su an seninle evlenmek istemiyorum ne demek :(

25 olsanız zaman verin derdimde..33 yaşında vakit kaybetmeye gerek yok bence..bu arada birçok insana garip gelse de açıkça söylemesini taktir ettim..sizde saygı duyup yolunuza bakın.

evlenmek istemiyo işte niye sık boğaz ediyosun demek ki o kadar sevmiyo adam daha ne desin ayrıca senn iye ödüyosun telefon faturasını ve cep harçlığını
sık bogaz etmiyorum sadece soruyoru. yanlış anladınız. evet öle bi üşüncem var ama kısmet dese asla kötü bişe düşünmem. istemiyorum iyor. bitirelim mi iyorum onaa hayır diyor . aciz görünbilirim gözünüze ama sadece napıcağımı bilmiyorm

slında bu kaar güçsüz biri eğilim sadece sevgi elimi kolumu baglaı. ayrılmayı teklif ettim hayır ayrılmak istemiyorum senin hayatıma olmandan memnunum dedi. ama sevilmediğini bilmek çok ağırmış

sanırım haklısınız. daha önce 4 senelik bi ilişkimde de aynı şeyi yaşadım. yine başıma gelmesini kabul edemiyorum o kadar mutsuzum ki

Sizle aynı yaştayız, yaş itibari ile insan evlenmek istiyor bunu anlarım ama siz evliliğe giden bir ilişkide yaşamıyorsunuz ki. Kaldı ki bu yaşlarda evliliği ilişkinin 6. ayında konuşmak çok geç, insanlar iki ayda evleniyorlar. Lütfen sizi kullandığının farkına varın ve bunu kendinize yapmayın.

Çok net söylemiş illa evlilik istiyorsan zamanını bu adamla boşa harcama
ben öle ille evlenmek isteyen biri eğilim sevdiğim adamla evlnip mutlu olmak istiyorum . ama canın yanıyo anlayın lütfen . mantıklı düşünmeiğimin farkınayım aslına

ben öle ille evlenmek isteyen biri eğilim sevdiğim adamla evlnip mutlu olmak istiyorum . ama canın yanıyo anlayın lütfen . mantıklı düşünmeiğimin farkınayım aslına
Senin canın yanıyor ama adamın umrunda degil seni elinde tutuyor senden faydalanıyor ilerisi yok yani

Canim istedigi zaman senden ayrilirim hazir ol demek istiyor.Ama sizide kullaniyor bu arada , size mi kaldi borclarini odemek.

Adam dürüst ama sen değilsin, o nasıl istemediğini söylüyorsa senin de istediğini, beklediğini söylemelisin. Sen ona ayak uyduramıyorsan o sana uyduracak, uyulmuyorsa bitecek. Biz kızlarda bu sorun var, zamanla düzelir ya da düzeltiriz sanıyoruz sonra olmayınca da kendi dizimizi dövüyoruz. Beni sever, bana bağlanır, alışır, zamanla o da evlenmek ister diye düşünüyorsanız düşünmeyin, kendinizi de onu da oyalamayın ve yormayın.

haklısınız ne diyim ki

adam seni kullanıyor gayet net
açıkca bu lafları duyduğun halde nasıl hala zamana bırakabiliyorsun ya, çok ilginç, yani kadınların neredeyse tamamı buna çok sert tepki gösterirdi diye tahmin ediyorum, sevgiydi aşktı herşeyi tolare edemez
yani 32 yaşında koca bi kadın olarak daha yere basar bi ilişki yaşamanı tavsiye ederim, kaybedecek zamanın yok çünkü

Bitirmek için her sinyali veren bir kişiye , " bitsin mi " diye sormak en büyük acizliktir.

Tabiki bitirmez , dertlesiyor , kasa olarak kullanıyor , cinsellik yaşıyor ; neden bitirsin ki ?

ben ona onunla evlenmek istediğimi ilişkimşn sonunun böle olmasını istediğimi sötledim zaten. o a bana yarın ne getirir bilemem dedi. hatta o zaman ayrılmamızın aha doğru olacağını baglanıp üzülmek istemediğimi söyleim . o ise zaman bırakalım ben seninle mutluyum sadece evlilik cii bi karar dedi. bende dürüstlüğüne güvendim ve tamam deim. tabi sevgi e olunca sanırım bitmesin istedim . ama hala durumda bi egişiklik olmaması beni mutsuz etti ve dışardan bi akılla olayın nasıl göründüğünü görmek istedim.

İşim bitince seni kenara atacağım demek. Şimdilik kullanabildiğim kadar kullanacağım demek. Seni evlenilecek kız olarak görmüyorum ama seninle takılıp paranı yemekte de sakınca görmüyorum demek. Daha sayayim mi?

Ben de erkek arkadaşıma benzer cümleyi kurmuştum
Her sevgilisiyle evlenecek olsa zaten 33 yaşına kadar bekar kalmazdı
Bence insan herkesi sevebilir, herkesi öpebilir, herkese kalbi pırpır atabilir...ama evlenmek için çok çok özel başka şeyleri olması gerekiyor...
'İşte bu ' diyebilmek gerekiyor. Ben mesela aşkımdan ölsem, ilişkimiz için elimden gelen tüm fedakarlıkları yapsam da içten içe ataerkil olan bir adamla evlenmem. Çok severim , sevisedebilim. O ayrı. Ama empati yaparken bile 'benim de anam bacım var' diyen bir adama kız çocuk doğurma fikri bile beni o adamla evlilikten uzaklaştırır.
Ya da çabuk sinirlenebilen bir adamla.
Sonuçta sevgili olacak adam var- evlenecek adam var. Evlendiğim insanın ileride gencecik kızım başka dinden,başka ülkeden , üstelik iki çocuk sahibi bir adamla evlenmek istegi ile geldiğinde ortamdaki gerilimi azaltabilecek - mantıklı yorumlarda bulunabilecek birisi olmasını isterim.
Onun dışındakiler tırt, anca aşkım canım ...
Ama hayat arkadaşım olamazlar

haklısınız ama çok kolay birine bişe hisedebilen biri değilim. sevebiliğim birini bulmuşken ani karar vermek istemedim . ama sölediklerinize kesinlikle hak veriyorum yanlış anlamayın.

adam AÇIK AÇIK seni kullanıyorum demiş bak demek istemiş demiyorum ,
anlıyorda anlamakmı istemiyorsunuz anlamıyorum kı
18 yaşında olsan kucuk cahil diyecem yapma allah aşkına

haklısınız. ama ben bende neyin aklına yatmadığını sordugum a bana senle çok mutluyum ve degişmesni istediğim bişe yok bu sadece benle alakalı o kadar yogun hisetmiyorum dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…