- 28 Ağustos 2017
- 262
- 181
- 103
- 35
ben ona onunla evlenmek istediğimi ilişkimşn sonunun böle olmasını istediğimi sötledim zaten. o a bana yarın ne getirir bilemem dedi. hatta o zaman ayrılmamızın aha doğru olacağını baglanıp üzülmek istemediğimi söyleim . o ise zaman bırakalım ben seninle mutluyum sadece evlilik cii bi karar dedi. bende dürüstlüğüne güvendim ve tamam deim. tabi sevgi e olunca sanırım bitmesin istedim . ama hala durumda bi egişiklik olmaması beni mutsuz etti ve dışardan bi akılla olayın nasıl göründüğünü görmek istedim.
Erkekler bekar hayatına alıştıktan sonra başkasıyla yaşamak, düzenini değiştirmek sanırım zor geliyor. O da bekar hayatından kopmak, yeni bir düzen kurmak, aile olmak istemiyor demek ki. Ne yardan geçiyor ne serden. Benim dayım da evlenip boşanmıştı, onu çok seven bir kız arkadaşı vardı, kadın evlenmek istedi ama dayım ben daha evlenemem dedi, kızdan ayrıldı, bir kaç ay sonra internetten tanıştığı evlenip boşanmış genç bi kızla evlendi. Kadınlar zor evet de erkeklerin işine de akıl sır ermiyor.