- 10 Şubat 2015
- 44
- 14
- 40
-
- Konu Sahibi avecedemir
Çok ve aynı zamanda rahatlık. seviyorum bu kazakları. teşekkürler harikasın canım:) bu arada saçların da çok hoş:)
Konuya ben İlk giriş yapayım şimdi değil ama öğlen çektim ev halisi bu kuzene atıyordum fotoyu öldüm diyeSiftahı benden olsun :)
Teşekkür ederim konu sahibesi olarak sizden de bekliyoruz.Çok ve aynı zamanda rahatlık. seviyorum bu kazakları. teşekkürler harikasın canım:) bu arada saçların da çok hoş:)
önnce sizden alalım. sanırrım terlik ayak pofuduk tutkunuz var. konu açan sizseniz önce sizşık olmanıza gerek yok! ev halin nasıl? pijama, pantolon, çorap, terlik, pofuduk modan nasıl? özel olmamak kaydıyla paylaşalım mı kızlar? :)
ay ben koymuştum da kimse yazmayınca moralim bozulmuş kaldırmıştırm. tamam paylaşacğım ben de söz:) teşekkür ederimönnce sizden alalım. sanırrım terlik ayak pofuduk tutkunuz var. konu açan sizseniz önce siz
bu hangi sitedenEki Görüntüle 1466129
merhaba ev hali rahat pijamalar atletim:)
Biride bunu bulsun lütfen:)bu hangi siteden
ordan buradan arak işte. yersekHangi siteden bilmiyorum ama fotoğrafın ismi aynen şu:
'i_can_t_sleep_alone_anymore' yani meali; 'daha fazla yalnız uyuyamam.'
Vuhuhu çok kışkırtıcı
Göğüslere özgürlük temalı foto hemordan buradan arak işte. yersek
vay anasını:)Göğüslere özgürlük temalı foto hem
vayy anasını. süpersin.Aha da buldum siteyi
Asıl fotoğraf bu:
site de bu:
http://th02.deviantart.net/fs70/200H/i/2013/078/2/f/i_can_t_sleep_alone_anymore_by_2349h-d3a67g9.jpg