Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Yalnız kalabilmek istiyorum, yalnız kalabilmek istiyorum, yalnız kalabilmek istiyorum.

Derdim ne benim acaba? Hakikaten merak etmeye başladım ben ciddi anlamda! Saçmalamaya başladım sanki. Ama içimden bir his yap diyor. İçimdeki his niye böyle yapıyor bilmiyorum.

Bu duruma dayanamıyorum! Haksızlık bu ya! Ama susmak zorundayım. Uğraşacak gücüm kalmadı çünkü. Susmak hiç bu kadar canımı yakmamıştı. Boğazımda düğümlendi kelimeler harf harf sanki. . .

"Hayatta böyle olmamalısın yoksa üzülürsün" derken aslında kendine hakaret ediyor herkes bir anlamda.
İnsanoğlu...

Ben böyle bir durumun içine nasıl düştüm Yarabbim. Düştüğüm gibi çıkabilirim inşallah. Çok zor. Bitip tükenmiyor.

Kimseden anlamasını beklemiyorum zaten. Birinin anlamasına da ihtiyacım yok. Neye ihtiyacım var onu bile bilmiyorum ki ben. Sonsuz bir boşlukta gibiyim sadece. Bir tek bunu biliyorum.

1935ten beri ilk defa yay burcunda, jüpiterin kendi burcunda güneş-jüpiter tam kavuşumu olacakmış(yarın), şifa olsun inşallah:KK200:

Ben boyle degildimmmm...yasarken oldummm..sizin eserinizzzz....cok uzgunummm

Gelmesen üstüme ne güzel olur. Nasıl basitleştirdin öyle durumumu. Olmuyor işte yaşayana basit gelmiyor. İnsanların acısını küçümsemek bu senin yaptığın! Allahım acımı küçümseyene acımın bin beterini tattır diye beddua da etmek istemiyorum. Çünkü ne kadar kötü bir şey olduğunu iyi biliyorum. Kimse yaşasın istemem. Ama artık hafife alınmasından da yoruldum ben. . .

X