su an seninle evlenmek istemiyorum ne demek :(

hadi siz cep harçlığını faturasını ödüyorsunuzda bir erkek nasıl kabul ediyor böyle bir şeyi anlamıyorum cidden biraz kullanılıyormuş gibi geldiniz .

Adam ''maddiyattan değil'' demiş ama, ''evlenecek kadar sevmiyorum seni'' demiş... Ha gururdan söylemiyordur desek, e arkadaşın verdiği harçlığı alırken, faturası ödenirken dert etmiyorsa pek de gururlu olduğu söylenemez!

uzaklaş ordan hemen benden sana tavsiye
hepinize çok teşekür ederim . aslına brnime biliğim şeyleri söyleiniz bana. saece en bunlara gözmü kulgımı kapatıyoum. dışardan birilerinen duymak iyi geli . az önce araım ve bunu haketmediğimi söyledim. arkadaş olarak herzaman yanında olugumu ama artık sevgilisi olmak istemediğimi söyledim. bi zaman bırakalım bitirmegelim dedi ama kabul etmedim. birbirimize yeterince zamn tanıdık olmuyorsa hayırlı olan buur eim ve bitirim. kötü bi ansan degil biiyorum. uygusal anlamda kullanıldım belki ama maddi anlama art niyeti oldugunuda kesinlikle düşünmüyorum. allah onuna yarımcısı olsun benim de . evet mutsuzum su an aglıyorum içim parçalanıyor ama biliyorum ki onu 1 yıl sonra 2 yıl sonra başkası için benen giderken gördüğüme daha çok üzülecektim . allah büyük elbet geçicek unutucam. hepinizen allah razı olsun

yazık onun için heba ettiğin zamana bu ilişkiden bir cacık olmayacaktı seven biri çıkarsa anlarsın bu bozuk ilişkiyi keşke hiç tanımasam diyeceksin ama etraftada adam gibi adam kalmadı ya paraları yok yada art niyetliler beklemede kal başka aşkları

Kız ya da erkek neden birbirinin faturasını öder harçlığını verir ben bunu anlamıyorum ne gereksiz hareketler!!

Mesele sadece bu kişi değil ki,bundan sonra da kimseye fazla ''zaman'' ayırmayın. İnan bana ileride bu günlerin için pişman olacağın tek şey ''zaman''ın çünkü. Belli olmaz ki şimdi karşına bir başkası çıkabilir,çıkmayadabilir. Bak bu tılsımlı,efsunlu bir şeymiş gibi anlatılır ama hakikaten mutlu olmak için altın formül gibi bir şey;en çok kendini sev.Kimler gelir gider hayatından belli olmaz, biri hayatında olmak zorunda da değil daha aşağısına tamah edip mutsuzluklarınla birlikte ''evli'' anılmak uğruna o en değerlini ''zaman''ını harcama

umarım bundan sonra her şey gönlünüzce olur adınıza sevindim

Seninle hemen hemen aynı durumu yaşayan bir arkadaşım vardı.Cocuk kıza seni sevmiyor değilim demiş.Bu cümle aramızda espri konusu olmuştu.Sonunda kızın aklı başına geldi terk etti çocuğu sonra aradan zaman geçince özür dilemeler,aglamalar,seni çok seviyormusum kaybedince anladimlar falan filan.Kiz dönmedi ama şuan başkasıyla mutlu bir evliliği var, lütfen kendine bunu yapma,eminim ondan çok daha iyilerini hak ediyorsunuz.

Başlığa cevap,aşkından olüyorum,nolur beni bırakma demek olabilir

gececek su an yasadigin mutsuzluk duygusu. hic bir ask öldürmüyor artik emin ol. karsina cidden erkek ve kadin rollerini yasayabilcegin bir iliski cikacak ve sen su an yasadigin duygu karmasasi icin ne kadar aptalca düsünmüsüm diceksin , gececek ve yeniden mutlu olucaksin , sakin cok pismanim lütfen yeniden baslayalim diye geri döndügünde herseye yeniden baslama.

çok açık...
adam sana " sen evlenmelik değil eğlenmelik kadınsin " demek istemis
sen de anlamadin mi gercekten bi de soruyosun ???

bu arada erkek arkadaşımın maddi zorlukları olduğu için telefon faturasını cep harçlığını falan ben temin ediyorum. cinsel anlama da tam olarak olmasa da bazı şeyler yaşıyoruz.
Sizin paranızı yemek var, cinsel manada sizinle bir şeyler yaşamak var. Ama evlenmeye gelince yeterince sevmiyorum. Oldu paşam deseydiniz. İlerde ayrılınca da ben vaat etmedim der, giden paranız ve moraliniz olur.

Istemedigini acikca soylemis daha ne desin. Ama faturasinida size odetiyor bak sen su ise... Hala devam ediyor mu iliskiniz buyuk askiniz? Biraz calistirin beyninizi lutfen!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…