Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Geçen seneden beri haritamın stelyumları üzerinde yoğunluk var, güzel oluyor ve inşallah olacak gibi. İnşallah güzel olsun Rabbim, inşallah :dua:

belki diyorum şu veya bu nedenle konuşamadığımız,diyalog kuramadığımız insanlarla konuşabilseydik, kendimizi anlatmamıza izin verilseydi ya da şartlar buna izin verseydi, aklımızdan geçenleri burası yerine muhatabı olan o kişiye dile getirebilseydik, bugüne kadar geçen tüm zamanlarda neyi neden yaptığımızı,yapmadığmızı açıklayabilseydik bugün bu kadar dağ gibi yanlış anlaşılmalar olmayacaktı. bu kadar şey içimizde kalmayacaktı, buralara yazmak zorunda kalmayacaktık belki. yanlışlar düzeltilecek,yanlış anlamalar giderilebilecekti belki de. neyse sağlık olsun, o kişilerin de canı sağolsun. herkes hep ama hep mutlu olsun, herkesin yüzü gülsün. o bile bazen yeter :)

Son düzenleme:
Şu piyangoyu falan da sevmiyorum hiç, biliyorsun bir de nedense alıp benim odamda tutmak istiyorsun "ısrarla".

"Benim cin takvimine gore erkek gözüküyo yarın doktora gdcm sizce n kadar doğru"

şeklinde gelen soruya %50 olarak cevap yazdığım için çok üzgünüm ... Dalga geçer gibi oldu ama erkek olma ihtimali gerçekten %50 !

Rabbim.. Şu günüme sana dualar ederek geldim. Çok şükür, her geçen gün daha iyi hissettim.
Umutlarımı canlı tutmaya devam etmem için güç ver bana, daha yolum var, bitmedi.
Ve umutlarımı gerçekleştirmem için yardımını istemeye devam ediyorum... Artık maddi dünyada bir şeyler yapmalıyım.

Hislerimi dinlemeliyim... Hislerini dinle Vind, sonra pişman oluyorsun.

Bana tahammül etmeyen insana yeri geldiğinde ben de tahammül edemiyorum.

Is hayatimda guzel bir baslangic istiyorum tum kalbimle. Allah'im, yardim et lutfen.

Bu gunume sonsuz sukur. Ne zaman gecmisi ozlesem sanki nankorluk ediyormus gibi hissediyorum. Oyle degil gercekten. Sadece bir kerecik soyle uyandigimda hazir kahvalti, kahvaltidan sonra kafama gore, deniz havuz ne olursa.. isterdim yani bir kerecik daha yasamak

Ön yargılı olmayayım, büyük konuşmuş gibi olmayayım, haksızlık yapmayayım diye çok zorluyorum kendimi bazen ama hissettiğim gibi gelişiyor genelde durumlar. Bu işin de sonunu merak etmiyor değilim, umarım yanılırım.
-
Summer-girl Summer-girl Ben de aynı dertten muzdaribim, umarım hayırlı, güzel bir işe başlarız en kısa sürede :)

Vivid Vivid , insallah canim. :dua:

Ah, nasil istiyorum bir bilsen. Tum kalbimle diliyorum bunu ikimiz icin.

Hep bekledim, daha da beklerim...
Yeter ki sonu güzel olsun..
Sonu ikimizin de canına bir CAN OLSUN...

Hava bir gün kapalı bir gün çok açık, bir içim sıkılıyor bir ferahlıyor :KK51:

Anlamiyorum ki.. Basina gelen her halti kendi kismetine degil de, milletin nazarina atan insanlardaki kafa yapisini.

Bu durumda butun yollar Roma'ya cikiyor. Digeri olsun diye niye cabaliyorum ki o zaman? Kaygilanmam niye?

Ruyamda evlendigimi gordum ama benim ruyalarim gerceklesmez ki...

Evlenmeye o kadar atip tutuyordum ama cocuk da hostu Allah icin. :KK8:

X