Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Derdim ne benim acaba? Hakikaten merak etmeye başladım ben ciddi anlamda! Saçmalamaya başladım sanki. Ama içimden bir his yap diyor. İçimdeki his niye böyle yapıyor bilmiyorum.
Bu duruma dayanamıyorum! Haksızlık bu ya! Ama susmak zorundayım. Uğraşacak gücüm kalmadı çünkü. Susmak hiç bu kadar canımı yakmamıştı. Boğazımda düğümlendi kelimeler harf harf sanki. . .
Kimseden anlamasını beklemiyorum zaten. Birinin anlamasına da ihtiyacım yok. Neye ihtiyacım var onu bile bilmiyorum ki ben. Sonsuz bir boşlukta gibiyim sadece. Bir tek bunu biliyorum.
Gelmesen üstüme ne güzel olur. Nasıl basitleştirdin öyle durumumu. Olmuyor işte yaşayana basit gelmiyor. İnsanların acısını küçümsemek bu senin yaptığın! Allahım acımı küçümseyene acımın bin beterini tattır diye beddua da etmek istemiyorum. Çünkü ne kadar kötü bir şey olduğunu iyi biliyorum. Kimse yaşasın istemem. Ama artık hafife alınmasından da yoruldum ben. . .