Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Şu ara iletişim kurmak eziyet gibi geliyor bana. İçim sıkılıyor, zorlanıyorum.

İyi bir şeyler olsa , ufak ta olsa yeniden hayata karşı umut etmemi sağlayacak güzel bir şeyler olsa. Çok şey istemiyorum aslında ama. Belki bir gün olur, dileklerim gerçekleşir, Allah büyük , ne zaman ne olacak bilemeyiz.

Özlemekten nefret ediyorum. Doğru olduğundan emin olmadığım bir insanı özellikle.

Bir türlü yazamadigim bir tezim var neden bilmiyorum elim gitmiyor. Regl olmadıkça kafamı hamilelige takıyorum her saniyem hesap kitap yapmakla geçiyor şu saat olmuş ne uyku var ne çalışma. :kızgın:

Bu gece erken uyumaya çalışayım bari bünyem kendine gelsin biraz, geceden beri başım ağrıyor ilaç içmeme rağmen geçmedi.

Ben küçükken renkli sayfalı kokulu defterler vardı, birden burnuma o koku her nedense...

Şu anda ve Her zaman aklımda olan tek şey oğlumun uyku düzeni ne zaman olacak acaba diye düşünmek...

Ödenecek borctan baska bi sey yok aklimda.
Her seye para gözüyle bakiyorum. Kafayi bozdum sonunda. Gozlerimde dolar degil de TL isareti cikacak yakinda.

Neler geçiyor neler..
Merkür retrosu bitimi düşünceler doluşuyor bir anda beynime sanırım.

Cocugum iyilessin daha ne gecerki bu haldeyken....o yanimda uyuyor ben atesi kontrol ediyorum..cok korkuyorum bu atesten...bi sagsalim buyutsem dahada bisey istemem allahimmmm

Cocugum iyilessin daha ne gecerki bu haldeyken....o yanimda uyuyor ben atesi kontrol ediyorum..cok korkuyorum bu atesten...bi sagsalim buyutsem dahada bisey istemem allahimmmm

O kadar basit miydi yani? Oldu da bittiye getirilen bir evlilik. Yarim birakilmis bir kariyer. Bozuk bir psikoloji, bitmeyen bulasik, camasir ev isi derdi. Dunyanin en guzel kadini benim galiba diye havalanirken hop her gun tshirt, esofman alti gezmeler. Halime cok sükur ama hani ben ünlü ve zengin bir sporcuyla evlenicek, new yorkta ozel arabamdan sevgilimin yardimiyla topuklu ayakkabilarimla inecek, kabarik mini etegimi sallandira sallandira yuruyup adeta bir premses gibi dolasacaktim? Püf neyse en iyisi uyuyim sinirlerim bozulmus yine benim :KK14:

Ne zaman işimi geciktirsem aksilik çıkıyor, akıllanamadım :/

Eakiden cok takilirdim burdaa...simdi bi tane tanidigim bile yok..yazistiklrim kayiplara karismis....yani burdada yalnizim dostlarim yalnizim yalnizzzz.anami ozledim yakinimda olaydida bi kahve keyfi yapaydikk...off offf....gurbet insani bitirirr

Zengin olsaydim diyorum keakelerle yasiyoruz belki ama...hayat adil degil hicbirimize...kimine vermis parayi kar gormedi diye gider isvicreye falan filan...bizse surdan suraya gitcek olsak masrafi dusunup otur evinin suyumu cikti diyoruz...kimse bana esitlikten bahsetmesin...kiminin var yaninda yardimcilar bakicilar oleaine dogurmak bile kolayyy...bide bana bak cocugumu tek basima buyuttum ve okul yasi geldi kosturcam 2.bakamam diye yapamiyorum...hic adil degil boyle hayatt....cok sukur bugunumuze...sikayet degil aslinda ama birazda bizde olup onlarda azalsada herkes esitlense keskeeee

X