza toplayıp ayrılmayı teklif etmeden kendiniz ayrılın. Parası cebine konuyor faturası ödeniyor arada bir iki cilve vs fırsatı olsa bunu yapıp ömür boyu evlenmeyecek çok erkek var. O kadar sorumluluğu şimdiden üstlenmişsin ki düşünsene evlense ne değişecek hayatına ne katılacak? Çünkü açık açık söylemiş o kadar sevmiyorum diye kusura bakmayın biraz kırıcı olabilirim, ama bu demektir ki ben bir ömür sana katlanamam, daha iyisini bulana kadar kendi rızanla hayatımda kal ki boşluğa düşmeyeyim. Ki siz muhattabı kesince başka biriyle nasıl evleneceğini de göreceksiniz, daha fazla bağlanmamaya çalışarak birden kesin atın. Ona değil kendinize acıyın düşünün ki bu olayı çok yakın arkadaşınız yaşadı dışardan bakın kendinize ve silkelenin

ya ben yanlış yazdım ya siz yanlış okudunuz. seni seviyorum ama evlenecek kadar egil diyor. cevap vermeniz bile benim için çok değerli yanlış anlamayın ama gurursuz kelimesini kabul etmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…